Priporočamo turnir

Novice

 • 29.07.2019

  Na Ledinah slavje Fatamorgane

  Tradicionalni turnir trojk na Ledinah je z izjemnim finalnim preobratom pripadel fantom iz ekipe Fatamorgana. Slednji so s 5-4 ugnali Eksist – ti so se morali zadovoljiti z drugim mestom, čeprav je v njihovih vrstah briljiral najboljši igralec turnirja, David Frelih. Tretje in četrto mesto sta šli v Otalež in Vrhpolje. 

 • 25.07.2019

  Tminci najboljši na Šebreljah

  Z naj igralcem turnirja, Nejcem Kovačičem, je tolminski Bar Miklavž suvereno opravil svoje delo v izločilnih bojih – najprej je v »barskem« dvoboju 4-1 ugnal Bar Albinco, nato pa z identičnim izidom še Solo Lom v finalu. Za uspeh slednjih je imel največ zaslug naj vratar turnirja, Gašper Žbogar. Na tretjem mestu je pristal Bar Albinca, na četrtem pa domači Texas.

 • 10.07.2019

  Korektbau najboljši v Velenju

  Kup močnih ekip je zaznamovalo drugi Korektbau turnir v Velenju – številni reprezentantje velikega in malega nogometa so gledalcem pričarali izjemne predstave. Tudi veliki finale med domačini in slofutsal reprezentanco v malem je bil takšen – po penalih je slavil Korektbau z naj igralcem in strelcem (Semin Omerović) proti Hitri sedmici z naj vratarjem (Puškar)...

 • 03.07.2019

  Gajser odločil finale v Rimu

  Tradicionalni turnir ŠD Rim je srečno in spretno osvojila domača, istioimenska ekipa. Tako kot njihovi nasprotniki v finalu, so se tja prebili preko kazenski strelov - po 1-1 v rednem delu so bili boljši od RK Trcko 4-3. Z identičnim izidom je slavilo tudi ŠD Gaberje proti GT 243. Finale je odločil en sam zadetek Tomaža Gajserja po izvrstni podaji Davida Škrabla

 • 25.06.2019

  V nedeljo na turnir v Bistrici ob Sotli

  ŠD Bistrica ob Sotli prireja 38. turnir za pokal Marije Broz, katerega organiziramo že od leta 1981, vedno v juniju, letos prvič v celodnevni izvedbi, saj bo turnir potekal v nedeljo 30. 06.2019. Za zabavo bo poleg nogometa skrbel ansambel Trio fakini, lahko se boste preizkusili v streljanju na XXL pikado, organiziramo tudi bogat srečelov - del izkupička gre v dobrodelne namene. 

 • 19.06.2019

  Soccerosi povrnili primat na Vipavskem

  Zelo kvaliteten, že 12. Binetov memorial, je doživel reprizo lanskega finala. Tokrat so se "domači" Soccerosi revanširali vrhniškemu AM-DE za lanskoletni poraz in na krilih Matica Zavnika (naj strelec) ter Gorana Markoviča (naj igralec) zmagali s 3-1. Tretje mesto je pripadlo Lokavcu, predvsem zaradi izvrstnega Denisa Baloha na golu, četrta pa zimzelena ajdovska Elita Nagode.

 • 10.06.2019

  VRHPOLJADA - najstarejši turnir na Južnem Primorskem

  Ob 40.letnici organizacije turnirjev so vsi ljubitelji igranja nogometa in dobre družbe vabljeni v Vrhpolje pri Kozini. Tam in okolici se bo od sredine junija igralo nogomet v veteranskih (35+, 50+, 60+) in članski kategoriji, ki ima tudi denarne nagrade, vsi pa praktične in vključene malice za vse ekipe. Zanimivosti o prireditvi, dosedanjih zmagovalcih, letošnjih turnirjih v nadaljevanju.

 • 14.06.2019

  Brcanje rasistov odlično uspelo

  »Kot da bi bilo milijon nagrade za zmago«, je dogajanje na 5. malonogometnem turnirju "Brcnimo rasizem", komentirala sodnica na igrišču. To dovolj pove o zagretosti ekip in navijačev, ki so napolnili športni park Tabor v Ljubljani ter z udeležbo izrazili nasprotovanje vsakršni obliki rasizma in diskriminacije, ki se prepogosto pojavlja v naši okolici...

 • 13.06.2019

  Na Vrhniki brez presenečenj

  Tradicionalni turnir na Vrhniki je zanesljivo osvojil "Slofutsal dream team", letos zbran pod imenom BAR CODE – WELS. O njihovi dominaciji zgovorno priča gol razlika - 24 danih, 2 prejeta zadetka in naj igralec, Denis Totošković. Naj vratar Matej Babnik je iz drugouvrščene ekipe A je to avtoelektrika Andolšek, tretji pa ŠD Mlinše pred domačim AM-DE.

 • 10.06.2019

  12.BINETOV MEMORIAL-VRHPOLJE PRI VIPAVI

  Leto je naokoli in zopet je napočil čas za malonogometni turnir 4+1 v Vrhpolju pri Vipavi, tokrat, 12. Binetov memorial. Turnir bo potekal v petek in v soboto, 14. in 15. junija 2019 - vreme je naročeno, prostor za kampiranje zagotovljen, vse prijavnine gredo v nagradni sklad, prijavite pa se lahko še do četrtka, 13.6. do 20:00 (040-713-006, Klemen).
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .