Priporočamo turnir

Novice

 • 29.06.2018

  Izključili s(m)o rasiste

  Številni udeleženci turnirja »BRCNIMO RASIZEM« so dokazali, da je duh solidarnosti in občečloveških vrednot še kako živ, čeprav naj bi bil, po »uravnoteženem poročanju medijev«, svet ena sama egoistična borba, kjer se z denarjem vse kupi in štejejo samo še materialne dobrine. Da je resnica drugačna priča dogajanje na ljubljanskem Taboru...

 • 27.06.2018

  Pungart oživil in osvojil Metliko

  Po več kot 10 letih je bil v Metliki ponovno organiziran malonogometni turnir. Organizirali so ga domači fantje iz ekipe Pungart Metlika, v sodelovanju s Športno zvezo Metlika in BumBar Suhor. Nastopilo je 14 ekip iz Slovenije in Hrvaške. V napetem finalu sta nastopili domača ekipa Pungart Metlika ter ŠKL iz Črnomlja. Zmaga je po 6 metrovkah ostala doma. 

 • 26.06.2018

  8. Nogofest pripadel KMN Vitomarci

  Društvo Športni park Gabrnik je organiziralo 8. Tradicionalni »NOGOMET FEST« nogometni turnir na travi 5+1. Turnir se je odvijal v soboto in nedeljo 23.in 24.junija 2018. Na njem je sodelovalo preko 40 ekip iz štajerske in prekmurske regije. V dveh dneh je na igrišču v Športnem parku Gabrnik potekalo kar reci piši 55 tekem! 

 • 20.06.2018

  10. Tadejev Memorial v roke Am-De

  Jubilejni deseti Tadejev memorial v Škofji Loki je tokrat osvojila ekipa AM-DE, kjer sta blestela Marko Đeković (naj vratar) in Saša Kovačević (strelec). Najprej so v polfinalu izločili branilce naslova, Sireno bar s 3-1, nato pa po kazenskih strelih v finalu še SGH Vrhnika z najboljšim igralcem turnirja – Benjaminom Tušarjem

 • 16.06.2018

  Lovrenčič junak na Mislinji

  Finalni troboj na turnirju v Mislinji je po izjemnih obračunih tesno pripadel Gostilni pri ovinku, ki je po Vitomarcih še enkrat vzela skalp številnim reprezentantom s Puškarjem, Fetićem, Totijem, Miletom... vred. Znova je bil mož odločitve vratar Lovrenčič, ki je ubranil odločilni penal, nato pa zaklenil vrata še proti ekipi Korektbau za zmagoslavje svoje ekipe.

 • 12.06.2018

  Pokal planote 2018

  Po lanski premierni izvedbi se znova bliža Pokal Planote (Trnovsko-Banjška planota) s trojčkom malonogometnih turnirjev trojk v Grgarskih Ravnah (13-15.6.2018), Ravnici (20-21.7.2018) in Grgarju (31.8-1.9.2018). Pokal pomeni nadaljnji korak pri povezovanju krajanov vseh treh sosedskih krajev in promociji lepot Trnovsko-Banjške planote. 

 • 06.06.2018

  Za reprezentanco prehud Ovinek

  Sandijev memorial v Vitomarcih je spet navdušil: veliko ekip, gledalcev in članski finale s presenetljivim razpletom - skoraj pol slofutsal reprezentance je moralo priznati premoč ekipi Ovinek, z nepremagljivim vratarjem Tjažem Lovrenčič, ki v izločilnih tekmah sploh ni prejel zadetka in ekipo 2x popeljal do penalov in prestola ob asistenci naj igralca Senekoviča.

 • 02.06.2018

  SM Teamu prvi turnir Korektbau

  Na velenjskem Titovem trgu so izpeljali zelo kvaliteten turnir - visok nagradni sklad je privabil številne odlične igralce, ki so pokazali obilo vrhunskih potez. Prednjačili so zmagovalci, SM Team, kjer je finale odločil naj strelec Kovačević, saj ja 2x zadel proti AS Keramičarstvu z naj igralcem, Rokom Grželj. Tretji so bili domačini z najboljšim golmanom, Asmirjem Alićem.

 • 25.07.2018

  Gaj s Fantički naj v Vrhpolju

  Z odličnimi predstavami naj igralca turnirja znanega tudi kot »kralja trojk«, Gaja Rosiča, so Fantički po kazenskih strelih v finalu premagali drugouvrščeno ekipo Millennium, katera je v svojih vrstah imela naj strelca turnirja Nika Mastna. Tretji pa so, že drugo leto zapored, postali mladi Toffiesi, ki so bili boljši od Ajkul. 

 • 24.05.2018

  VSAKA TRETJA ŽOGA ZASTONJ!

  VSESLOVENSKA FUTSAL AKCIJA portala Turnirji.com in žog Select - za vsaki 2 plačani žogi dobite 3. ZASTONJ! Torej plačaš 2 dobiš 3, ...plačaš 10 in dobiš kar 15 žog! Lahko naročite tudi po eno žogo s 25% popustom! Velja za VSE FUTSAL in NOGOMETNE žoge Select! Poletje je čas za FUTS(B)AL!
Naključni turnirji

 Turnir LEDINE 2019

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .