Priporočamo turnir

Novice

 • 29.06.2017

  Finale državnega prvenstva PRESTAVLJENO!

  Vodstvo Slovenske malonogometne zveze (SMZ) se je na izrednem sestanku danes dopoldne odločilo, da se Državno pokalno prvenstvo v malem nogometu 2017, ki je bilo predvideno to soboto, 1. 7. 2017, v TŠC Trate, odpove. Zaradi razmočenega stanja igrišč in slabih vremenskih napovedi smo žal primorani dogodek odpovedati in ga premakniti na kasnejši termin.

 • 24.06.2017

  Medvedje Brdo za vzgled!

  Vse čestitke si zaslužijo organizatorji turnirja na Medvedjem Brdu, ki so d(p)okazali, da pravi motiv organiziranja turnirjev ne bi smel biti finančni, temveč družabni in zabavni. Turnir so namreč izpeljali navkljub samo 4-im prijavljenim ekipam, ki pa so se imele na Veharšah odlično, še najbolj seveda zmagovalci iz Kogovšek teama, pa tudi Magaraci, Kovinarji in Monte di' medoli.

 • 20.06.2017

  Državno prvenstvo v malem nogometu 2017

  Slovenska malonogometna zveza (SMZ) SPOROČA, DA JE FINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA PRESTAVLJENO NA KASNEJŠI TERMIN ZARADI SLABEGA VREMENA. NOV TERMIN BO JAVLJEN V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU. HVALA ZA RAZUMEVANJE - 29.6.2017

 • 18.06.2017

  Čakajo nagrade za registrirane uporabnike

  Zdaj že veste, da REGISTRIRANE uporabnike portala vsak mesec čakajo nagrade za več kot 150 €!  Tudi začetek julija bomo 5-im srečnežem podarili nagrade naših sponzorjev, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju. Pokrovitelj meseca junija je spletna trgovina Bamida.si ob naših zvestih partnerjih ŠPORT MIX Bovec, Kelme.si in darilih našega portala.

 • 05.06.2017

  Vitomarci - en največjih turnirjev v Sloveniji

  Klub malega nogometa Vitomarci, prireja že 17. Sandijev memorial v malem nogometu, ki bo tokrat potekal kar tri dni, med 8. in 10. junijem. Turnir vsako leto krasi dobra organizacija in bogata kulinarična, zabavna in animacijska vsebina, visok fiksen nagradni sklad in nizka prijavnina, obilica zabavnega programa in letos že več kot 55 prijavljenih ekip. Prijave le še do četrtka 8.6.!

 • 02.06.2017

  Bliža se 10. Binetov memorial

  Leto je naokoli in zopet je napočil čas za malonogometni turnir 4+1 v Vrhpolju pri Vipavi, tokrat jubilejni, 10. Binetov memorial. Turnir bo potekal v petek in v soboto, 9. in 10. junija 2017 – da se ga močnejšemu spolu splača udeležiti z ekipo ali vsaj kot obiskovalec, pa več kot tisoč besed zgodbo zase govorijo fotografije ... 

 • 28.05.2017

  NAGRAJUJEMO REGISTRIRANE UPORABNIKE

  Kot smo obljubili na portalu nadaljujemo z nagradnimi žrebanji za naše registrirane uporabnike. Začetek junija bo 2. žreb, ki bo 5-im med vsemi registriranimi uporabniki prinesel nagrade vrednosti več kot 150 €! Pokrovitelj meseca maja je spletna trgovina Bamida.si ob naših zvestih partnerjih ŠPORT MIX Bovec, Kelme.si in darilih našega portala.

 • 25.05.2017

  Deja vu na Neymarju

  Že videno...Tako bi lahko strnili razplet letošnjega turnirja Neymars Junior Five v Sloveniji, ki je bil minuli vikend v ljubljanskih Fužinah. Dobili smo namreč iste zmagovalce kot lani v ekipi Mix in v Braziliji bodo našo "kokoško" na velikem finalu zastopali znani igralci futsala iz Posočja. Ti so v napetem finalu z golom Patrika Čujca tesno ugnali ljubljansko ekipo Majmuni.

 • 15.05.2017

  Žoge SELECT – NAJCENEJE na Balkanu

  Samo na portalu Turnirji.com lahko registrirani uporabniki in organizatorji turnirjev dobite vrhunske žoge Select po najnižji ceni – za ceno dveh dobite tri žoge! Akcija ni omejena temveč velja za VSE futsal žoge Select (Super, Master, Mimas) in velikonogometne ter žoge za otroke

 • 10.05.2017

  Uporabite ZEMLJEVID za iskanje turnirjev

  Na prenovljenem portalu je za večjo preglednost na voljo tudi ZEMLJEVID z označenimi lokacijami vseh turnirjev, ki so objavljeni na portalu – s klikom na zastavico se prikažejo osnovni podatki o turnirju in povezava na celotno vabilo. Če se še niste REGISTRIRALI je zemljevid zamegljen in neaktiven, z brezplačno registracijo pa je takšen kot na sliki. 
Naključni turnirji

Destrnik na tartanu

Turnir Vitomarci 2019 - 2.100 € nagradni sklad 

Turnir Vitomarci 2019

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .