Priporočamo turnir

Manar GT ponovil Dravograd

Objavljeno : 28.12.2018
  • Manar GT je zmagal v Dravogradu

V Dravogradu je finalne obračune treh ekip v svojo korist odločila ekipa Manar GT, ki je tako ubranila naslov najboljših iz lanskega leta. V svojih vrstah je imela naj strelca turnirja, Aleša Marolta, ki je mrežo nasprotnikov prerešetal kar 7-krat. Naj vratar je postal Belmin Đafić iz drugouvrščene ekipe Hair Culture, tretji pa so bili člani AC Ravne Peugeot.

Poročilo organizatorjev:
Tradicionalni turnir v malem nogometu Futsal Dravograd 2018, ki se je odvijal v soboto, 22.12. v dvorani Špic D v Dravogradu, je postregel z izvrstnimi tekmami tekom celotnega dneva. S strani organizatorjev Športnega društva Domit je bilo poskrbljeno za odlično izvedbo turnirja. Prijavilo se je 18 ekip s celotne Slovenije. Za vse ekipe je bilo poskrbljeno z brezplačno malico in pijačo. Sodili so sodniki s 1. Slovenske futsal lige in sicer Rade Kovačić in Dražen Jurić. Letos je bilo poskrbljeno tudi za zdravniško pomoč tekom celotnega turnirja. Čez celoten dan se je zvrstilo veliko gledalcev, praktično je bila dvorana vseskozi polna. Turnir pa je imel tudi dobrodelno noto, kajti organizatorji Športnega društva Domit so prispevali 200 € pomoči malemu Lovru iz Dravograda.

Prvo mesto in nagrado 1000€ je že drugo leto zapored prejela ekipa Manar GT, ki je v finalu premagala Hair Culture, ki je prejela 500€. Tretje mesto in nagrado 300€ je prejela ekipa AC Ravne Peugeot. Zmagovalci so letos prvič prejeli tudi prehodni pokal. Prav tako so najboljše 3 ekipe prejele s strani sponzorjev turnirja praktične nagrade.
S praktičnimi nagradami in pokali sta bila nagrajena tudi  najboljši strelec Aleš Marolt s 7 zadetki (Manar GT) in vratar turnirja Belmin Džafić (Hair Culture).

V imenu organizatorjev najlepša hvala vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi turnirja. Predvsem vsem so-organizatorjem, prostovoljcem, sponzorjem in donatorjem. Hvala ekipam za udeležbo in športno igro. Navsezadnje pa hvala vsem gledalcem za obisk. Se vidimo na Futsal Dravograd 2019, kjer se vrnemo še boljši.

Poročilo in foto: Futsal Dravograd

REZULTATI:

ŠESTINA FINALA:
BOSA DAMA : SL. GRAČIĆ 5 : 0
P.T. PREVAL. : AC CITROEN 1 : 2
AC PEUGEOT : ANTIMON V. 6 : 0
TTG EKIPA : K.S. OFSAJD 2 : 2P
DRINKING T. : HAIR CULTURE 0 : 3
MANAR GT : ANTIMON 4 : 0

TRETJINA FINALA
BOSA DAMA : AC PEUGEOT 1 : 3
AC CITROEN  :  HAIR CULTURE 2 : 4
K.S. OFSAJD  :  MANAR GT 0 : 5

VELIKI FINALE:
AC PEUGEOT : HAIR CULTURE 4 : 5
AC PEUGEOT : MANAR GT 1 : 4
HAIR CULTURE : MANAR GT 1 : 5


KONČNI VRSTNI RED NAJ EKIP:
1.MANAR GT
2.HAIR CULTURE
3.AC PEUGEOT
4.K.S. OFSAJD
5.AC CITROEN
6.BOSA DAMA

NAJBOLJŠA POSAMEZNIKA TURNIRJA:
NAJ STRELEC: Aleš Marolt s 7 zadetki (Manar GT)
NAJ VRATAR: Belmin Džafić (Hair Culture).

POSTAVE NAJ EKIP:
MANAR GT: Edis Kukavica, Nikola Jandrić, Urban Senekovič, Bojan Klemenčič, Marko Plahuta, Aleksander Nedižavac, Aleš Marolt
HAIR CULTURE: Dejan Vokić, Belmin Džafić, Erwin Tiganj, Armin Pašić, Gašper Trdin, Ernest Grvala, Senad Huseinbašić,
AC PEUGEOT: Tilen Ahec, Tim Golob, Nejc Rober, David Šajnovič, Nik Fasvald, Mitja Križan, Nik Jagarinac
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .