Priporočamo turnir

IŠČEMO NAJSTAREJŠI turnir na slovenskem

Objavljeno : 16.04.2017
  • Iščemo najstarejši turnir v Sloveniji

Mali nogomet ima v Sloveniji dolgo tradicijo – tako v rekreativnih ligah kot na turnirjih, že več kot 20 let pa tudi v državnih futsal ligah. Na portalu turnirji.com se sprašujemo, kateri turnir ima najdaljšo tradicijo? Vztrajnost teh organizatorjev bomo pošteno NAGRADILI!

Kar nekaj turnirjev po »Deželi« naj bi imelo častitljivo starost, a iščemo tistega z najdaljšo brado, ki bo deležen posebne pozornosti ...

Za pomoč pri iskanju slovenskega rekorderja v neprekinjeni izvedbi turnirja prosimo vas, drage bralke in bralci:


Veste za turnir v vaši okolici, ki bi lahko bil »praoče vseh turnirjev«?
Mogoče lahko pomagajo vaši starši ali celo stari starši?
Poznajo tekmovanje, ki se je začelo v njihovi mladosti in se nadaljuje še danes?

Splača se napeti »male sive celice«, še bolj učinkovito pa bo, če po kleteh in podstrešjih ter vitrinah lokalnih gostincev pobrskate po starih prašnih arhivih, saj bomo za dokaz potrebovali kakšno fotografijo, plakat ali vabilo na ta turnir, fotografijo pokalov z letnico izvedbe turnirja ali kaj podobnega, kar bo dokazovalo »EMŠO« vašega turnirja.

Trud ne bo zaman, saj bomo organizatorje najstarejšega turnirja NAGRADILI, pa tudi najbližjim zasledovalcem bomo namenili nekaj medijske slave.

»Zmagovalcem« bomo namenili obsežno reportažo in BREZPLAČNO omogočili celoten paket sicer plačljive dodatne promocije na naših straneh za celotno turnirsko sezono! 

Zatorej ne zamudite priložnosti, da skupaj odkrijemo najstarejše še trajajoče tekmovanje te čudovite igre, ki jo vsi sodelujoči na tem portalu tako zelo obožujemo.

Da boste lažje zbrali potrebne informacije in se potegovali za naslov turnirja z najdaljšo tradicijo v Sloveniji smo vam pripravili enostaven obrazec. Prek njega lahko vaše predloge in dokazila enostavno oddate vse na enem mestu - OBRAZEC ZA TURNIR Z NAJDALJŠO TRADICIJO V SLOVENIJI.

Delite informacijo o naši akciji tudi z vašimi prijatelji in znanci - več bo obveščenih, več je možnosti, da odkrijemo najstarejši turnir pri nas. Če imajo FB lahko uporabite kar spodnji gumb "DELI", drugača pa jim pošljite povezavo po emailu.

Anej Frančeškin
Foto: Arhiv avtorja
Naključni turnirji

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018 

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .