Priporočamo turnir

10. Tadejev Memorial v roke Am-De

Objavljeno : 20.06.2018
  • Zmagovalci Tadejevega memoriala 2018 - ekipa AM-DE

Jubilejni deseti Tadejev memorial v Škofji Loki je tokrat osvojila ekipa AM-DE, kjer sta blestela Marko Đeković (naj vratar) in Saša Kovačević (strelec). Najprej so v polfinalu izločili branilce naslova, Sireno bar s 3-1, nato pa po kazenskih strelih v finalu še SGH Vrhnika z najboljšim igralcem turnirja – Benjaminom Tušarjem

POROČILO ORGANIZATORJEV:
Za nami je že 10. dobrodelni futsal turnir v spomin na prezgodaj preminulega prijatelja Tadeja Simoniška. V Škofji Loki je v soboto 17. junija 2018 potekal 10. tradicionalni turnir v malem nogometu »Tadejev memorial« s pridihom dobrodelne akcije »ZA VESELO IN SREČNO OTRŠTVO«. Pomagali pa smo otrokom s posebnimi potrebami, tako, da smo jim omogočili varstvo med poletnimi počitnicami.

Sedaj pa k samem turnirju: udeležilo se ga je 14 ekip, ki so bile razdeljene v 4 skupine, v izločilne boje četrtfinala sta se uvrstili prvo in drugo uvrščena ekipa skupine.
Že v skupinskem delu smo videli nekaj zanimivih dvobojev. Po skupinskem delu so si četrtfinale priigrale ekipe HKUD Komušina, »0«, Oaza caffe, Sirena bar, SGH Vrhnika, Team Pile, AM-DE, Bar Raj.Picnic team.

V prvem polfinalnem obračunu so se fantje iz ekipe »0« trudili, a »na papirju« favorizirani SGH Vrhniki morali priznati premoč s 7:1.
V polfinalu, ki je sledilo, pa smo spremljali bolj zanimivo in razburljivo srečanje. Branilci naslova, v nekoliko okrnjeni zasedbi, Sirena bar, so se dobro upirali, a na koncu vseeno s 3-1 morali priznati premoč zmagovalni ekipi AM-DE (Marko Đeković, Nermin Hasanbegović, Dragan Petrović, Nikola Jandrić, Marko Bubnjić, Sašo Kovačević, Marko Šarković, Jaka Bizjak).

Slednji so v finalu po 6-metrovkah premagali ekipo SGH Vrhnika (Nejc Berzelak, Nejc Kunc, Aljaž Končan, Blaž Končan, Klemen Duščak, Alen Fetić, Benjamin Tušar). V rednem delu smo gledali previdno igro na obeh straneh, tako da smo bili žal prikrajšani za kakšen zadetek, končalo se je z začetnih 0:0.

Ob tej priložnosti bi se organizatorja rada zahvalil vsem, ki ste pripomogli k akciji in turnirju samem. Torej zahvala gre vsem sponzorjem in donatorjem, vsem ekipam, celotni publiki in pa vsem pomagačem in družini, ki so letos glede odziva, pozitivno presenetili oba organizatorja. NAJLEPŠA HVALA VSEM!
Ob koncu poročila bi se organizatorja rada zahvalila vsem sponzorjem, ki so omogočili ta turnir, ter sodnikoma Ante Pratljačić in Rafael Ajdovec, za zelo dobro, mirno in brezkompromisno sojenje. Še posebej pa bi se rada zahvalila vsem osebjem, ki so ogromno pripomogli pri organizaciji dogodka. Seveda gre zahvala tudi mami Saši in bratu Žigi, saj tudi njuna pomoč in predanost pripomore pri organizaciji Tadejevega memoriala.

Tekst in foto: Mustafa & Aleksander

REZULTATI:
ČETRTFINALE:
HKUD Komušina – »0« 0:2
Oaza caffe – Sirena bar 2:2 (3:4)
SGH Vrhnika – Team Pile 3:1
AM-DE – Bar Raj.Picnic team 5:0

POLFINALE:
»0« - SGH Vrhnika 1:7
Sirena bar – AM-DE 1:3

ZA 3. MESTO: (6-metrovke)  
»0« - Sirena bar 2:3

FINALE:
SGH Vrhnika – AM-DE 0:0 (2:3)

KONČNI VRSTNI RED EKIP:
1.AM-DE
2.SGH Vrhnika

3.Sirena bar
4.»0«

NAJBOLJŠI POSAMEZNIKI TURNIRJA:
Naj igralec turnirja: Benjamin Tušar, SGH Vrhnika
Naj strelec turnirja: Sašo Kovačević, AM-DE (4 zadetki)
Naj vratar turnirja: Marko Đeković, AM-DE

Nagrada za FAIR PLAY: »Gorajte«


POSTAVE NAJBOLJŠIH 4:
 »0« (Bogdan Radovanović, David Starina Laban, Aljaž Murn, Luka Mijič, Matija Rihtaršič, Luka Vešner)
SIRENA BAR (Rok Bešter, Tine Šturm, Luka Jamnik, Andrej Mohorič, Matej Mohorič, Urban Tavčar, Marko Mohorič, Jan Lotrič)
SGH Vrhnika (Nejc Berzelak, Nejc Kunc, Aljaž Končan, Blaž Končan, Klemen Duščak, Alen Fetić, Benjamin Tušar)
AM-DE (Marko Đeković, Nermin Hasanbegović, Dragan Petrovič, Nikola Jandrić, Marko Bubnjić, Sašo Kovačević, Marko Šarković, Jaka Bizjak)

Priporočamo turnir
Naključni turnirji

Destrnik na tartanu

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .