Priporočamo turnir

Novice

 • 25.09.2018

  Zagorski BRCNIMO RASIZEM turnir

  Letošnji turnir Brcnimo rasizem bo potekal v soboto, 29. 9., na igrišču Proletarec ob MC Zagorje ob Savi. Osnovna ideja turnirja temelji na boju proti rasizmu v najširšem pomenu – ne samo na podlagi barve kože ampak proti vsem oblikam sovraštva, izkoriščanja in potiskanja ljudi na družbeni rob.

 • 12.09.2018

  Kotarji najboljši na Žagi

  Tradicionalni turnir na Žagi je v deževnem vremenu osvojila ekipa Kotarjev. Glavne zasluge grejo večkratnima strelcema, Simonu Čebokli in Alešu Gašperutu, ki sta tudi v finalu s skupno tremi goli potopila Barka Črew, za katere je častni zadetek zabil Domen Ručna. Tretje in četrto mesto je pripadlo domači Tatanki in Boki Juniors.

 • 07.09.2018

  Obilić obranil naslov v Smledniku

  Tretjo Smlednik areno so organizatorji navkljub deževnemu vremenu uspešno spravili pod streho. Na igrišču so največ pokazali igralci FC Obilića, ki so v finalu s petardo odpravili Avto AR-TA in ponovili lanski uspeh. V svojih vrstah so imeli tudi naj strelca (Nejc Kunc), naj vratar je član drugouvrščenih Asim Tuše, igralec pa Mersudin Bešić.

 • 30.08.2018

  Krivčev one man show na Lomu

  Tradicionalni turnir na Kanalskem Lomu je znova ponudil zanimive obračune, kjer je izstopal vratar zmagovalcev, ekipe Fantje 3. vasi. Deni Krivec je namreč zabijal, branil, asistiral in na koncu kot eden redkih v zgodovini, osvojil naziv naj igralca in vratarja hkrati. Na tronu najboljših mu je delal družbo še naj strelec, Gašper Žbogar, iz drugouvrščene ekipe Sola Lom.

 • 24.08.2018

  Idejni oče in urednik strani Futsal Goalies

  Boštjan Šmalcelj je eden tistih futsal navdušencev, ki si zaslužijo naziv futsal fanatikov. Trenerski samouk, nekdanji malonogometni vratar, (pol)profesionalni fotograf futsal dogajanja zadnjih dveh desetletij in aktualni idejni oče ter urednik FB strani FUTSAL GOALIES. Strani, ki na enem mestu zbira številne cenjene futsal vratarje in trenerje iz vsega sveta...

 • 31.07.2018

  POPUSTI NA POKALE IN PRIZNANJA Ballpokal

  Vedno je lepo biti nagrajen za svoj trud in uspehe. V Ballpokal izdelujemo pokale in priznanja, ki nekaj pomenijo, za vsako priložnost in vsak šport, lahko vam jih izdelamo tudi po meri. Poleg »navadnih« ponujamo tudi KERAMIČNE in STEKLENE, ter številne PRESTIŽNE, zelo atraktivne pokale, ki so prava paša za oči in tudi večji od 1 metra!

 • 25.07.2018

  Zmaga odplavala po Soči nizvodno

  Turnir trojk v Soči je v konkurenci 18ih ekip zasluženo osvojil kobariški Bar Lipa Caporreto Calcio z Vulikićem, Ručno, Kusterletom in Ivančičem. V finalu so 3-2 ugnali Važisan, katerim nista zadoščala niti 2 gola naj strelca turnirja, Denisa Levpušček. Tretji so bili člani Felix bara, četrti pa Ora mai.

 • 16.07.2018

  AM-DE suveren v Velenju

  Navkljub težavam zaradi namerno politega olja na prizorišču turnirja, so organizatorji uspešno izpeljali 3. Velenje futsal turnir, ki je privabil številne kvalitetne ekipe in postregel z obilico razburljivih tekem. Zmagovalni pokal je dvignila vrhniška ekipa AM-DE, ki je na krilih naj vratarja Berzelaka in strelca, Aljaža Končana, suvereno korakala do končnega slavja. 

 • 13.07.2018

  AM – DE tudi v Vrhpolju najboljši

  Odlične ekipe, izenačena srečanja že od skupinskega dela dalje, zgodnji izpadi nekaterih favoritov, številne odločitve po penalih in tesni izidi so zaznamovali 11. Binetov memorial. Za nianso več od ostalih je pokazala ljubljanska ekipa AM-DE, ki je v finalu 2-1 ugnala branilce naslova, Soccerose. Slednje je potolažila lovorika naj igralca, vratar in strelec pa sta člana zmagovalcev

 • 05.07.2018

  V Žužemberku zmaga Krčanom

  Da se v Krškem ne igra zaman prvoligaški nogomet se je videlo tudi na turnirju v Žužemberku, ki je potekal minuli vikend. Tradicionalno prireditev na travi je namreč s finalno petardo proti Prima Teamu zanesljivo dobila krška ekipa Platanias, ki je imela tudi naj vratarja Ajster in strelca (Kožar). Tretje mesto je pripadlo Trebanjcem, četrto pa domačinom. 
Naključni turnirji

 Turnir LEDINE 2019

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .