Priporočamo turnir

Malonogometne ekipe na državno pokalno prvenstvo 2017

Objavljeno : 21.08.2017
  • Finale državnega prvenstva v malem nogometu

Slovenska malonogometna zveza (SMZ), ki na državni ravni povezuje mali nogomet, v soboto, 2. septembra 2017, prireja državno pokalno prvenstvo na travi tako za članske kot veteranske ekipe. Naslov državnega pokalnega prvaka bodo poskušali ubraniti KMN Lomanoše, ki so lani pometli s konkurenco in se zapisali kot prvi državni pokalni prvak Slovenske malonogometne zveze.

Enodnevni turnir bo potekal v Turistično-športnem centru Trate v Gornji Radgoni na 4 do 6 malonogometnih igriščih na travi, predviden začetek pa je ob 9. uri. Malonogometno obarvan dan se bo zaključil predvidoma ob 21. uri, ko bo predsednik SMZ Peter Pust z ostalim vodstvom podelil pokale in medalje najboljšim ekipam. Po podelitvi seveda sledi še druženje in proslavljanje. 

Dogodki SMZ-ja so dobro obiskani, zato bo tudi ta turnir izjemna priložnost za vse igralce, gledalce, navijače, funkcionarje klubov iz zvez/lig, da izmenjajo svoje izkušnje in ideje z ostalimi ter se v športnem duhu med dogodkom in seveda po njem tudi podružijo. Prisotne bodo tudi ekipe, ki so letos tekmovale v 1. slovenski malonogometni ligi na travi Ligi ENA (povezava na: http://smz.si/liga-ena/) ter v ljubljanski ligi na umetni travi Kodeljevo (povezava na: http://smz.si/liga-kodeljevo/), ki ju vodi prav SMZ.   

Glede same prijave sicer obstajajo določene omejitve. Priporočamo, da si dobro preberete pravila (povezava na: http://smz.si/drzavno-pokalno-prvenstvo/), ključno pa je, da umetno tvorjene ekipe za enodnevne turnirje ne morejo igrati. Pogoj je igranje ekipe v neki domači ligi oz. malonogometni zvezi/klubu. Le na tak način se lahko dobi legitimnega državnega pokalnega prvaka.

Če se radi družite in merite svoje malonogometne veščine na državni ravni, je ta turnir več kot odlična priložnost za vašo ekipo. Mogoče boste pa prav vi letos osvojili naslov državnega pokalnega prvaka.

Za dodatne informacije in prijave pokličite Simon Detellbach 041383232.

Vse podrobnosti razpisa pa najdete tudi tukaj - http://www.turnirji.com/459,si_drzavno-pokalno-prvenstvo-smz-2017-finale.htmlNaključni turnirji

37. turnir na travi LIVEK 2018

Turnir v Kanalu Cafe Libero

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .