Priporočamo turnir

Premiera v Otaležu pripadla Idrijčanom

Objavljeno : 10.04.2017
  • Turnir Otalež tekma

Otvoritev novega igrišča v Lazcu so organizatorji začinili z izvedbo prvega malonogometnega turnirja v, sicer bolj "eksotični" varijanti (sistem 3+1), a  zato nič manj atraktivni - strelov na gol je še več kot pri "običajnih" turnirjih. Izenačena srečanja so vrhunec doživela v samem finalu, ki ga je šele po kazenskih strelih dobila idrijska ekipa Tipo na hlape

Poročilo:
Minulo soboto, 8.4., je bil s strani Športnega društva Otalež, organiziran prvi turnir 3+1 na novem asfaltnem igrišču v Lazcu. Odziv je bil nepričakovano velik, saj se je prijavilo kar 13 ekip. Poleg tistih iz bližnje okolice so se turnirja udeležile tudi ekipe iz bolj oddaljenih krajev kot so Drežnica, Vrhnika, Zaplana, Škofja loka in Vrhpolje.
Turnir je potekal v prelepem sončnem vremenu in fair play igri vseh udeležencev.

Za zmago sta se v finalu pomerili ekipi Vrhoplje in Tipo na hlape iz Idrije - tekma se je končala z neodločenim izidom 3 - 3. Boginja Fortuna je bila na strani ekipe iz Idrije, ki je bila uspešnejša pri izvajanju kazenskih strelov in se v zgodovino Otaleškega turnirja vpisala kot prva zmagovalka.

Prav tako je streljanje z bele točke odločilo tudi zmagovalca malega finala, kjer sta se pomerili ekipi ŠD Otalež in Simda. Uspešnejši so bili organizatorji - ŠD Otalež, ki so tako osvojili tretje mesto.

Podelili so tudi pokal za najboljšega strelca, ki ga je prejel Klemen Sluga (Vrhpolje).
Za najboljšega vratarja, ki je prav tako prejel pokal, pa je bil izbran Dejan Klemenčič (Tipo na hlape).

ŠD Otalež se vseh ekipam in obiskovalcem zahvaljuje za obisk in obenem že vabi na turnir trojk, ki bo organiziran v jesenskem času.

Postave naj ekip:

ŠD Otalež: Denis Eržen, Grega Eržen, Benjamin Tušar, Damjan Zajc, Matej Kofol
Simda: Aljaž Laharnar, Blaž Laharnar, Matej Bevk, Klemen Grahelj, Klemen Kuštrin
Tipo na hlape: David Frelih, Gregor Tušar, Mitja Železnjak, Dejan Klemenčič, Andraž Brus

Prispevek: Damjan Zajc
Foto: ŠD OtaležNaključni turnirji

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018 

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .