Priporočamo turnir

Novice

 • 14.08.2017

  Tesko, Tokec, Bauh in Co osvojili Trnovo

  Trnovo ob Soči je poleg kopice turistov in adrenalina željnih ljubiteljev Soče gostilo turnir na travi, ki ga je s kar nekaj sreče dobila (super)veteranska ekipa 35+ z naj igralcem (Saša Leban) in strelcem (Bojan Kovač). V finalu je odpravila domačine z naj vratarjem Markom Melinc. Tretje mesto je pripadlo Livku, ki je bil pri penalih boljši od Žage.

 • 12.08.2017

  Športne igre v Kozjem so prestavljene na torek 15.8.

  Zaradi slabih vremenskih razmer so Športne igre Kozje 2017 prestavljene na torek, 15.8.2017. Za vse nevšečnosti se opravičujemo in lepo vabljeni. Izpeljan bo celoten program, kot je bilo predvideno, vse dodatne informacije pri Sandiju - 031 655 350.

 • 09.08.2017

  Kovi najboljši na Livku

  Na Livku nad Kobaridom je številno občinstvo lahko spodbujalo domačo ekipo vse do finala, kjer pa je morala po kazenskih strelih priznati premoč ekipi Kovi, ki je imela v svojih vrstah kar dva »naj« Tineta – Zornika (igralec) in Kravanjo (strelec). Domačinom v tolažbo ostaja lovorika za naj vratarja (Primož Zabreščak). Tretja je bila ekipa ABC, četrte Savodnje.

 • 07.08.2017

  ŠRD Doblar prepričljivo najboljši v Kanalu

  Na lep sončni vikend se je v Kanalu odvijal turnir Cafe Libero cup, ki ga je na krilih naj igralca turnirja, Andraža Filipiča, zanesljivo osvojila ekipa ŠRD Doblar, ki je v finalu s kar 4:0 odpravila Pacifik Bar. Domačinom je pripadlo tretje mesto z zmago po kazenskih strelih nad igralci Krofna tima iz vrst katerih prihaja naj vratar Kevin Masten.

 • 05.08.2017

  ZNANI NAGRAJENCI JULIJSKEGA žrebanja

  Znana so imena petih srečnežev, ki so si razdelili nagrade pokroviteljev meseca julija. 4. nagradno žrebanje so omogočili naši stalni partnerji - ŠPORT MIX BovecKelme.si, ter FUTSAL GOALIES & LUANVI. Poleg nagrad naših pokroviteljev izžrebanci prejmejo tudi presenečenja našega portala. Poglejte, komu je bila naklonjena sreča tokrat

 • 02.08.2017

  Športne igre Kozje 2017

  Klub študentov šmarske regije in Obsotelja v soboto, 12. avgusta, organizira Športne igre 2017 v športnem parku Kozje. Tekmovalo se bo v štirih disciplinah, in sicer bodo potekala tekmovanja v futsalu, košarki, odbojki in tenisu. Preizkusili se boste lahko tudi v superzabavnem nogometu na milnici in se do jutranjih ur zabavali z DJ Illusion. 

 • 30.07.2017

  Poletje pripadlo ekipi Varspoj

  Najvišje stopničke na prenovljenem turnirju Poletje v Cerknem, so se veselili igralci ekipe Varspoj z naj igralcem Nejcom Hozjanom, drugi so bili igralci Simde, tretji SGH Vrhnika z naj vratarjem Nejcom Berzelakom in četrti Bar Novi Svet z naj strelcem Aleksandrom Gorenjcem. Dres s podpisom vratarja slovenske reprezentance in člana Atletika iz Madrida pa je prejel Borut Purgar.

 • 28.07.2017

  Pripravljene nagrade za julijsko žrebanje

  Bliža se julijsko žrebanje med vsemi registriranimi uporabniki našega portala. Žrebanje bo 2. avgusta in bo petim srečnežem prinesla nagrade v vrednosti več kot 150 evrov. Julijski pokrovitelji so - ŠPORT MIX BovecKelme.siFUTSAL GOALIES - lahko boste raftali na Soči, brcali, se lepo oblekli in tovorili svojo opremo ... ter se fino imeli.

 • 26.07.2017

  Vabljeni na 36. turnir LIVEK 2017

  Kot vsako leto, že od leta 1981, bo zadnji konec tedna v juliju potekal tradicionalni nogometni turnir na Livku. Za zabavo ekip bo poleg nogometa skrblea skupina Rock Arena, poskrbljeno bo za brezplačno prenočevanje, poleg več kot 1.000 € nagrad za najboljše pa lahko osvojite tudi večerjo pri najboljši chefinji na svetu – Ani Roš v Hiši Franko!

 • 24.07.2017

  Lime Collina slavila v Kamnjah

  Na premiernem memorialnem turnirju trojk je prvi naslov pripadel ekipi Lime Collina, ki se je sprehodila do naziva najboljših. Še najbolj so se ji v finalu upirali igralci Gabrja, a je tudi njih s štirimi zadetki dotolkel najboljši igralec turnirja Matej Žižmond. Tretje mesto je pripadlo Vrhpolju, četrto pa ekipi Čwški bwori.  
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .