Priporočamo turnir

NOVO NA PORTALU – meni Rezultati turnirjev

Objavljeno : 03.05.2017
  • Nov meni - REZULTATI TURNIRJEV

Zaradi marljivosti organizatorjev in posledično velikega števila poročil, rezultatov in fotografij iz odigranih turnirjev, smo na portalu dodali nov meni »REZULTATI«, kjer bodo zbrana VSA poročila s turnirjev. Najzanimivejše bomo še vedno objavljali na prvi strani med glavnimi novicami, vsa ostala poročila pa bodo luč sveta ugledala v tem novem meniju ZGORAJ.

Kot do sedaj bodo poročila objavljena tudi na naši FB strani Turnirji.com, obenem pa vse obiskovalce (in vedno bolj številne Delite novice s portala na FBobiskovalke) prosimo, da tudi vi delite novice iz našega portala na vaših FB profilih, skupinah, dogodkih in straneh s pomočjo gumbov »Deli na FB« in »Všeč mi je«, ki se nahajajo na koncu vsake objavljene novice in turnirja.

Če naš entuzijazem, vloženo energijo in čas za razvoj malonogometne scene ter portala prepoznate za vredne podpore, vas prosimo še za kakšen »všeček« ali »lajk« ali »like« ali ... karkoli pač že FB ponuja za hitro in nenaporno izkazovanje ... Lajkajte našo FB stran Turnirji.comsimpatij :)

 

Saj veste: »Brez V(N)AS ni!«

Ekipa portala turnirji.comNaključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .