Priporočamo turnir

Novice

 • 12.09.2017

  Brcnimo rasizem v Zagorju

  V Zagorju ob Savi se bo konec septembra skupaj s spremljevalnim programom odvijal že šesti zaporedni antirasistični nogometni turnir Brcnimo rasizem. Aktivnosti se bodo izvajale ob koncu septembra, sklepni in glavni del pa bo, tako kot vsako leto, predstavljal malonogometni turnir na igrišču Proletarec, ki bo v soboto, 30. septembra. 

 • 07.09.2017

  Na Žagi slavje za Gowps an teli

  Tradicionalni nočni turni na Žagi je letos osvojila mešana ekipa iz zgornjega Posočja pod imenom Gowps an teli. V finalu so po boljšem izvajanju kazenskih strelov ugnali Sočo – redni del je minil brez zadetkov. Tudi tretjeuvrščeno ekipo je dalo streljanje penalov, kjer je v »Kotarskem« obračunu Mlekarnca premagala Zuride

 • 05.09.2017

  Razpis za igranje v 1.Slovenski ligi

  Prva Slovenska liga malega nogometa na travi – Liga ENA 2017/18, objavlja pogoje za udeležbo rekreativnih ekip v tem državnem tekmovanju ter pravila in prijavnice za vse ekipe, ki bi želele sodelovati. Prijave so možne le do 10. septembra! Prijave so možne na info@smz.si ali gsm 041 549 661. Podrobnosti o tekmovanju pa v nadaljevanju.   

 • 27.08.2017

  V Lomu domačini ubranili prvo mesto

  Z velikim preobratom v drugem polčasu je domači ekipi Sola Lom uspelo ubraniti lansko prvo mesto na turnirju sistema 3+1 v Kanalskem Lomu. V vrstah zmagovalcev, ki so s 6-2 ugnali Fonex, je bil tudi naj vratar, Gašper Žbogar, medtem ko so drugouvrščeni pobrali lovoriko za naj strelca - Aljaž Laharnar. Najboljši igralec, Žan Černilogar, pa prihaja iz ekipe Golaso.

 • 24.08.2017

  V Kozjem slavilo Kovinarstvo Plank

  Z visoko zmago v finalu proti ekipi Dubaja s kar 5-1 je zmago in levji delež od 800 evrskega nagradnega sklada na turnirju v Kozjem osvojilo Kovinarstvo Plank. Veliko bolj so se namučili v polfinalnem srečanju proti kasneje tretjeuvrščeni ŠD Bistrica, katero so ugnali s tesnih 2-1. Z enakim izidom je slednja na 4. mesto in tolažilno gajbo pive obsodila ekipo Leistra.

 • 21.08.2017

  Malonogometne ekipe na državno pokalno prvenstvo 2017

  Slovenska malonogometna zveza (SMZ), ki na državni ravni povezuje mali nogomet, v soboto, 2. septembra 2017, prireja državno pokalno prvenstvo na travi tako za članske kot veteranske ekipe. Naslov državnega pokalnega prvaka bodo poskušali ubraniti KMN Lomanoše, ki so lani pometli s konkurenco in se zapisali kot prvi državni pokalni prvak Slovenske malonogometne zveze.

 • 14.08.2017

  Tesko, Tokec, Bauh in Co osvojili Trnovo

  Trnovo ob Soči je poleg kopice turistov in adrenalina željnih ljubiteljev Soče gostilo turnir na travi, ki ga je s kar nekaj sreče dobila (super)veteranska ekipa 35+ z naj igralcem (Saša Leban) in strelcem (Bojan Kovač). V finalu je odpravila domačine z naj vratarjem Markom Melinc. Tretje mesto je pripadlo Livku, ki je bil pri penalih boljši od Žage.

 • 12.08.2017

  Športne igre v Kozjem so prestavljene na torek 15.8.

  Zaradi slabih vremenskih razmer so Športne igre Kozje 2017 prestavljene na torek, 15.8.2017. Za vse nevšečnosti se opravičujemo in lepo vabljeni. Izpeljan bo celoten program, kot je bilo predvideno, vse dodatne informacije pri Sandiju - 031 655 350.

 • 09.08.2017

  Kovi najboljši na Livku

  Na Livku nad Kobaridom je številno občinstvo lahko spodbujalo domačo ekipo vse do finala, kjer pa je morala po kazenskih strelih priznati premoč ekipi Kovi, ki je imela v svojih vrstah kar dva »naj« Tineta – Zornika (igralec) in Kravanjo (strelec). Domačinom v tolažbo ostaja lovorika za naj vratarja (Primož Zabreščak). Tretja je bila ekipa ABC, četrte Savodnje.

 • 07.08.2017

  ŠRD Doblar prepričljivo najboljši v Kanalu

  Na lep sončni vikend se je v Kanalu odvijal turnir Cafe Libero cup, ki ga je na krilih naj igralca turnirja, Andraža Filipiča, zanesljivo osvojila ekipa ŠRD Doblar, ki je v finalu s kar 4:0 odpravila Pacifik Bar. Domačinom je pripadlo tretje mesto z zmago po kazenskih strelih nad igralci Krofna tima iz vrst katerih prihaja naj vratar Kevin Masten.
Naključni turnirji


 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .