Priporočamo turnir

Ramna Sliv. jezero najboljša v Podsredi

Objavljeno : 13.04.2018
  • Ramna Slivniško jezero osvojila Podsredo
  • Turnir v Podsredi je bil zanimiv

Velikonočno praznovanje ob polnoletnosti turnirja v Podsredi je popestrilo 14 udeleženk že 18. zaporedne prireditve, ki so prikazale dinamičen futsal, kjer ni manjkalo razburljivih končnic in kazenskih strelov. Na koncu so prav ti določili zmagovalca, saj je Ramna Slivniško jezero po neodločenem rednem delu (2-2) ugnala Selo ljubavi Country pub, Metalna pa za 3.mesto ŠD Oblak.

Poročilo organizatorjev:
VELIKONOČNI TURNIR POSTAL POLNOLETEN

Prekrasna sončna kulisa na velikonočni ponedeljek je v Podsredo zopet privabila ljubitelje nogometne žoge, ki so se zbrali na tradicionalnem Velikonočnem turnirju, ki ga prireja ŠD Podsreda. Kljub hladnemu jutru je bila napoved obetavna in štirinajst ekip se je pomerilo za najvišja mesta. Letošnji turnir, že osemnajsti po vrsti, so osvojili igralci ekipe Ramna Slivniško jezero, ki so po kazenskih strelih ugnali ekipo Selo ljubavi Country pub.

Po uvodnih jutranjih formalnostih so ekipe z žrebom razdelili v pet skupin, kjer so nato igrale vsaka z vsako ter po končnem skupinskem delu igrale naprej dvoboje na izločanje. Čudovita vremenska kulisa, napeti in izenačeni dvoboji v četrtfinalih so dali štiri polfinaliste, in sicer prvi polfinale med ekipo Selo ljubavi Country pub in ŠD Oblak ter drugo polfinalno tekmo med ekipo Ramna Slivniško jezero in Metalna Senovo. Obe polfinalni dejanji sta ponudili napete tekme, ki sta v finale lansirali ekipi Selo ljubavi Country pub in Ramna Slivniško jezero. Preostali dve ekipi pa sta se pomerili za tretje mesto, kjer so po izvajanju kazenskih strelov bili boljši igralci ekipe Metalne Senovo.

Velik finale pa je ponudil tri izjemno zanimiva poglavja. Ekipa Ramne je že povedla z 2 : 0, a so nepopustljivi člani Sela ljubavi uspeli izenačiti na 2 : 2. Finalna tekma je tako ponudila vse, od rumenih do rdečih kartonov, prekrasnih zadetkov, obramb vratarjev in na koncu še strelov s šestih metrov, ki so odločili zmagovalca. Več mirnosti in sreče pa je bilo na strani ekipe Ramna Slivniško jezero, ki je osemnajsti Velikonočni turnir v Podsredi tudi osvojila.

Ob koncu je tako sledilo le še sklepno dejanje, podelitev nagrad in pokalov najboljšim, ki so jih opravili županja Občine Kozje Milenca Krajnc, predsednik KS Podsreda Vinko Klavžar in predsednik ŠD Podsreda Jernej Jagrič. S spominskim fotografiranjem najboljših je tako padel zastor nad tradicionalni nogometni turnir, ki bo v Podsredo nogometaše pripeljal zopet prihodnje leto.

Poročilo in foto - Jernej Šulc

Vrhunske ŽOGE SELECT po najnižji ceni v Sloveniji – 
za ceno dveh dobite tri žoge!  
OGLEJTE SI PONUDBO DOBAVITELJA, IZBERITE ŽOGE in POŠLJITE email NA INFO@TURNIRJI.COM S ŠTEVILOM, TIPOM IN BARVO ŽOG, ki jih želite naročiti.
(Oglasno sporočilo)

REZULTATI:

POLFINALE:
Selo ljubavi Country pub - ŠD Oblak 1-0
Ramna Slivniško jezero - Metalna Senovo 1-0

Za 3. mesto:
ŠD Oblak - Metalna Senovo 3-4
(po kazenskih strelih zmaga za Metalna Senovo)

FINALE:
Ramna Slivniško jezero - Selo ljubavi Country pub 2-2
(po kazenskih strelih zmaga za Ramno)

KONČNI VRSTNI RED EKIP:
1. Ramna Slivniško jezero
2. Selo ljubavi Country pub
3. Metalna Senovo
4. ŠD Oblak
5. Zgorn London
6. ŠD Senovo

POSTAVE NAJ EKIP:
RAMNA SLIVNIŠKO JEZERO: Urban Verhovšek, Denis Lojen, Dejan Baliban, Rok Pezdevšek, Grega Iskrač, Roman Iskrač, Tadej Romih, Matic Lokovšek, Jernej Štancer
SELO LJUBAVI: Jan Nečemer, Rok Grubar, Dorian Malus, Primož Levičar, David Bučar, Nejc Lavrinčič, Nejc Macur
METALNA SENOVO: Denis Govekar, Rok Umek, Gregor Umek, Filip Omerzu, Bojan Arh, Klemen Perčič
Naključni turnirji

Destrnik na tartanu

Velikonočni turnir Podsreda 2019

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .