Priporočamo turnir

Pet na pet, cel svet!

Objavljeno : 10.04.2017
  • Neymar Jrs Five turnir

Nogometni turnir Neymar Jr's FiveGlobalni malonogometni turnir Neymar Jr's Five se letos spet vrača v Slovenijo. Gre za nogomet s posebnimi pravili in super nagradami za najboljše. Igra se pet na pet, hitro in dinamično, za vsak prejet gol pa ekipa izgubi enega igralca.  Zmaga tista druščina ...

Zmaga tista druščina, ki izloči vse igralce nasprotne ekipe, ali pa je po 10 minutah igre dosegla več golov. Spol igralcev ni pomemben, a vsaj trije v ekipi na igrišču morajo biti stari med 16 in 25 let, dva pa sta lahko starejša.

Kvalifikacijski turnirji potekajo po celem svetu, Slovenski pa se bo zgodil 20. maja od 8h dalje, v ljubljanskih Fužinah. Najboljša ekipa bo na stroške organizatorja odpotovala na finalni turnir v Brazilijo, kjer se bo pred očmi idejnega vodje projekta, zvezdnika Barcelone in brazilske reprezentance, Neymarja da Silve Santos Júniorja, spopadla za lovoriko najboljše Neymar Jr's Five ekipe na svetu. Turnir bo potekal na igriščih Instituto Projeto Neymar Jr v brazilski Praia Grande.

Turnir bo s kvalifikacijskimi boji obiskal 53 držav, na slovenskih kvalifikacijah pa se bo lahko pomerilo 64 ekip. Vsaka ekipa ima lahko do 7 članov, dva v rezervi. Gol na turnirju bo velik 1,5 x 0,8 metra, igrišče pa najmanj 25 x 15 metrov in največ 21 x 35 metrov.

Vsa podrobna pravila si lahko ogledate tukaj NEYMAR Jrs FIVE razpis.

Prijave za ekipe so že odprte, prijavnina na ekipo znaša 30 evrov, prijaviti pa se je mogoče preko obrazca na uradni strani: OBRAZEC ZA PRIJAVO. 

Za dodatne informacije in prijave lahko pokličite 031 771 180 (David).

PR
Foto: Jure Makovec in RedbullNaključni turnirji

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018 

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .