Priporočamo turnir

Novice

 • 26.07.2017

  Vabljeni na 36. turnir LIVEK 2017

  Kot vsako leto, že od leta 1981, bo zadnji konec tedna v juliju potekal tradicionalni nogometni turnir na Livku. Za zabavo ekip bo poleg nogometa skrblea skupina Rock Arena, poskrbljeno bo za brezplačno prenočevanje, poleg več kot 1.000 € nagrad za najboljše pa lahko osvojite tudi večerjo pri najboljši chefinji na svetu – Ani Roš v Hiši Franko!

 • 24.07.2017

  Lime Collina slavila v Kamnjah

  Na premiernem memorialnem turnirju trojk je prvi naslov pripadel ekipi Lime Collina, ki se je sprehodila do naziva najboljših. Še najbolj so se ji v finalu upirali igralci Gabrja, a je tudi njih s štirimi zadetki dotolkel najboljši igralec turnirja Matej Žižmond. Tretje mesto je pripadlo Vrhpolju, četrto pa ekipi Čwški bwori.  

 • 19.07.2017

  Nad Bušečo vas se je znesel Oblak Brege

  ŠD Sušica je minuli vikend organizirala že 39. malonogometni turnir v Bušeči vasi, katerega so letos prepričljivo dobili Oblak Brege z naj igralcem Žigom Ribičem. Drugo mesto je po vrhunskih obrambah naj vratarja Riharda Jankoviča zasedla prva postava ekipe iz Sušic, na tretjem pa so po pristali člani Bar Blondy, ki so bili uspešnejši od Sunderlanda.

 • 13.07.2017

  Sukanović odločil v Dornberku

  V zanimivem sistemu dveh finalnih skupin in končnega obračuna zmagovalcev le teh, je finale med Barom Štrukelj in Lutkami odločil zadetek Sadmirja Sukanovića. Za končno zmagoslavje imata velike zasluge njegova soigralca Matej Kavčič (naj vratar) in Matej Koren (naj igralec). Naj strelec prihaja iz ekipe podprvakom – Tine Koron. Tretji so bili Red@Black, četrti Soccerosi

 • 11.07.2017

  Viki krema zmazala konkurenco v Drežnici

  Na turnirju v vasi pod Krnom je s finalno zmago po kazenskih strelih slavila ekipa Viki kreme. Največ zaslug gre naj igralcu, Gregorju Kosu, ki je s soigralci le ugnal dinastijo Uršič (Boštjan, Rajko, Damjan) s prijatelji in naj vratarjem (Nik Logar) v ekipi Ture. O izenačenosti ekip govori majhno število zadetkov in penalov, 3. mesto je osvojila Mlekarnca pred Livkom

 • 06.07.2017

  Turnir NA STREHI trgovskega centra?

  Nora ideja? Niti ne za zagrebške organizatorje serije turnirjev za Trofej Dinamo. Po zgledu legendarnih Beatlov in U2 so enega od turnirjev organizirali kar na vrhu trgovskega centra v Zagrebu. Atraktivna lokacija in zagotovo eno najbolj nenavadnih prizorišč malonogometnega turnirja, ki ste ga kadarkoli videli – poglejte video in poročilo s turnirja, ki je bil tudi dobrodelen.

 • 02.07.2017

  V Črešnjicah so bili dobrodelni

  Poleg tekmovalnega dela, ki ga je s hladnokrvnim izvajanjem kazenskih strelov v polfinalu proti Selu ljubavi in finalu proti  Koprivnici osvojila Gostilna Les, so se organizatorji izkazali z zbiranjem denarja za OŠ v Cerkljah, kateri so predali 650 € sredstev za nakup igral. Najboljši posamezniki Miha Jurečič (igralec), Mitja Golobič (vratar) in Rok Mihorič (strelec).

 • 01.07.2017

  Trnovo v Soči slavilo zmago

  V dolini Trente je turnir trojk v konkurenci 14ih ekip splaval nizvodno, v čisto drugo občino, in se ustavil pri zmagovalcih iz Trnovega ob Soči. Slednji so z goloma Školča in Medveša (naj strelec turnirja) preobrnili potek finala v svojo korist in premagali specialiste za trojke iz Kanalskega Loma - Solo lom 2-1. Tretje mesto je pripadlo Žagi, četrti je bil Kovi.  

 • 30.06.2017

  Sosedski finale domačemu Bournemouth

  Že 30. turnir v Velikem Mraševem je z visoko finalno zmago 3-0 proti sosedom iz Kalce-Naklo, ekipi Selo ljubavi, dobil domači Bournemouth. Velike zasluge za lovoriko gredo njihovemu vratarju Kristjanu Kozole, katerega ni uspel ukaniti niti naj strelec turnirja, Rok Grubar iz vrst vicešampionov. Tretje in 4. mesto je šlo v Trbovlje Joker teamu in Pink Panterju.

 • 29.06.2017

  Finale državnega prvenstva PRESTAVLJENO!

  Vodstvo Slovenske malonogometne zveze (SMZ) se je na izrednem sestanku danes dopoldne odločilo, da se Državno pokalno prvenstvo v malem nogometu 2017, ki je bilo predvideno to soboto, 1. 7. 2017, v TŠC Trate, odpove. Zaradi razmočenega stanja igrišč in slabih vremenskih napovedi smo žal primorani dogodek odpovedati in ga premakniti na kasnejši termin.
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .