Priporočamo turnir

Pajntarsi osvojili Trebušo

Objavljeno : 09.05.2018
  • Zmagovalci v Dolenji Trebuđi Pajntar.si
  • Utrinki iz Dolenje Trebuše

V konkurenci 19-ih ekip na turnirju trojk v Dolenji Trebuši so največ znanja in sreče pokazali igralci ekipe Pajntar.si z Nejcem Hozjanom na čelu, ki so v finalu po kazenskih strelih ugnali ŠD Otalež. Na enak način so tretje mesto osvojili igralci ŠD Sola Lom, ki so bili mirnejši od Fantičkov iz Podbrda. 

POROČILO ORGANIZATORJEV:
Minuli konec tedna je potekal malonogometni turnir trojk v Dolenji Trebuši. Turnirja se je udeležilo 19 ekip, kar 5 jih je bilo iz domačega kraja. Najvišje sta se uvrstili ekipa Nepoboljšljivi (Matej Obrekar, Renato Kofol, Andrej Levpušček), ki je izgubila v četrtfinalu proti zmagovalcem turnirja Pajntar.si iz Idrije pri Bači z rezultatom 1:3 in ekipa Golaso (Vasja Jež, Žan Černilogar, Luka Rejc), ki je prav tako prišla do četrtfinala, kjer pa je bila po penalih boljša ekipa Fantički iz Podbrda z rezultatom 1:1 (0:2).

Ostala dva četrtfinala sta dobili ekipi Sola Lom, ki je z rezultatom 4:0 premagala ekipo Millwall FC (Jurij Kikelj, Jan Žnidarčič, Matej Koren) in ekipa ŠD Otalež, ki je premagala po penalih z rezultaom 0:0 (2:0) ekipo Fonex (Aljaž Laharnar, Blaž Laharnar, Klemen Kuštrin, Matej Bevk) iz Slapa ob Idrijci.

Preden povem rezultate polfinala in finala, ter tekme za tretje mesto, naj povem, da se je našega turnirja udeležil tudi smučarski skakalec Jaka Hvala z ekipo Ponitila iz Šentviške planote.

V prvem polfinalu sta se pomerili ekipi Pajntar.si in ekipa Sola Lom. Levji delež k zmagi ekipe Pajntar.si z rezultatom 5:0 je prispeval Nejc Hozjan, ki je svoje prve nogometne korake začel prav na tem igrišču v Dolenji Trebuši.

Drugi polfinale pa je dobila ekipa ŠD Otalež, ki je z rezultatom 3:0 premagala ekipo Fantički.

Zmagovalca tekme za tretje mesto so določili penali. Bolj mirne živce in natančnejše strele so imeli igralci ekipe Sola Lom, ki so z rezultatom 2:1, premagali ekipo Fantički.

Finale je potekal med ekipama Pajntar.si in ŠD Otalež. Po 20 min tekme je bil rezultat 0:0. Sledili so ponovno penali po katerih pa je bila boljša ekipa Pajntar.si. Rezultat 0:0 (2:1)

HVALA vsem ekipam in navijačem, ki ste se udeležili turnirja. HVALA sodnikom, ki so odsodili turnir brez večjih problemov. In en velik HVALA ekipi ŠD KUK Dolenja Trebuša, ki je pomagala izpeljati uspešen turnir.

Poročilo: ŠD Kuk

REZULTATI:
POLFINALE:

Pajntar.si - Sola Lom 5-0
ŠD Otalež - Fantički 3-0

Za 3.mesto:
Sola Lom - Fantički 2-1 (pp)

FINALE:
Pajntar.si
- ŠD Otalež 0-0 (2-1 pp)

 KONČNI VRSTNI RED:
1.mesto - Pajntar.si
2.mesto - ŠD Otalež
3.mesto - Sola Lom 
4.mesto - Fantički 

SEZNAM IGRALCEV NAJBOLJŠIH EKIP:
Pajntar.si (Žan Pajntar, Nejc Hozjan, Nejc Kovačič, Matej Skok, Amadej Murovec)
ŠD Otalež (Matej Kofol, Damjan Zajc, Denis Eržen) 
Sola Lom (Borut Levpučšek, Gorazd Levpušček, Janez Žbogar, Gašper Žbogar)
Fantički (Gaj Rosič, Dražen Žarić, Jure Panjtar)

 
Naključni turnirji

Destrnik na tartanu

Turnir Vitomarci 2019 - 2.100 € nagradni sklad 

Binetov memorial Vrhpolje 2019

Turnir Vitomarci 2019

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .