Priporočamo turnir

Novice

 • 20.06.2018

  10. Tadejev Memorial v roke Am-De

  Jubilejni deseti Tadejev memorial v Škofji Loki je tokrat osvojila ekipa AM-DE, kjer sta blestela Marko Đeković (naj vratar) in Saša Kovačević (strelec). Najprej so v polfinalu izločili branilce naslova, Sireno bar s 3-1, nato pa po kazenskih strelih v finalu še SGH Vrhnika z najboljšim igralcem turnirja – Benjaminom Tušarjem

 • 17.06.2018

  Zbrcajmo rasizem z naših ulic in igrišč!

  Se ti lušta fuzbala? Takšnega bolj priljudnega, ki na prvo mesto postavlja druženje in ne tekmovalnost, brez fejkanja poškodb, nestrpnih vzklikov s tribun, oderuških cen ter živčne policije za vratom? Pridi na nogometni turnir Brcnimo rasizem, ki se letos z ljubljanskih Poljan seli na Tabor - v soboto 23.6. od 11:00 dalje. Brcnimo rasizem - z žogo proti rasizmu!

 • 16.06.2018

  Lovrenčič junak na Mislinji

  Finalni troboj na turnirju v Mislinji je po izjemnih obračunih tesno pripadel Gostilni pri ovinku, ki je po Vitomarcih še enkrat vzela skalp številnim reprezentantom s Puškarjem, Fetićem, Totijem, Miletom... vred. Znova je bil mož odločitve vratar Lovrenčič, ki je ubranil odločilni penal, nato pa zaklenil vrata še proti ekipi Korektbau za zmagoslavje svoje ekipe.

 • 13.06.2018

  Na turnir v Bistrico ob Sotli

  ŠD Bistrica ob Sotli v soboto 16.6. prireja 37. nočni turnir v malem nogometu za pokal Marije Broz. Turnir organiziramo neprekinjeno že od leta 1981 in vedno poteka v juniju. Za zabavo ekip in ostalih obiskovalcev bo poleg nogometa skrbel DJ Kuky, poskrbljeno pa tudi za hrano in pijačo, zraven pa organiziramo tudi bogat srečelov - glavno nagrado pa podarjajo Slovenske železnice!

 • 12.06.2018

  Pokal planote 2018

  Po lanski premierni izvedbi se znova bliža Pokal Planote (Trnovsko-Banjška planota) s trojčkom malonogometnih turnirjev trojk v Grgarskih Ravnah (13-15.6.2018), Ravnici (20-21.7.2018) in Grgarju (31.8-1.9.2018). Pokal pomeni nadaljnji korak pri povezovanju krajanov vseh treh sosedskih krajev in promociji lepot Trnovsko-Banjške planote. 

 • 06.06.2018

  Za reprezentanco prehud Ovinek

  Sandijev memorial v Vitomarcih je spet navdušil: veliko ekip, gledalcev in članski finale s presenetljivim razpletom - skoraj pol slofutsal reprezentance je moralo priznati premoč ekipi Ovinek, z nepremagljivim vratarjem Tjažem Lovrenčič, ki v izločilnih tekmah sploh ni prejel zadetka in ekipo 2x popeljal do penalov in prestola ob asistenci naj igralca Senekoviča.

 • 02.06.2018

  SM Teamu prvi turnir Korektbau

  Na velenjskem Titovem trgu so izpeljali zelo kvaliteten turnir - visok nagradni sklad je privabil številne odlične igralce, ki so pokazali obilo vrhunskih potez. Prednjačili so zmagovalci, SM Team, kjer je finale odločil naj strelec Kovačević, saj ja 2x zadel proti AS Keramičarstvu z naj igralcem, Rokom Grželj. Tretji so bili domačini z najboljšim golmanom, Asmirjem Alićem.

 • 25.07.2018

  Gaj s Fantički naj v Vrhpolju

  Z odličnimi predstavami naj igralca turnirja znanega tudi kot »kralja trojk«, Gaja Rosiča, so Fantički po kazenskih strelih v finalu premagali drugouvrščeno ekipo Millennium, katera je v svojih vrstah imela naj strelca turnirja Nika Mastna. Tretji pa so, že drugo leto zapored, postali mladi Toffiesi, ki so bili boljši od Ajkul. 

 • 24.05.2018

  VSAKA TRETJA ŽOGA ZASTONJ!

  Samo na portalu Turnirji.com lahko dobite vrhunske žoge Select v najugodnenjši akcijki v Sloveniji in širše! Za vsaki 2 plačani žogi dobite 3. ZASTONJ! Torej plačaš 2 dobiš 3, plačaš 4 dobiš 6,... plačaš 10 in dobiš kar 15 žog!  Velja za vse FUTSAL in NOGOMETNE žoge Select!

 • 13.05.2018

  Romih popeljal Planke do slavja

  Turnir na Blagovni je postregel s številnimi presenečenji v izločilnih bojih, saj so že v četrtfinalu obstali Manar GT in NK Direkt Dolič, ter razburljivim finalom med Kovinarstvom Plank in Smuki iz Celja. Slednji so se po zaostanku (gol Tuhtarja) z zadetkom Zorka hitro vrnili v igro in popeljali finale do kazenskih strelov, kjer pa je zmagovalca z obrambo odločil Tadej Romih
Naključni turnirji

Brcnimo rasizem Ljubljana

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .