Priporočamo turnir

Novice

 • 18.02.2019

  V Loki zmaga v Avstrijo

  Prvi Prešernov turnir v Škofji Loki, ki ga je pod taktirko Milana Pešića ter Mira Jovića organizirala ekipa Kdo je naslednji, je minil v izjemno izenačenih dvobojih od začetka do samega finala. Ta je z 2-1 pripadel ekipi E.H. Niro Metallbau West Junior, za katero so igrali srbski igralci futsala, drugi pa je bil Grin studio, pred Panno in E.H. Niro Metallbau West.

 • 25.01.2019

  Korektbau zimski turnir v Velenju

  24 nastopajočih ekip je v velenjsko občinstvo razvajalo z odličnimi potezami, dramatičnimi tekmami, infarktnimi kočnicami, odločitvami po penalih ter velikim finalom, ki je pripadel domači ekipi Korektbau.  Slednji so imeli tudi najboljšega vratarja (Mihajlović) ter igralca (Jager), drugouvrščena ekipa Manar GT pa si je preko Matjaža Vojska priigrala naziv naj strelca.

 • 19.01.2019

  AC Ravne zmagal v Slovenj Gradcu

  Prvo letošnje poročilo je prišlo iz Koroške, kjer je turnir v Slovenj Gradcu v konkurenci 17ih ekip osvojilo moštvo AC Ravne Citroen. Slednji so v finalu, pred številnim občinstvom, ugnali Vigo iz Vinske gore.
  Za najboljšega vratarja je bil proglašen Matjaž Verhovnik. 

 • 02.01.2019

  Bar Albinca zanesljiv v Železnikih

  Božično novoletnega turnirja v Železnikih se je udeležilo  16 ekip, zmagala je ekipa Bar Albinca, ki je v finalu premagala ekipo Ciciban s 4-1. Tretje mesto je pripadlo škofjeloškim Kdo je naslednji, ki so po kazenskih strelih ugnali Extrawhite. Na 5. mestu je bila najboljša »domača« ekipa – Graffiti.

 • 30.12.2018

  V Juršincih zmaga za Gostilno pri Ovinku

  Kar 44 prijavljenih ekip v Juršincih je organizatorjem povzročilo grenko-sladke skrbi, na koncu pa je številno občinstvo pozdravilo nove zmagovalce, Gostilno pri Ovinku, ki je s Klemenčičem in Senekovičem na čelu, v finalu s 4-1 ugnala Kmetijo Hrga, kjer je blestel zimzeleni Davorin Šnofl. Tretja je bila KMN Majolka, četrti Šic bar

 • 28.12.2018

  Manar GT ponovil Dravograd

  V Dravogradu je finalne obračune treh ekip v svojo korist odločila ekipa Manar GT, ki je tako ubranila naslov najboljših iz lanskega leta. V svojih vrstah je imela naj strelca turnirja, Aleša Marolta, ki je mrežo nasprotnikov prerešetal kar 7-krat. Naj vratar je postal Belmin Đafić iz drugouvrščene ekipe Hair Culture, tretji pa so bili člani AC Ravne Peugeot.

 • 24.12.2018

  10 turnirjev – 10 zmagovalcev

  V Radljah ob Dravi so na jubilejnem 10.turnirju, dobili še desetega različnega zmagovala. To je postala ekipa Nova 6 d.o.o., ki je pokazala železne živce pri izvajanju penalov, saj so na ta način dobili tako finalno kot četrtfinalno srečanje. Zato ne čudi, da so imeli naj vratarja (Marko Đeković) in strelca (Jaka Bizjak). Drugo mesto je pripadlo Solni sobi, tretje pa je osvojilo KMN Brezno.

 • 07.12.2018

  V Bazi oživljajo ljubljanski »hakl«

  S prvim turnirjem Baza športa, 15.12. v Štepanjskem naselju, bodo znani futsal in malonogometni zanesenjaki začeli s projektom prebujanja malonogometne scene v ljubljanski kotlini – dolgoročni cilj ni nič manj kot postati vseslovenska blagovna znamka, primerljiva z nekdanjim Dnevnikovim turnirjem ali še danes živo Zagrebško »Kutijo šibica«. 

 • 05.12.2018

  V Radljah se obeta futsal praznik

  15. decembra 2018 se bo v organizaciji Ludo društva Radlje v Športni hiši, katera nudi ekipam in gledalcem ves potreben komfort, odvil že 10. tradicionalni turnir v futsalu za veliki pokal mesta Radlje ob Dravi. Denarni sklad znaša kar 1.800 € (1000/500/300), nagrajeni bodo naj posamezniki, v prijavnino smo všteli tudi družinsko pico za celotno ekipo! 

 • 14.10.2018

  Brcnimo rasizem v Zasavju

  Konec septembra je v Zagorju potekal že 7. antirasistični turnir Brcnimo rasizem. Turnirja se je udeležilo 13 nogometnih ekip, ki so bile razdeljene v štiri skupine. Letošnji turnir je zaznamovala predvsem visoka kakovost ekip, tekme z veliko zadetki in preobrati, debitantni nastop določenih lokalnih ekip ter predvsem sončen in družaben dan poln pozitivizma. 
Naključni turnirji

 Turnir LEDINE 2019

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .