Priporočamo turnir

Granitne obrambe odločale v Podsredi

Objavljeno : 20.04.2017
  • Najboljše tri ekipe v Podsredi na gasilski veselici ... pardon - fotki :)

Sredi Kozjanskega se je zbralo lepo število ekip in nekaj futsal reprezentantov. V finalu pred finalom, brez zadetkov, so se poslovili igralci Kivi shopa (Drobne, Krnc, Kurnik) proti Kovinarstvu Plank (Verhovšek, Hrovatič, Iskrač). V drugem polfinalu brez golov so »penali« osrečili NHM Boyse proti ŠD Bizeljsko, finale pa je bilo čisto druga zgodba...

Poročilo organizatorjev: VELIKONOČNI TURNIR V PODSREDI OSVOJILI IGRALCI KOVINARSTVA PLANK

V Podsredi se kot ena izmed prireditev ob občinskem prazniku vsako leto tradicionalno organizira tudi Velikonočni turnir v malem nogometu. Tokrat so se igralci iz različnih krajev širom Slovenije pomerili sedemnajstič in na sončen ponedeljek prikazali zanimive dvoboje, ki so v veliki finale popeljali ekipi NHM BOYS in KOVINARSTVO PLANK, slednji so turnir z zmago 4:1 tudi osvojili.

Kljub temu, da je vremenska slika tekom vikenda kazala na slabo vreme, se je v Podsredi na ponedeljkovo dopoldne zbralo šestnajst ekip, ki so bile nagrajene s sončnimi žarki in dobrimi pogoji za nogometno igro. Po žrebu so se ekipe razdelile v štiri skupine, skupinski del pa so odigrali tako v Kozjem kot Podsredi. Osem najboljših ekip skupinskega dela se je uvrstilo v četrtfinale, kjer so si po razburljivih dvobojih polfinalne vstopnice zagotovili: ŠD Bizeljsko in NHM Boys ter Kivi Shop in Kovinarstvom Plank.

ŠD Bizeljsko se je pomerilo z NHM Boysi, slednji pa so se veselili uvrstitve v finale po streljanju kazenskih strelov.
Tudi drugo polfinale med ekipama Kivi Shop in Kovinarstvom Plank je bilo odločeno šele po izvajanju udarcev iz šestih metrov - več znanja in sreče je pokazala ekipa Kovinarstva Plank, ki se je uvrstila v finale.

Tudi tekmo za tretje mesto med ekipama ŠD Bizeljsko in Kivi Shop so odločili kazenski streli – tokrat so bili boljši igralci Bizeljskega.
Veliki finale pa je gledalcem ponudil kar pet zadetkov, ogromno borbenosti in spektakularnih potez. Več so pokazali člani ekipe Kovinarstva Plank, ki so zmagali z izidom 4:1 in osvojili 17. Velikonočni turnir v Podsredi.
Ob koncu je ekipe nagovoril še predsednik domačega športnega društva Jernej Jagrič, ki je skupaj s predsednikom KS Podsreda Vinkom Klavžarjem in podžupanom občine Kozje Markom Kunejom najboljšim podelil zaslužene pokale in nagrade.

Prispevek: Jernej Šulc
Foto: ŠD Podsreda

REZULTATI

POLFINALE:
ŠD Bizeljsko - NHM Boys 0-0
(po kaz.strelih zmaga NHM Boys)

Kivi Shop - Kovinarstvo Plank 0-0
(po kaz.strelih zmaga Kovinarstvo Plank)

Za 3.mesto:
ŠD Bizeljsko - Kivi Shop
(po kaz.strelih zmaga ŠD Bizeljsko)

FINALE:
Kovinarstvo Plank - NHM Boys 4-1


Končni vrstni red naj ekip:
1. Kovinarstvo Plank
2. NHM Boys
3. ŠD Bizeljsko
4. Kivi Shop
5. Selo ljubavi
6. Metalna Klub pod lipo

Postave najboljših ekip:
Kovinarstvo Plank: Urban Verhovšek, Jernej Kavčič, Rok Pezdevšek, Aljaž Hrovatič, Roman Iskrač, Gregor Iskrač, Mitja Plahuta.
NHM Boys: David Pipan, David Homsek, Alen Ivačič, Jaka Motore, Jaka Kožar, Borut Žičkar, Timotej Kostanjšek.
ŠD Bizeljsko: Klemen Čižmek, Nejc Travnikar, Dorian Malus, Matej Gregl, Igor Blažinčič, Jakov Drčič, David Božič, Daniel Hudina.
Kivi shop: Jan Kuhar, Gregor Pešec, Matej Kurnik, Matej Zupančič, Sebastjan Drobne, Domen Krnc.
Naključni turnirji

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018 

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .