Priporočamo turnir

Novice

 • 28.04.2017

  Ekipi Skei Gorenje ni uspelo ubraniti lovorike

  Ekipi Skei Gorenje ni uspelo ubraniti naslova prvaka na drugem Red Star turnirju. V finalu so bili z 2:1 boljše Antimon Trojane, ki so v svojih vrstah imele tudi naj strelca, Tomaža Pustotnika. Nagrada za najboljšega vratarja je romala v roke Nina Komarja iz tretjeuvrščene ekipe Šoštanja.

 • 27.04.2017

  V soboto na nočni turnir za 1.000 € v Kozje

  Nekateri organizatorji so se ustrašili slabe vremenske napovedi, a ne Kozjanci – in bodo nagrajeni. Po obilnem deževju se bo vreme do sobote popravilo za prijetno  izvedbo 10. nočnega turnirja. Zmagovalci bodo prejeli 500 €, še toliko si bodo razdelili njihovi zasledovalci, in v Kozjem bo, ne glede na vremensko napoved, zagotovo vroče.

 • 27.04.2017

  Joker Team slavil v Zagorju

  V prestolnici zasavskih revirjev se je minuli vikend 15 ekip potegovalo za titulo najboljših, sklepno dejanje in glavni soj žarometov pa je pripadel favoriziranima ekipama Joker Team in Pink Panter. Finale so tesno dobili »džoukerji«, po zaslugi naj vratarja, Martina Račiča, ter naj strelca, Staša Kaziča.

 • 26.04.2017

  Vuksanović in prek 300 mladih v Dobrovcih

  Športni park Dobrovce je minuli vikend gostil 24 mladih ekip v 3 selekcijah, pretežno s štajerskega konca. Največ uspeha so imeli nogometni podmladki NK Ketty Emmi Bistrica, saj so slavili v kategorijah U-13 in U-7. Le v selekciji U-10 so bili prepričljivo premočni Mariborčani, varovanci nekdanjega vidnega člana te ekipe, Žikice VUKSANOVIĆA.

 • 25.04.2017

  V Zenici slavil Žad z reprezentanti BiH

  Atraktiven turnir Calp futsal cup v Zenici je v močni konkurenci 24 ekip s finalno zmago 5-2 proti Sajo doo iz Olova pripadel Žad Kiseljaku, z reprezentantom in naj strelcem turnirja Bilalom Jelićem. Slednjemu je izvrstno asistiral reprezentančni kolega Nermin Jusić in ekipa iz bližine Sarajeva je upravičila vlogo favorita. Tolažilno tretje mesto je šlo v N. Travnik ekipi Medenika.

 • 26.04.2017

  Na trojkah v Lomu reprezentančni dvoboji

  Kdor ima futsal rad, ga igra ne glede na obliko – živ dokaz so igralci v Posočju, saj so med 24-imi ekipami na trojkah zaigrali renomirani prvoligaški igralci, vključno s sedanjimi in bivšimi reprezentanti (Zalašček, Rosič, Rutar, Čujec ...). Tudi zato so bili že četrtfinalni obračuni "na nož", finale pa je pripadel Varspoju, ki je 5-2 ugnal domači Kondraso.

 • 24.04.2017

  Slaviša Goranović blestel v Ložicah

  Slaviša Goranović, ki bo letos praznoval že svoj 39. rojstni dan in še vedno igra futsal pri članih Gorice, je v Ložicah potrdil, da še ni za staro šaro - z ekipo JDG in pomočjo Aleša Gleščiča (naj vratar) je osvojil tako turnir, kot priznanje za naj igralca. Lovorika naj strelca pa je šla v roke Roberta Kraglja.

 • 23.04.2017

  Junija na Lions CUP 2017!

  Tik pred poletnimi počitnicami (10.-11.junij) se bo v dolenjski prestolnici že šestič zapovrstjo odvijal turnir za mlade - Lion's Cup. Udeleženci bodo imeli redko priložnost primerjave z vrstniki iz tujine, saj je napovedanih čez 100 ekip iz vsaj 7-ih držav in, ne glede na končne lestvice, bodo z novimi dragocenimi izkušnjami in poznanstvi zmagovalci prav vsi sodelujoči!

 • 22.04.2017

  Za turnirje – BREZPLAČNI SISTEMI IN OBRAZCI!

  Na portalu sledimo naši viziji in sproti dodajamo nova orodja, ki vam pomagajo pri organizaciji in izvedbi turnirjev. Vsem registriranim uporabnikom so na voljo vnaprej pripravljeni obrazci za vodenje in prijavo turnirja ter več kot 10 različnih pravil in sistemov tekmovanj za različne tipe turnirjev. ZASTONJ, le registrirajte se!

 • 21.04.2017

  BRCNIMO RASIZEM - z žogo proti rasizmu!

  Na ljubljanskih Poljanah bo 29.aprila tretjič izveden projekt BRCNIMO RASIZEM! Turnir, ki premika meje v glavah, v resnici pa nas le vrača k temeljnim prvinam športnega FAIR PLAY-a: spoštovanju vsakega nasprotnika, viteškemu nadigravanju in uživanju v igri. Vrednotam, ki si morajo danes, žal, znova izboriti prostor v našem (ne samo športnem) vsakdanu!
Naključni turnirji


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart