Priporočamo turnir

Gaj s Fantički naj v Vrhpolju

Objavljeno : 25.07.2018
  • Vrhpolje trojke 2018
  • Fantički so zmagali v Vrhpolju

Z odličnimi predstavami naj igralca turnirja znanega tudi kot »kralja trojk«, Gaja Rosiča, so Fantički po kazenskih strelih v finalu premagali drugouvrščeno ekipo Millennium, katera je v svojih vrstah imela naj strelca turnirja Nika Mastna. Tretji pa so, že drugo leto zapored, postali mladi Toffiesi, ki so bili boljši od Ajkul. 

POROČILO ORGANIZATORJEV: Gaj Rosič s fantički osvojil Vrhpolje
Športno društvo Vrhpolje je v petek 18. in v soboto 19. maja 2018 organiziralo že 5. malonogometni turnir trojk, katerega se je letos udeležilo kar 24 ekip. Kot je zadnja leta že v navadi, nam vreme tudi tokrat ni bilo naklonjeno, vseeno pa se je ob igrišču zbralo lepo število gledalcev. 

Ekipe smo organizatorji razdelili v osem skupin po tri ekipe. V osmino finala sta se uvrstili po dve najboljši ekipi iz vsake skupine. V petek so po skupinskem delu bile odigrane tudi prve štiri tekme osmine finala iz katerih so v četrtfinale napredovale ekipe Porco piede, Toffies, Millennium ter Šamrola. V soboto popoldne so po napetih in izenačenih dvobojev v  četrtfinale napredovale še ekipe Fantički, Texas, Lovci in Ajkula. Konkurenca je bila zares močna, saj se iz skupine ni uspelo uvrstiti zmagovalcem 2. turnirja trojk Vrhpolje ekipi Avtoservis Gec, ki so tudi letos veljali za ene glavnih favoritov... Gledalci, ki so že v zgodnjih popoldanskih urah napolnili prizorišče, so tako imeli kaj videti, saj so ekipe postregle z atraktivnimi potezami.

 V četrtfinalu, so lahko gledalci videli štiri zelo izenačene tekme. Najprej sta se pomerili lanskoletni zmagovalci Porco piede in Fantički, v katerem so slednji bili boljši po kazenskih strelih. V drugem četrtfinalu je ekipa Toffies v izdihljaj tekme z zadetkom Erika Krečiča premagala ekipo Texas. Nato je Millennium rutinirano odpravil Lovce. Kot zadnja pa se je v polfinale uvrstila ekipa Ajkula, ki je po kazenskih strelih premagala ekipo Šamrola.
Sledila je prva polfinalna tekma med Fantički in Toffies na kateri so Fantički upravičili vlogo favorita in si že po uvodnih minutah z dvema zadetkoma Ilije Aleksiča priigrali lepo prednost, ki so jo obdržali vse do konca tekme in se tako kot prvi uvrstili v veliki finale.
 Drugo polfinalno tekmo so z nekoliko srečnim a lepim zadetkom Luke Bajca dobili igralci Millenniuma. Pred pričetkom finala, ki se je začel ob enajstih so poraženci polfinal streljali kazenske strele, pri katerih so bili natančnejši igralci Toffiesa in tako že drugo leto zapored osvojili tretje mesto.
Veliki finale med ekipama Fantički in Millennium je zaznamovala dobra igra v obrambi ter posledično končni rezultat  0:0. Sledili so kazenski streli po katerih so bili uspešnejši Fantički in tako prvič slavili v Vrhpolju. Nagrado za najboljšega igralca turnirja je prejel Gaj Rosič iz zmagovalne ekipe, naj strelec pa je postal Nik Masten igralec ekipe Millennium.

V Športnem društvu Vrhpolje smo z letošnjim turnirjem nadvse zadovoljni, saj se je na turnir zopet prijavilo zaželeno število ekip. V društvu si želimo, da bi turnir tudi v prihodnje ostal sinonim za odličen futsal, veliko število gledalcev in dobro vzdušje. Za letos pa se vsem ekipam zahvaljujemo za udeležbo, sodnikom za korektno sojenje, vsem sponzorjem, gledalce za obisk ter vsem, ki so kakorkoli pripomogli pri izvedbi prireditve. Vidimo se spet julija ko bo na sporedu 11. Binetov memorial.    

Poročilo in foto: Erik Ipavec (ŠD Vrhpolje)

REZULTATI:
ČETRTFINALE
Porco piede : Fantički 0:0  (0:0)
*po kazenskih strelih napredovali Fantički
Toffies : Texas 1:0  (0:0)
1:0 Krečič
Millennium : Lovci 3:0  (1:0)
1:0 Masten, 2:0 Jamšek, 3:0 Masten
Ajkula : Šamrola 1:1  (0:1)
0:1 Ipavec, 1:1 Peršič
*po kazenskih strelih napredovali Ajkula

POLFINALE
Fantički : Toffies 2:0  (2:0)
1:0 Aleksič, 2:0 Aleksič
Millennium : Ajkula 1:0  (0:0)
1:0 Bajc

Za 3. Mesto kazenski streli
Toffies
: Ajkula 3:2

FINALE
Fantički
: Millennium 0:0  (0:0)

* po kazenskih strelih boljši Fantički

KONČNI VRSTNI RED NAJ EKIP:
1.mesto: Fantički/Podbrdo

2.mesto: Millennium/Vrhpolje
3.mesto: Toffies/Podraga
4.mesto: Ajkula/Dornberk

NAJBOLJŠA POSAMEZNIKA:
Naj igralec :
Gaj Rosič/Fantički

Naj strelec : Nik Masten/Millennium

SEZNAM IGRALCEV NAJ EKIP:
Fantički:
Gaj Rosič, Ilija Aleksić, Dražen Žarić
Millennium:
Luka Bajc, Nik Masten, Sebastjan Jamšek, Luka Tomažič
Toffies:
Iztok Sluga, Erik Krečič, Miha Trošt
Ajkula:
Alen Peršič, Domen Pelicon, Andrej Rijavec
Naključni turnirji

Destrnik na tartanu

Turnir Vitomarci 2019 - 2.100 € nagradni sklad 

Binetov memorial Vrhpolje 2019

Turnir Vitomarci 2019

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .