Priporočamo turnir

Novice

 • 11.12.2017

  SM Teamu pripadel Makoterjev memorial

  Tradicionalni Makoterjev memorial v Ljutomeru je osvojil SM Team, ki je z dvema zadetkoma najboljšega igralca turnirja, Roka Mordeja, ugnal velenjski Korektbau. Slednji je imel v vratih naj vratarja, Florjana Frasa, s šestimi zadetki pa je lovoriko naj strelca osvojil Uroš Kroflič (SM Team). 3.mesto je pripadlo veržejskemu Meso coop proti AC Mariborska iz Celja.

 • 04.11.2017

  5. ZIMSKA LIGA KOMENDA ZA ČLANE 4+1

  Vabljeni na člansko rekreativno ligo v malem nogometu, ki se bo začela 19.11.2017 v Športni dvorani v Komendi (Glavarjeva cesta 37, Komenda), prijavite pa se lahko do 10-ga novembra na 031/720-635 (Klemen Slapar). Skupni nagradni sklad je 1.050 €, nagrajeni pa bodo tudi najboljši posamezniki!

 • 02.11.2017

  VABLJENI NA ZIMSKO LIGO V LJUBLJANI!

  Vabimo vas na že XVIII. ZIMSKO LIGO LJUBLJANE 2017/18 v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane, ki se bo odvijala v Športnem centru Triglav v Ljubljani za bežigrajskim stadionom (Vodovodna cesta 25).
  Igralo se bo ob sobotah popoldne oz. zvečer, v dveh kategorijah - ČLANI in VETERANIPrijave so možne do 6. novembra na 040/241-561 (Klemen)

 • 15.10.2017

  Levpa pripadla domačim Lutkam

  Ob koncu turnirske sezone so v Levpi organizirali tradicionalni turnir sistema 3+1, kjer sta se v finalu za lovoriko najboljšega pomerila stara znanca - domača ekipa Lutke in sosednji TD Kuk. Uspešnejši so bili domačini, ki so zanesljivo dobili srečanje s 3-0, za 3. mesto pa so bili pri streljanju penalov zanesljivi člani Sola Lom proti mladi kobariški ekipi Universal.

 • 04.10.2017

  V Zagorju že 6. gradili mostove prijateljstva

  V današnji, čedalje večje nestrpnosti polni družbi, na portalu podpiramo projekte, ki nas opominjajo na temeljne človeške vrednote - turnir "BRCNIMO RASIZEM", ki se je odvijal v Zagorju ob Savi, vsekakor sodi mednje. V sproščenem vzdušju je igralo 15 ekip mavričnega spektra, zmagal pa je trboveljski LM Oskar, ki je vzel primat domačim ekipi Balkan.

 • 29.09.2017

  FC Obilić brez konkurence v Smledniku

  Smlednik je gostil malonogometni turnir katerega je brez večjih težav osvojila ekipa FC Obilić z naj vratarjem Žigo Dovčem – slednji je na celotnem turnirju prejel le en gol. Drugo mesto so zasedli Bar Discipline (naj igralec Aljaž Založnik), ki so tokrat zamenjali telovadno kletko za žogo. Pri streljanju kazenskih strelov za 3.mesto je bila domača ekipa boljša od Fonexa.

 • 25.09.2017

  Adidas zaznamoval Staro goro

  S preobratom v drugem polčasu in tesno finalno zmago je na Stari gori za nekaj časa uradna znamka športne opreme postal Adidas. Tako se je namreč imenovala ekipa zmagovalcev, ki je ugnala Solo Lom. 3. mesto za Lokostrelstvo Kalpa. Naj igralec je postal Denis Levpušček, strelec Valter Furlan, organizatorji pa so izbrali tudi najlepšega igralca turnirja – le koga? 

 • 12.09.2017

  Brcnimo rasizem v Zagorju

  V Zagorju ob Savi se bo konec septembra skupaj s spremljevalnim programom odvijal že šesti zaporedni antirasistični nogometni turnir Brcnimo rasizem. Aktivnosti se bodo izvajale ob koncu septembra, sklepni in glavni del pa bo, tako kot vsako leto, predstavljal malonogometni turnir na igrišču Proletarec, ki bo v soboto, 30. septembra.

 • 07.09.2017

  Na Žagi slavje za Gowps an teli

  Tradicionalni nočni turni na Žagi je letos osvojila mešana ekipa iz zgornjega Posočja pod imenom Gowps an teli. V finalu so po boljšem izvajanju kazenskih strelov ugnali Sočo – redni del je minil brez zadetkov. Tudi tretjeuvrščeno ekipo je dalo streljanje penalov, kjer je v »Kotarskem« obračunu Mlekarnca premagala Zuride

 • 05.09.2017

  Razpis za igranje v 1.Slovenski ligi

  Prva Slovenska liga malega nogometa na travi – Liga ENA 2017/18, objavlja pogoje za udeležbo rekreativnih ekip v tem državnem tekmovanju ter pravila in prijavnice za vse ekipe, ki bi želele sodelovati. Prijave so možne le do 10. septembra! Prijave so možne na info@smz.si ali gsm 041 549 661. Podrobnosti o tekmovanju pa v nadaljevanju.   
Naključni turnirji

 

Turnir Radlje ob Dravi


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .