Priporočamo turnir

Romih popeljal Planke do slavja

Objavljeno : 13.05.2018
  • KOVINARSTVO PLANK NAJBOLJŠI NA BLAGOVNI
  • Smuki so bili drugi

Turnir na Blagovni je postregel s številnimi presenečenji v izločilnih bojih, saj so že v četrtfinalu obstali Manar GT in NK Direkt Dolič, ter razburljivim finalom med Kovinarstvom Plank in Smuki iz Celja. Slednji so se po zaostanku (gol Tuhtarja) z zadetkom Zorka hitro vrnili v igro in popeljali finale do kazenskih strelov, kjer pa je zmagovalca z obrambo odločil Tadej Romih

Poročilo organizatorjev: KOVINARSTVO PLANK NAJBOLJŠI NA BLAGOVNI

Že drugo leto zapored se je na Blagovni, natančneje med Šentjurjem in Celjem odvijal malonogometni turnir na katerem se je zbralo 16 ekip iz širše okolice. Skupinski del je potekal hitro in se zaključil brez večjih presenečenj. Nato so sledili četrtfinalni obračuni.

Že prvi četrtfinalni obračun med ekipama Manar GT1 v postavi Kos, Berbič, Ortar in Pingoti  je postregel s prvovrstnim presenečenjem in z zmago Pingotov. V drugem četrtfinalnem obračunu je morala ekipa NK Direkt  Dolič iz Mislinje priznati premoč Holcpikerjim, kakor tudi Zvezda iz Trbovelj proti mladim Smukom iz Celja v tretjem.

Lanskoletni zmagovalci, tokrat pod imenom Kovinarstvo Plank v postavi Lokovšek, Verhovšek, Romih, pa so brez večjih težav odpravili z ekipo Kava bar Dramlje.

Prva polfinalna tekma med Pingoti in Smuki je bila hitro odločena in je pripadla Smukom z rezultatom 4:0 ter uvrstitvijo v finale.

V drugi pa so s podobnim rezultatom "Planki" odpravili z Holcpikerje iz Šentjurja.

V tekmi za tretje mesto je sledilo streljanje kazenskih udarcev pri katerih so bili Holcpikerji srečnejši od Pingotov  in s tem osvojili končno tretje mesto.

V napeti tekmi finala med ekipama Kovinarstvo Plank in Smukiji so "planki" povedli z golom Sebastjana Tuhtarja (po podaji Matica Lokovška), vendar pa njihovo vodstvo ni trajalo dolgo kajti za Smuke je hitro izenačil mladi Gal Zorko.

Redni del se je tako zaključil in sledili so "penali" pri katerih so prišle do izraza izkušnje Tadeja Romiha, ki je z obrambo poskrbel za veselje in vnovično slavje ekipe Kovinarstva Plank na Blagovni.

Prispevek in foto: ŠMD Blagovna

REZULTATI:
ČETRTFINALE:
Manar  GT1- Pingoti 1:2
Holcpikerji  -NK Direkt Dolič 1:0
Smuki - Zvezda 5:4
Kovinarstvo Plank - Kava bar Dramlje 3:0

POLFINALE:
Pingoti-Smuki 0:4
Holcpikerji-Kovinarstvo Plank 1:4

Za 3.mesto
Pingoti-Holcpikerji 2:3 (po kazenskih strelih)

FINALE:
Smuki-Kovinarstvo Plank 1:1
(zmaga Kovinarstva Plank po kazenskih strelih)

KONČNI VRSTNI RED EKIP:
1.Kovinarstvo Plank
(Loka pri Žusmu)

2.Smuki (Celje)
3.Holcpikerji (Šentjur)
4.Pingoti (Celje)

SEZNAM IGRALCEV NAJ EKIP:
KOVINARSTVO PLANK: Matic Lokovšek, Sebastjan Tuhtar, Marko Padarič, Jernej Štancer, Tilen Pungaršek, Urban Verhovšek, Tadej Romih, Rok Pezdevšek

SMUKI: Vid Turnšek, Urh Turnšek, Jaka Korošec, Blaž Vrhovšek, Gal Zorko, Žiga Pesjak, Arjan Torra
HOLCPIKERJI: Martin Kolar, Vili Kolar, Silvo Plahuta, Dejan Plahuta, Matjaž Toplak
PINGOTI: Gašper Bevc, Doni Nitaj, Matjaž Jančič, Žiga Kroflič, Tomi Meze, Buco Lazić
Naključni turnirji

Futsal turnir Velenje 2019

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .