Priporočamo turnir

Novice

 • 24.06.2017

  Medvedje Brdo za vzgled!

  Vse čestitke si zaslužijo organizatorji turnirja na Medvedjem Brdu, ki so d(p)okazali, da pravi motiv organiziranja turnirjev ne bi smel biti finančni, temveč družabni in zabavni. Turnir so namreč izpeljali navkljub samo 4-im prijavljenim ekipam, ki pa so se imele na Veharšah odlično, še najbolj seveda zmagovalci iz Kogovšek teama, pa tudi Magaraci, Kovinarji in Monte di' medoli.

 • 22.06.2017

  V Prepoljah vratarja obračunala za zmago

  ŠD Prepolje je že četrto leto gostilo turnir za pokal Urbana Drevenška. Največ sreče in znanja so imeli igralci ekipe Selišek Franc s.p., ki so po rekordnem izvajanju kazenskih strelov slavili po zaslugi vratarja Žige Zupaniča proti Baru Kavola. Za tretje mesto pa pravcata golijada, ki se je zaključila z zmago 5:3 v korist Bar Prepolca proti ŠD Trniče.

 • 20.06.2017

  Državno prvenstvo v malem nogometu 2017

  Slovenska malonogometna zveza (SMZ), ki na državni ravni povezuje mali nogomet, v soboto, 1. julija 2017, prireja državno pokalno prvenstvo na travi, na katerega se lahko prijavijo tako članske kot veteranske ekipe. Naslov državnega pokalnega prvaka bodo poskušali ubraniti KMN Lomanoše, ki so lani pometli s konkurenco in se zapisali kot prvi državni pokalni prvak SMZ.

 • 20.06.2017

  V trisu ekip najboljši Transport Krivec

  V Bistrici ob Sotli so bili gledalci priča razburljivim dvobojem že v polfinalu (2x penali) kot tudi v finalu treh, katerega so z dvema zmagama dobili igralci Transporta Krivec, ki so v svojih vrstah imeli naj igralca Mordeja ter vratarja Verhovška. Drugo mesto je pripadlo Kovinarstvu Plank z naj strelcem Iskračem, na tretjem pa so z dvema finalnima porazoma pristali Transport Trupaj.

 • 18.06.2017

  Čakajo nagrade za registrirane uporabnike

  Zdaj že veste, da REGISTRIRANE uporabnike portala vsak mesec čakajo nagrade za več kot 150 €!  Tudi začetek julija bomo 5-im srečnežem podarili nagrade naših sponzorjev, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju. Pokrovitelj meseca junija je spletna trgovina Bamida.si ob naših zvestih partnerjih ŠPORT MIX Bovec, Kelme.si in darilih našega portala.

 • 13.06.2017

  Plejada reprezentantov v Vitomarcih

  Malonogometni festival v Sl.goricah so obeležili številni reprezentanti v nogometu in futsalu – od Nastje Čeha, Kmetca, Šnofla, Krauta do aktualnih z bratoma Mordej na čelu. Slednja sta bila v zmagoviti ekipi Kozel pivo naj strelec in vratar, naj igralec Marko Senekovič iz drugouvrščene Manar GT, pri veteranih je bil brez konkurence Davorin Šnofl

 • 12.06.2017

  Soccerossom turnir in šank v Vrhpolju

  Vrhpolje je gostilo jubilejni, že 10. Binetov memorial, ki ga je zaznamoval zanimiv in nekoliko drugačen sistem tekmovanja. Sosedje iz Vipava so na krilih Mateja Žižmonda (naj igralec) in Danijela Petkovića (naj vratar) zasluženo osvojili turnir. V izenačenem finalu so z golom Čibeja ugnali tolminsko Abewni, z naj strelcem, Tinetom Zornikom. Tretji Žara team pred vrhniško SGH

 • 10.06.2017

  Juventusu turnir v Pavškov spomin

  V Čolniščah je finalni derbi s ŠD Mlinše zanesljivo pripadel KMN Juventus s 4-1 in tako osvojil 14. turnir v spomin na odličnega vratarja KMN Litija, Jožeta Pavška. Zmagovalcem sta pripadli tudi obe individualni lovoriki – Marku Džeković kot naj vratarju, Draganu Petrović kot igralcu. Tretje mesto za Joker team, četrto domačinom, ŠD Čolnišče

 • 07.06.2017

  Zavas - ZA VAS, člani SM Teama

  Prestižni turnir ZAVAS na Vrhniki je zasluženo osvojila ekipa SM Team iz Ljutomera, ki je v finalu 1-0 ugnala stare znance, AI Avtohišo iz Ljubljane. Pri slednjih je blestel naj vratar turnirja, Klemen Zaletel, njegove soigralce pa sta v obup spravljala člana zmagovalcev - Matej Fideršek (naj igralec) in Alen Fetić (strelec), ki je z edinim zadetkom tudi odločil finale. 

 • 05.06.2017

  Vitomarci - en največjih turnirjev v Sloveniji

  Klub malega nogometa Vitomarci, prireja že 17. Sandijev memorial v malem nogometu, ki bo tokrat potekal kar tri dni, med 8. in 10. junijem. Turnir vsako leto krasi dobra organizacija in bogata kulinarična, zabavna in animacijska vsebina, visok fiksen nagradni sklad in nizka prijavnina, obilica zabavnega programa in letos že več kot 55 prijavljenih ekip. Prijave le še do četrtka 8.6.!
Naključni turnirji

FINALE SMZ 2017

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .