Priporočamo turnir

Rezultati

 • 01.07.2017

  Trnovo v Soči slavilo zmago

  V dolini Trente je turnir trojk v konkurenci 14ih ekip splaval nizvodno, v čisto drugo občino, in se ustavil pri zmagovalcih iz Trnovega ob Soči. Slednji so z goloma Školča in Medveša (naj strelec turnirja) preobrnili potek finala v svojo korist in premagali specialiste za trojke iz Kanalskega Loma - Solo lom 2-1. Tretje mesto je pripadlo Žagi, četrti je bil Kovi.  

 • 30.06.2017

  Sosedski finale domačemu Bournemouth

  Že 30. turnir v Velikem Mraševem je z visoko finalno zmago 3-0 proti sosedom iz Kalce-Naklo, ekipi Selo ljubavi, dobil domači Bournemouth. Velike zasluge za lovoriko gredo njihovemu vratarju Kristjanu Kozole, katerega ni uspel ukaniti niti naj strelec turnirja, Rok Grubar iz vrst vicešampionov. Tretje in 4. mesto je šlo v Trbovlje Joker teamu in Pink Panterju.

 • 29.06.2017

  V Gabrniku slavila Okrepčevalnica pri Žigi

  V športnem parku Gabrnik se je med vikendom odvijala nogometna fešta s turnirjema med veterani ter člani. Pri članih si je s pomočjo naj vratarja turnirja, Denisa Zajca, naziv najboljšega pristreljala Okrepčevalnica pri Žigi pred ekipo Alu ograje Guardi, ki je v svojih vrstah imela naj igralca Marcela Vindiša. Tretji po kazenskih strelih Ti amo točeni parfumi.

 • 28.06.2017

  SM teamu premierni turnir v Velenju

  Številni gledalci so v Velenju lahko uživali v mojstrovinah večine najboljših futsal igralcev pri nas. Na koncu je zmagovalni pokal dvignil SM Team z naj vratarjem, Alenom Mordej, saj je v finalu z zadetkoma Fiderška in Simeunovića ugnali domači Remoplast ultra okno z naj igralcem, Goranom Jolićem. Za 3.mesto je v velenjskem obračunu slavila Havana bar proti Korektbau.

 • 27.06.2017

  Kletko v Idrskem preplavila Soča

  Atraktiven turnir trojk v idrski kletki je s finalno zmago 4-2 proti Sola Lom (Levpuščka, Žbogar), pripadel ekipi Soče, za katero je nastopal tudi eden naj igralcev KMN Oplast, Jure Kravanja. Tretje mesto je pripadlo domači Krčwbni (Ručna, Štih, Stres) proti livški Selekciji (Zabreščak, Hrast, Medved). Še atraktivnejša sta bila polfinala ...

 • 25.06.2017

  Drobnetu s Kiwiji 1.Benijev memorial

  Zanimiv turnir v Posavju v Benijev spomin, z nekaterimi odličnimi igralci futsala, je z dramatično finalno zmago proti TŠKD Črešnjice s 4-3 pripadel sevniškemu Kiwi shopu. Slednji se ponašajo z naj igralcem Sebastjanom Drobne, prvi pa s strelcem Gregorjem Mirt. Pri tretjih, Gostilni Les, je kraljeval vratar Mitja Golobič, četrto mesto je zasedel Bar Safir

 • 23.06.2017

  V Loki veliki finale showa BAR

  Med 16-imi ekipami je Sirena bar v Škofji Loki potrdila potencial in v finalu zanesljivo ugnala izkušeno zasedbo Bar Raj Puštal, kateri je dirigiral naj igralec turnirja Vedran Smiljanić. 2 gola naj strelca (Tine Šturm) in en Luke Jamnika so ob obrambah naj vratarja, Nejca Berzelaka, zadoščali za zmago. Tretja ekipa 7 folka, Kdo je naslednji pa četrti.

 • 23.06.2017

  V Nadlesku najboljši Rožnik-Ožbolt doo

  V Nadlesku je v konkurenci 14ih ekip slavil Rožnik-Ožbolt d.o.o, največ zaslug za zmago ima naj vratar turnirja Dejan Vrtar, ki je čez celotno srečanje v obup spravljal igralce Kočevske reke na čelu z naj igralcem turnirja Lukom Malnarjem. Največ zadetkov je dosegel Suad Okić in zasluženo prejel nagrado za naj strelca. Tretje mesto si je po 9-metrovkah pristreljala Dolenja Vas.  

 • 22.06.2017

  V Prepoljah vratarja obračunala za zmago

  ŠD Prepolje je že četrto leto gostilo turnir za pokal Urbana Drevenška. Največ sreče in znanja so imeli igralci ekipe Selišek Franc s.p., ki so po rekordnem izvajanju kazenskih strelov slavili po zaslugi vratarja Žige Zupaniča proti Baru Kavola. Za tretje mesto pa pravcata golijada, ki se je zaključila z zmago 5:3 v korist Bar Prepolca proti ŠD Trniče.

 • 21.06.2017

  Varspoj zmagal tudi na Colu

  Pokal najboljšega na Colu je po 4ih letih prevlade Suzuki Geca romal v Posočje. V dramatičnem finalu proti Baru Štrukelj so si ga šele po streljanju 6metrovk priigrali fantje Varspoja z najboljšim strelcem (Kos Gregor) in igralcem (Kavčič Bine) turnirja. Dornberčanom na koncu ni mogel pomagati niti najboljši vratar Kavčič Matej. Tretji No name in 4. Žara team.
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .