Priporočamo turnir

Novice

 • 20.04.2018

  Ekoslik osvojil Bukovico

  Futsal turnir na Bukovici je postregel s pravo poslastico golov, akcij, obramb in navijaškega vzdušja. Sedmi turnir je po napeti borbi osvojila ekipa Ekoslik, ki jo sestavljajo fantje selekcij FSK Stripy. Z neverjetnimi obrambami se je izkazal Matija Rihtaršič (Ekoslik), naj strelec pa je z dobro igro in doseženimi zadetki postal njegov soigralec Urban Tavčar.

 • 13.04.2018

  Ramna Sliv. jezero najboljša v Podsredi

  Velikonočno praznovanje ob polnoletnosti turnirja v Podsredi je popestrilo 14 udeleženk že 18. zaporedne prireditve, ki so prikazale dinamičen futsal, kjer ni manjkalo razburljivih končnic in kazenskih strelov. Na koncu so prav ti določili zmagovalca, saj je Ramna Slivniško jezero po neodločenem rednem delu (2-2) ugnala Selo ljubavi Country pub, Metalna pa za 3.mesto ŠD Oblak.

 • 06.04.2018

  Korektbau nadaljuje svoj pohod

  Velenjska ekipa Korektbau je začetek pomladanske sezone nadaljevala tako kot zaključila zimsko – z zmago v Gornjem Doliču na Velikonočnem turnirju. Največ zaslug gre najboljšemu igralcu turnirja, Seminu Omeroviću, ki je v finalu zabič edini zadetek proti vrhniškim fantom ekipe GM Team. 3. mesto za ŠD Kozjak Špik z naj vratarjem - Stefan Turinski. 

 • 02.04.2018

  Vse žoge SELECT – 3 za ceno dveh!

  Nalašč smo počakali, da je 1.april mimo, saj bi drugače mnogi menili, da gre pri akciji Select žog »plačaš 2 dobiš 3 žoge«, za prvoaprilsko potegavščino. A mislimo čisto zares - samo na portalu Turnirji.com lahko  dobite vrhunske žoge Select po najnižji ceni v Sloveniji – za ceno dveh dobite tri žoge!  

 • 24.01.2018

  SM Team potrdil primat v Pomurju

  Ekipa (malo)nogometnega navdušenca, Saše Makoterja, SM Team, je z zmago na turnirju v Radencih potrdila svojo kvaliteto in dodala novo lovoriko v svoj »CV«. S pomočjo naj igralca, Alena Fetića, so v finalu tesno, a zasluženo ugnali celjsko ekipo AC Mariborska. Tretje mesto si je priigral ljutomerski ŠIC bar, ki je bil boljši od Krovstva Filipič Videm.

 • 18.01.2018

  KOREKTBAU gospodar v Velenju

  Najslajše je slaviti na domačem parketu, zato ne čudi prešerno veselje ekipe Korektbau, ki je s finalnih 3-1 proti NK Direkt Dolič osvojila velenjski turnir in imela naj igralca (Mirnes Mujkić). Tega jim ni uspel preprečiti niti nekdanji reprezentant, Zoran Pavlović, (7 golov naj strelec), z ekipo Smarty in naj vratarjem, Miho Zdovc, ki sta osvojila 3.mesto.

 • 16.01.2018

  Celjani odnesli zmago v Ljutomeru

  Na 9. Škrinjarjevem memorialu je v konkurenci 22ih ekip iz Slovenije in Hrvaške slavila AC Mariborska iz Celja. Z zgodnjim zadetkom Markoviča so v finalu tesno ugnali Jack bar, katerega gol je branil naj vratar, Peter Ortar. Tretji so s pomočjo naj strelca, Matica Maruško, bili domači Šic bar, najboljši igralec turnirja pa je bil Tadej Knez Žagar.

 • 12.01.2018

  Korekt Bau z Bizjakom osvojil Slovenj Gradec

  Z dvema zanesljivima zmagama v finalnem troboju je velenjski Korektbau z naj strelcem, Jako Bizjakom na čelu, osvojil 6. turnir v Slovenj Gradcu. Potem, ko so v polfinalu kot edini že v rednem delu s 6-2 odpravili Kanon futr, so bili Velenjčani zanesljivi tudi v finalu, kjer so slavili tako proti Sports baru kot AC Ravnam. Med laureati sta bila še Oder (vratar) in Borovnik (igralec).

 • 05.01.2018

  Še dve prosti mesti za turnir v Ljutomeru!

  Za turnir "Memorial Franca Škrinjarja", ki se bo odvijal jutri, v soboto 6.1.2018 v Ljutomeru, je možno prijaviti še 2 ekipi, ki se bosta potegovali za visok nagradni sklad 1.750 evrov.  Zainteresirani pokličite Mateja na 031 325 874, v nadaljevanju pa si oglejte še skupine in urnik tekmovanja.

 • 30.12.2017

  SREČNO 2018!

  Vsem igralcem, organizatorjem, sponzorjem in obiskovalcem našega portala želimo čudovito leto 2018 - obilo športnih in osebnih uspehov, sreče, zdravja in izpolnitev vseh skritih in malo manj skritih želja!
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .