Priporočamo turnir

Novice

 • 25.07.2018

  Gaj s Fantički naj v Vrhpolju

  Z odličnimi predstavami naj igralca turnirja znanega tudi kot »kralja trojk«, Gaja Rosiča, so Fantički po kazenskih strelih v finalu premagali drugouvrščeno ekipo Millennium, katera je v svojih vrstah imela naj strelca turnirja Nika Mastna. Tretji pa so, že drugo leto zapored, postali mladi Toffiesi, ki so bili boljši od Ajkul. 

 • 24.05.2018

  VSAKA TRETJA ŽOGA ZASTONJ!

  Samo na portalu Turnirji.com lahko dobite vrhunske žoge Select v najugodnenjši akcijki v Sloveniji in širše! Za vsaki 2 plačani žogi dobite 3. ZASTONJ! Torej plačaš 2 dobiš 3, plačaš 4 dobiš 6,... plačaš 10 in dobiš kar 15 žog!  Velja za vse FUTSAL in NOGOMETNE žoge Select!

 • 13.05.2018

  Romih popeljal Planke do slavja

  Turnir na Blagovni je postregel s številnimi presenečenji v izločilnih bojih, saj so že v četrtfinalu obstali Manar GT in NK Direkt Dolič, ter razburljivim finalom med Kovinarstvom Plank in Smuki iz Celja. Slednji so se po zaostanku (gol Tuhtarja) z zadetkom Zorka hitro vrnili v igro in popeljali finale do kazenskih strelov, kjer pa je zmagovalca z obrambo odločil Tadej Romih

 • 11.05.2018

  Varspoj zmagal na Lomu

  Nekdanji dan OF so na Kanalskem Lomu proslavili s tradicionalnim turnirjem trojk - največ razlogov za zadovoljstvo in praznovanje sta imela obe finalista – zmagovalni Varspoj ter domača Sola Lom, katera je privabila kar 22 ekip in po ogorčenem boju zasedla drugo mesto, ki ga je z navijači ter tretjim BVB Kamno in 4.uvrščenim Fonexom prav tako znala proslaviti...

 • 10.05.2018

  Velenjčani najboljši v Dražgošah

  Zelo razburljive obračune je navzočim v Dražgošah pripravilo 14 sodelujočih ekip s številnimi prvoligaškimi igralci. Na koncu je slavil »velenjski« AD Frons, ki je z najboljšim strelcem, Žanom Koren, in vratarjem, Nejcem Berzelak na čelu, v finalu z 2-0 ugnal Panno, ki je imela v svojih vrstah naj igralca - Ervina Jogić. Tretji je bil Aspekt pred Fonexom.

 • 09.05.2018

  Pajntarsi osvojili Trebušo

  V konkurenci 19-ih ekip na turnirju trojk v Dolenji Trebuši so največ znanja in sreče pokazali igralci ekipe Pajntar.si z Nejcem Hozjanom na čelu, ki so v finalu po kazenskih strelih ugnali ŠD Otalež. Na enak način so tretje mesto osvojili igralci ŠD Sola Lom, ki so bili mirnejši od Fantičkov iz Podbrda. 

 • 08.05.2018

  Trojke na Jaznah postale internacionalne

  Turnirja trojk na Jaznah je zaznamovala zmagovala ekipa Radograd-Krapina. Pa ne samo zaradi izvrstnih predstav na asfaltu temveč tudi z dejstvom, da je prišla na turnir iz Hrvaške in v eno smer naredila kar 230 km! Hrvati so v finalu 4-1 ugnali ekipo Sv. Georgije, med štirimi naj ekipami sta bili še dve domači, za eno je zaigralo tudi dekle!

 • 06.05.2018

  X5 Špajza prva v Selah

  10.memorijalni turnir Srečka Tominca je pripadel ekipi X5 Špajza, ki je v finalu s 3-1 ugnala Kleparstvo – krovstvo Trčko. Slednjim ni pomagal niti izvrstni strelec Tilen Škrinjar, saj je bil z dvema zadetkoma in dodatnim Klajnška uspešnejši Robert Kurež. Za 3.mesto so bili po penalih Manar GT boljši od Montevidea. 

 • 05.05.2018

  Lime Collina dobila trojke v Dolah

  18. turnir trojk na Starem Zewnku je osvojila ajdovska ekipa Lime Collina, ki je imela v svojih vrstah najboljšega igralca – Luko Žižmonda. V izenačenem finalu proti znanim mojstrom malega nogometa (Rosič, Žarić, …) so odločali kazenski streli, kjer so bili Ajdovci natančnejši. Tretje mesto je osvojila Sola lom pred domačini v ekipi ŠD Aktiv.

 • 03.05.2018

  Na Žagi slavila Mlekarnca

  Tradicinalni turnir na Žagi pri Bovcu je zasluženo pripadel ekipi Mlekarnca, ki je v finalu z dvema zadetkom Žana Koren ugnala ekipo Livka. Travnato igrišče štadijona "Pod Štoco" je privabilo 14 ekip in veliko gledalcev, razburljiva polfinalna srečanja so odločali penali (Livek proti Žagi) in nijanse med Mlekarnco in Alitro, ki je na koncu osvojila tretje mesto.
Naključni turnirji

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018 

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .