Priporočamo turnir

Lovrenčič junak na Mislinji

Objavljeno : 16.06.2018
  • Najboljši vratar turnirja Tjaž Lovrenčič
  • Naj igralec - Rade Rusmir

Finalni troboj na turnirju v Mislinji je po izjemnih obračunih tesno pripadel Gostilni pri ovinku, ki je po Vitomarcih še enkrat vzela skalp številnim reprezentantom s Puškarjem, Fetićem, Totijem, Miletom... vred. Znova je bil mož odločitve vratar Lovrenčič, ki je ubranil odločilni penal, nato pa zaklenil vrata še proti ekipi Korektbau za zmagoslavje svoje ekipe.

POROČILO ORGANIZATORJEV:
Že 8.leto zapored smo organizirali turnir v malem nogometu, ki se ga je letos udeležilo 15 ekip iz različnih delov Slovenije. Sobotni del turnirja so sestavljale predvsem ekipe iz našega okoliša, a so bili boji vseeno neizprosni in napeti do konca. V nedeljski del se je uspelo uvrstiti ekipama PriStar in Naveza.

V nedeljo smo že zjutraj pričeli z skupinskim delom in sicer 3 skupine po 3 ekipe iz katerih sta napredovale 2 ekipe. Tekme med ekipami, ki so si želele napredovanja so postregle z mojstrovinami igralcev malega nogometa. Po izjemnih borbah v 1/8 finala in 1/4 finalu se je v finale uspelo uvrstiti ekipam Gostilna pri Ovinku, ekipi SZM Velenje in ekipi Korektbau.

Prva finalna tekma med ekipo Gostilna pri Ovinku in ekipo SZM Velenje, je bila prava paša za oči, na igrišču so se borili eni najboljših futsal igralcev v Sloveniji zato ne preseneča končni rezultat, ki se je končal z 2-2. Na vrsti je bilo streljanja 6metrovk, kjer je po izjemni obrambi najboljšega golmana turnirja Tjaža Lovrenčiča, zmagala ekipa Gostilna pri Ovinku z rezultatom 4-3.
Na vrsti je bila druga finalna tekma med ekipama Korektbau in SZM Velenje. Kljub izjemni borbi ekipe Korektbau, jim je na koncu zmanjkalo moči in ekipa SZM Velenje je zmagala z rezultatom 2-1.
Sledila je še zadnja tekma letošnjega turnirja med ekipama Gostilna pri Ovinku in ekipo Korektbau. Po dobrem začetku igralcev Korektbau, ki so kar nekajkrat nevarno zapretili a se jim je vedno uspešno po robu postavil Tjaž Lovrenčič, so igralci Gostilne pri ovinku vzeli vajeti igre v svoje roke in na koncu dokaj zanesljivo zmagali z 2-0, kar je pomenilo, da so postali tudi končni zmagovalci turnirja.

Poročilo in foto: ŠD Rašla Mislinja

 

REZULTATI FINALA:
Gostilna pri Ovinku-SZM Velenje 2-2 (4-3)
Korektbau - SZM Velenje 1-2
 Gostilna pri Ovinku - Korektbau 2-0

 

KONČNI VRSTNI RED EKIP:
1.Gostilna pri Ovinku
2. SZM Velenje
3. Korektbau

NAJ POSAMEZNIKA:
Najboljši golman turnirja - TJAŽ LOVRENČIČ (Gostilna pri Ovinku)
Najboljši igralec - RADE RUSMIR  (SZM Velenje)

POSTAVE NAJ EKIP:
Gostilna pri Ovinku: Bojan Klemenčič, Urban Senekovič, Marko Senekovič, Tjaž Lovrenčič, Amar Jamakovič,  Marcel Vindiš.
SZM Velenje: Mile Simeunovič, Alen Fetič, Damir Puškar, Denis Totošković, Klemen Duščak, Rade Rusmir.
Korektbau Velenje: Denis Linič, Matjaž Štraus, Mirnes Mujkič, Jovica Mihajilovič, Anel Jahič.

  • Pokali v Mislinji
  • Junak Mislinje - Tjaž LovrenčičPriporočamo turnir
Naključni turnirji

Destrnik na tartanu

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .