Priporočamo turnir

Novice

 • 24.01.2018

  SM Team potrdil primat v Pomurju

  Ekipa (malo)nogometnega navdušenca, Saše Makoterja, SM Team, je z zmago na turnirju v Radencih potrdila svojo kvaliteto in dodala novo lovoriko v svoj »CV«. S pomočjo naj igralca, Alena Fetića, so v finalu tesno, a zasluženo ugnali celjsko ekipo AC Mariborska. Tretje mesto si je priigral ljutomerski ŠIC bar, ki je bil boljši od Krovstva Filipič Videm.

 • 18.01.2018

  KOREKTBAU gospodar v Velenju

  Najslajše je slaviti na domačem parketu, zato ne čudi prešerno veselje ekipe Korektbau, ki je s finalnih 3-1 proti NK Direkt Dolič osvojila velenjski turnir in imela naj igralca (Mirnes Mujkić). Tega jim ni uspel preprečiti niti nekdanji reprezentant, Zoran Pavlović, (7 golov naj strelec), z ekipo Smarty in naj vratarjem, Miho Zdovc, ki sta osvojila 3.mesto.

 • 16.01.2018

  Celjani odnesli zmago v Ljutomeru

  Na 9. Škrinjarjevem memorialu je v konkurenci 22ih ekip iz Slovenije in Hrvaške slavila AC Mariborska iz Celja. Z zgodnjim zadetkom Markoviča so v finalu tesno ugnali Jack bar, katerega gol je branil naj vratar, Peter Ortar. Tretji so s pomočjo naj strelca, Matica Maruško, bili domači Šic bar, najboljši igralec turnirja pa je bil Tadej Knez Žagar.

 • 12.01.2018

  Korekt Bau z Bizjakom osvojil Slovenj Gradec

  Z dvema zanesljivima zmagama v finalnem troboju je velenjski Korektbau z naj strelcem, Jako Bizjakom na čelu, osvojil 6. turnir v Slovenj Gradcu. Potem, ko so v polfinalu kot edini že v rednem delu s 6-2 odpravili Kanon futr, so bili Velenjčani zanesljivi tudi v finalu, kjer so slavili tako proti Sports baru kot AC Ravnam. Med laureati sta bila še Oder (vratar) in Borovnik (igralec).

 • 05.01.2018

  Še dve prosti mesti za turnir v Ljutomeru!

  Za turnir "Memorial Franca Škrinjarja", ki se bo odvijal jutri, v soboto 6.1.2018 v Ljutomeru, je možno prijaviti še 2 ekipi, ki se bosta potegovali za visok nagradni sklad 1.750 evrov.  Zainteresirani pokličite Mateja na 031 325 874, v nadaljevanju pa si oglejte še skupine in urnik tekmovanja.

 • 30.12.2017

  SREČNO 2018!

  Vsem igralcem, organizatorjem, sponzorjem in obiskovalcem našega portala želimo čudovito leto 2018 - obilo športnih in osebnih uspehov, sreče, zdravja in izpolnitev vseh skritih in malo manj skritih želja!

 • 27.12.2017

  Dravograd osvojil Manar GT

  Najtežja tekma zmagovalcev turnirja v Dravogradu, ekipe Manar GT, se je odvila že v osmini finala, kjer so šele po šestmetrovkah ugnali Alu ograje. Nato so do finala s teniških 6-0 in 6-2 zlahka preskočili svoje nasprotnike (Torpedo in AC Ravne), v finalu pa še s 4-1 prevladali nad TTG. Ni čudno, da sta naj vratar (Romih) in strelec (Seneković) iz vrst zmagovalcev.

 • 21.12.2017

  Na Radljah zmagali brez prejetega zadetka!

  Redko viden podvig je uspel ptujski ekipi Alu ograje Guardi, ki je osvojila tradicionalni turnir v Radljah ob Dravi. Po zaslugi granitne obrambe in izjemnega vratarja, Tjaža Lovrenčiča, so vse nasprotnike ugnali brez enega samega prejetega gola! Finale proti Bosi dami so dobili 3-0, poprej pa napredovali po kazenskih strelih, kateri so bili za 3.mesto usodni za TTG proti Falotom.  

 • 11.12.2017

  SM Teamu pripadel Makoterjev memorial

  Tradicionalni Makoterjev memorial v Ljutomeru je osvojil SM Team, ki je z dvema zadetkoma najboljšega igralca turnirja, Roka Mordeja, ugnal velenjski Korektbau. Slednji je imel v vratih naj vratarja, Florjana Frasa, s šestimi zadetki pa je lovoriko naj strelca osvojil Uroš Kroflič (SM Team). 3.mesto je pripadlo veržejskemu Meso coop proti AC Mariborska iz Celja.

 • 04.11.2017

  5. ZIMSKA LIGA KOMENDA ZA ČLANE 4+1

  Vabljeni na člansko rekreativno ligo v malem nogometu, ki se bo začela 19.11.2017 v Športni dvorani v Komendi (Glavarjeva cesta 37, Komenda), prijavite pa se lahko do 10-ga novembra na 031/720-635 (Klemen Slapar). Skupni nagradni sklad je 1.050 €, nagrajeni pa bodo tudi najboljši posamezniki!
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .