Priporočamo turnir

Medvedje Brdo za vzgled!

Objavljeno : 24.06.2017
  • Vesela družba na Medvedjem Brdu
  • Druženje in zabava na Medvedjem Brdu

Vse čestitke si zaslužijo organizatorji turnirja na Medvedjem Brdu, ki so d(p)okazali, da pravi motiv organiziranja turnirjev ne bi smel biti finančni, temveč družabni in zabavni. Turnir so namreč izpeljali navkljub samo 4-im prijavljenim ekipam, ki pa so se imele na Veharšah odlično, še najbolj seveda zmagovalci iz Kogovšek teama, pa tudi Magaraci, Kovinarji in Monte di' medoli.

 Medvedje Brdo – kjer je volja, je pot

Poročilo organizatorjev:
V soboto, 10.6.2017, smo izvedli prestavljen turnir v malem nogometu na naravni travi. Turnir je potekal na nogometnem igrišču Veharše na Medvedjem Brdu. Prvič nam je ponagajalo vreme, imeli pa smo prijavljenih šestnajst ekip. Tokrat so se ga udeležile ekipe iz domačega kraja in dve iz bližnje okolice. Na manjše število ekip je vplivalo večje število turnirjev na ta dan.

Sodelovali so: Monte di' medoli, Kogovšek team, Kovinarji ter Magaraci. Najprej so vse štiri ekipe igrale v skupini vsak z vsakim, kjer so bili najboljši Kogovšek team. Na drugem mestu je bila ekipa Magaraci, tretja Kovinarji na zadnjem pa Monte di' medoli.

Sledil je polfinale prvi z zadnjim ter drugi s tretjim. Kogovšek team je premagal Monte di' medoli z rezultatom 4:1. Pri tekmi Magaraci proti Kovinarjem pa so po rednem rezultatu 3:3 sledili penali, ki so jih bolje streljali Magaraci.

Za tretje mesto sta se udarili domači ekipi Monte di' medoli ter Kovinarji, kjer so se razigrali Monte di' medoli ter jih premagali s 5:1.
V finalu so se srečali Kogovšek team iz Zavratca ter Magaraci iz Rovt. Po rednem delu je bilo 0:0, v penalih pa so z razpoloženim vratarjem ter odličnimi strelci zmagali Kogovšek team.


Turnir je potekal v zelo športnem duhu, za katerega so zaslužni igralci ter sodnik, ki je odlično opravil svoje delo. Za v prihodnje upamo na večje število ekip!

REZULTATI

POLFINALE:
Kogovšek team - Monte di' medoli 4-1
Magaraci - Kovinarji 3-3
Po penalih boljši Magaraci

Za 3. mesto: (9 - m)
Monte di' medoli - Kovinarji 5-1

FINALE:
Kogovšek team - Magaraci 0-0
Po penali zmaga Kogovšek team

KONČNI VRSTNI RED EKIP:
1. mesto: Kogovšek team
2. mesto: Magaraci
3. mesto: Monte di' medoli
4. mesto: Kovinarji

Poročilo in foto: Erik Žakelj, ŠD Medvedje BrdoNaključni turnirji

Destrnik na tartanu

Turnir Vitomarci 2019 - 2.100 € nagradni sklad 

Turnir Vitomarci 2019

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .