Priporočamo turnir

Na turnir v Bistrico ob Sotli

Objavljeno : 13.06.2018
  • Vabljeni v Bistrico ob Sotli
  • Vabljeni v Bistrico ob Sotli

ŠD Bistrica ob Sotli v soboto 16.6. prireja 37. nočni turnir v malem nogometu za pokal Marije Broz. Turnir organiziramo neprekinjeno že od leta 1981 in vedno poteka v juniju. Za zabavo ekip in ostalih obiskovalcev bo poleg nogometa skrbel DJ Kuky, poskrbljeno pa tudi za hrano in pijačo, zraven pa organiziramo tudi bogat srečelov - glavno nagrado pa podarjajo Slovenske železnice!

V vseh teh letih se je zbralo veliko različnih zmagovalcev turnirja, na igrišču v Bistrici ob Sotli smo lahko videli tudi vrhunske igralce nogometa, kot so Robert Prosenečki, Mirnes Sišišč, Rok Mordej, in ostali vrhunski slovenski in hrvaški igralci. Prvo zmago na turnirju so dosegli igralci iz Kumrovca, na lanskem zadnjem turnirju pa so zmago odnesli igralci ekipe Transport Krivec, za katere je igral tudi reprezentant v futsalu Rok Mordej.

Letos se bo turnir odvijal 16. junija 2018, začel pa se bo v soboto ob 18. uri. Že med turnirjem organizatorji in veliko število gledalcev poskrbijo za veselo in navijaško vzdušje, ob  vsem tem pa se lahko vsi skupaj sprostijo ob dobri glasbi in pijači.

Turnir se igra na asfaltnem igrišču. Igra se s sistemom 4+1, dvakrat po 10 minut igre in po pravilih Fife. Čas za prijavo je do sobote, 16 junija do 18.00 ure, nato bo izveden žreb. Prijave sprejemata Silvo na številko 040 796 148 in Matic na številko 031 216 410. Prijavnina znaša 50 € in se poravna pred prvo odigrano tekmo.

Letošnji nagradni sklad znaša 1200 €, ki se porazdeli tako, da zmagovalna ekipa prejme 600 € + pokal in prehodni pokal, 2. uvrščena ekipa prejme 400 € + pokal, 3. uvrščena ekipa pa prejme 200 € + pokal. Poleg tega se nagradi tudi najboljšega strelca, igralca in vratarja turnirja. Letos prvič se bo izbirala tudi najboljša peterka turnirja!

Več informacij tudi na Facebook strani

Glavni sponzorji dogodka so:
Občina Bistrica ob Sotli
Telekom Slovenije
Slovenske železnice
Štus Desing
Polje d.o.o.
Moškon d.o.o.
Vinotoč Juričko
Rajmax d.o.o.
Gora Babič
Termotris
Občina Podčetrtek
Gostilna Šempeter
Naključni turnirji

Destrnik na tartanu

Turnir Vitomarci 2019 - 2.100 € nagradni sklad 

Turnir Vitomarci 2019

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .