Priporočamo turnir

Finale državnega prvenstva PRESTAVLJENO!

Objavljeno : 29.06.2017

Vodstvo Slovenske malonogometne zveze (SMZ) se je na izrednem sestanku danes dopoldne odločilo, da se Državno pokalno prvenstvo v malem nogometu 2017, ki je bilo predvideno to soboto, 1. 7. 2017, v TŠC Trate, odpove. Zaradi razmočenega stanja igrišč in slabih vremenskih napovedi smo žal primorani dogodek odpovedati in ga premakniti na kasnejši termin.

Odločitev ni bila lahka, vendar pa mora biti v prvi vrsti skrb za ohranjanje obstoječe športne infrastrukture. Prav tako je zelo pomembno zdravje igralcev, saj ne želimo tvegati kakšnih poškodb. Vsega tega ob napovedi neugodnega, deževnega vremena zagotovo ne bi mogli zagotoviti.

Vsem 22 prijavljenim članskim ekipam in 6 veteranskim se za nastalo situacijo opravičujemo. Odločitev je bila sprejeta za dobrobit vseh sodelujočih (lastnika športne infrastrukture, igralcev, ponudnika gostinskih storitev, navijačev).

Naknadni termin turnirja bo sporočen v čim krajšem možnem času (po uskladitvi termina s skrbnikom nogometnih igrišč v TŠC Trate - Občino Gornja Radgona). Ekipam, ki so plačale prijavnino, in bodo v novem terminu turnirja mogoče zadržane, bomo prijavnino seveda vrnili.

V upanju, da se srečamo v novem terminu, vas lepo pozdravljamo.

Vodstvo SMZ.
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .