Priporočamo turnir

Trojke na Jaznah postale internacionalne

Objavljeno : 08.05.2018
  • Zmagovalci na Jaznah - Radograd-Krapina

Turnirja trojk na Jaznah je zaznamovala zmagovala ekipa Radograd-Krapina. Pa ne samo zaradi izvrstnih predstav na asfaltu temveč tudi z dejstvom, da je prišla na turnir iz Hrvaške in v eno smer naredila kar 230 km! Hrvati so v finalu 4-1 ugnali ekipo Sv. Georgije, med štirimi naj ekipami sta bili še dve domači, za eno je zaigralo tudi dekle!

POROČILO ORGANIZATORJEV: KO POSTANE "VAŠKI" TURNIR MEDNARODNI

Društvu za oživitev podeželja Jazne (DOP JAZNE) je navkljub velikemu številu turnirjev v tem vikendu uspelo v Jazne privabiti 7 ekip. Ekipe so bile zadeljene v dve skupini. A skupina: DOP Jazne, Radograd-Krapina, Gliste 1 in Sv. Georgije. B skupina: ŠD. Otalež 1, ŠD. Otalež 2 in Gliste 2. Iz vsake skupine sta se v polfinale prebili 2 ekipi.

V prvem polfinalu sta se pomerili ekipi ŠD Otalež 2 in Radograd-Krapina. Brez večjih težav je zmagala ekipa Radograd-Krapina z izidom 2:4.
Drugi polfinale med Sv. Georgije in ŠD Otalež 1 pa je bil precej bolj izenačen. Povedla je ekipa iz Podbrda, vendar je ekipa iz Otaleža uspela še pred koncem tekme izid izenačiti. Tekma se je tako končala z izidom 1:1. Po kazenskih strelih se je v finale uvrstila ekipa iz Podbrda.
V tekmi za tretje mesto so igralci ŠD Otalež 1 rutinirano, brez večjih težav odpravili z mlajšimi kolegi in zmagali z rezultatom 4:1.

Kot celoten turnir so tudi v finalu dominirali igralci iz sosednje Hrvaške, ki so brez težav z izidom 4:1 premagali ekipo Sv. Georgije.

Kjub temu, da se je turnirja udeležilo malo število ekip je potrebno omeniti, da je zmagovalna ekipa prispela iz sosednje Hrvaške, pometla s konkurenco in zadovoljna odšla nazaj domov. (230 km v eno smer)

Poročilo in foto: DOP JAZNE

REZULTATI:
POLFINALE:
ŠD Otalež 2 - Radograd-Krapina 2-4

Sv.Georgije -  ŠD Otalež 1 1-1 (po penalih napreduje Sv.Georgije)

Za 3. mesto:

ŠD Otalež 1 - ŠD Otalež 2 4-1

FINALE:
Radograd-Krapina - Sv.Georgije 4-1

KONČNI VRSTNI RED EKIP:
1. Mesto: Radograd-Krapina ( Krapina-Hr)

2. Mesto: Sv. Georgije (Podbrdo-Slo)
3. Mesto: ŠD. Otalež 1 (Otalež-Slo)
4. Mesto: ŠD. Otalež 2 (Otalež-Slo)

SEZNAM IGRALCEV NAJ EKIP:
RADOGRAD-KRAPINA:
Marko Tušek, Nikola Poljak, Davor Presečki

Sv. GEORGIJE: Nik Kos, Dobrinko Vajukić, Danijel Ilić
ŠD. OTALEŽ 1: Damjan Zajc, Matej Kofol, Benjamin Tušar, Denis Eržen, Grega Eržen
ŠD. OTALEŽ 2: Matej Bevk, Matej Kogoj, Adam Golja, Daša Gruden
Naključni turnirji

Futsal turnir Velenje 2019

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .