Priporočamo turnir

Novice

 • 15.10.2017

  Levpa pripadla domačim Lutkam

  Ob koncu turnirske sezone so v Levpi organizirali tradicionalni turnir sistema 3+1, kjer sta se v finalu za lovoriko najboljšega pomerila stara znanca - domača ekipa Lutke in sosednji TD Kuk. Uspešnejši so bili domačini, ki so zanesljivo dobili srečanje s 3-0, za 3. mesto pa so bili pri streljanju penalov zanesljivi člani Sola Lom proti mladi kobariški ekipi Universal.

 • 04.10.2017

  V Zagorju že 6. gradili mostove prijateljstva

  V današnji, čedalje večje nestrpnosti polni družbi, na portalu podpiramo projekte, ki nas opominjajo na temeljne človeške vrednote - turnir "BRCNIMO RASIZEM", ki se je odvijal v Zagorju ob Savi, vsekakor sodi mednje. V sproščenem vzdušju je igralo 15 ekip mavričnega spektra, zmagal pa je trboveljski LM Oskar, ki je vzel primat domačim ekipi Balkan.

 • 29.09.2017

  FC Obilić brez konkurence v Smledniku

  Smlednik je gostil malonogometni turnir katerega je brez večjih težav osvojila ekipa FC Obilić z naj vratarjem Žigo Dovčem – slednji je na celotnem turnirju prejel le en gol. Drugo mesto so zasedli Bar Discipline (naj igralec Aljaž Založnik), ki so tokrat zamenjali telovadno kletko za žogo. Pri streljanju kazenskih strelov za 3.mesto je bila domača ekipa boljša od Fonexa.

 • 25.09.2017

  Adidas zaznamoval Staro goro

  S preobratom v drugem polčasu in tesno finalno zmago je na Stari gori za nekaj časa uradna znamka športne opreme postal Adidas. Tako se je namreč imenovala ekipa zmagovalcev, ki je ugnala Solo Lom. 3. mesto za Lokostrelstvo Kalpa. Naj igralec je postal Denis Levpušček, strelec Valter Furlan, organizatorji pa so izbrali tudi najlepšega igralca turnirja – le koga? 

 • 12.09.2017

  Brcnimo rasizem v Zagorju

  V Zagorju ob Savi se bo konec septembra skupaj s spremljevalnim programom odvijal že šesti zaporedni antirasistični nogometni turnir Brcnimo rasizem. Aktivnosti se bodo izvajale ob koncu septembra, sklepni in glavni del pa bo, tako kot vsako leto, predstavljal malonogometni turnir na igrišču Proletarec, ki bo v soboto, 30. septembra.

 • 07.09.2017

  Na Žagi slavje za Gowps an teli

  Tradicionalni nočni turni na Žagi je letos osvojila mešana ekipa iz zgornjega Posočja pod imenom Gowps an teli. V finalu so po boljšem izvajanju kazenskih strelov ugnali Sočo – redni del je minil brez zadetkov. Tudi tretjeuvrščeno ekipo je dalo streljanje penalov, kjer je v »Kotarskem« obračunu Mlekarnca premagala Zuride

 • 05.09.2017

  Razpis za igranje v 1.Slovenski ligi

  Prva Slovenska liga malega nogometa na travi – Liga ENA 2017/18, objavlja pogoje za udeležbo rekreativnih ekip v tem državnem tekmovanju ter pravila in prijavnice za vse ekipe, ki bi želele sodelovati. Prijave so možne le do 10. septembra! Prijave so možne na info@smz.si ali gsm 041 549 661. Podrobnosti o tekmovanju pa v nadaljevanju.   

 • 27.08.2017

  V Lomu domačini ubranili prvo mesto

  Z velikim preobratom v drugem polčasu je domači ekipi Sola Lom uspelo ubraniti lansko prvo mesto na turnirju sistema 3+1 v Kanalskem Lomu. V vrstah zmagovalcev, ki so s 6-2 ugnali Fonex, je bil tudi naj vratar, Gašper Žbogar, medtem ko so drugouvrščeni pobrali lovoriko za naj strelca - Aljaž Laharnar. Najboljši igralec, Žan Černilogar, pa prihaja iz ekipe Golaso.

 • 24.08.2017

  V Kozjem slavilo Kovinarstvo Plank

  Z visoko zmago v finalu proti ekipi Dubaja s kar 5-1 je zmago in levji delež od 800 evrskega nagradnega sklada na turnirju v Kozjem osvojilo Kovinarstvo Plank. Veliko bolj so se namučili v polfinalnem srečanju proti kasneje tretjeuvrščeni ŠD Bistrica, katero so ugnali s tesnih 2-1. Z enakim izidom je slednja na 4. mesto in tolažilno gajbo pive obsodila ekipo Leistra.

 • 21.08.2017

  Malonogometne ekipe na državno pokalno prvenstvo 2017

  Slovenska malonogometna zveza (SMZ), ki na državni ravni povezuje mali nogomet, v soboto, 2. septembra 2017, prireja državno pokalno prvenstvo na travi tako za članske kot veteranske ekipe. Naslov državnega pokalnega prvaka bodo poskušali ubraniti KMN Lomanoše, ki so lani pometli s konkurenco in se zapisali kot prvi državni pokalni prvak Slovenske malonogometne zveze.
Naključni turnirji


 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .