Priporočamo turnir

Varspoj zmagal na Lomu

Objavljeno : 11.05.2018
  • Trojke na Lomu 2018

Nekdanji dan OF so na Kanalskem Lomu proslavili s tradicionalnim turnirjem trojk - največ razlogov za zadovoljstvo in praznovanje sta imela obe finalista – zmagovalni Varspoj ter domača Sola Lom, katera je privabila kar 22 ekip in po ogorčenem boju zasedla drugo mesto, ki ga je z navijači ter tretjim BVB Kamno in 4.uvrščenim Fonexom prav tako znala proslaviti...

POROČILO ORGANIZATOJEV: Zmaga Varspoja pred domačo Sola Lom

Na topel praznični petek 27.4. se je v Kanalskem Lomu na tolminskem začel tradicionalni turnir trojk v malem nogometu. Na turnir se je prijavilo 22 ekip, ki so bile po žrebu v četrtek razvrščene v sedem skupin. Tri skupine, ena s po štirimi ekipami, dve s po tremi, so tekme predtekmovanja odigrale v petek, štiri pa v soboto.

V petek sta se v četrtfinale iz skupine A (4 ekipe) uvrstili ekipi Gamsi ter BVB Kamno, iz skupine B ekipa Lutk, s C skupine pa Fonex. V soboto pa so se v četrtfinale uvrstile ekipe Vrhpolje (D), Sola Lom (E), ŠD Otalež (F) in Varspoj (G).

V četrtfinalu smo najprej spremljali dve izenačeni tekmi, ki sta se končali po streljanju kazenskih strelov. Najprej je domača ekipa Sola Lom dvakrat izničila zaostanek za Vrhpoljem, na koncu pa se po ''penalih'' veselila uvrstitve v polfinale. V drugi tekmi pa se je ekipa Varspoja mučila s trdoživimi igralci ekipe ŠD Otalež ter jih ravno tako premagala šele po kazenskih strelih.

Tretji četrtfinale je postregel z izenačeno tekmo med ekipama Lutke ter BVB Kamno, slednji pa so se na koncu veselili zmage z 2 : 1. V zadnjem četrtfinalu pa ekipa Gamsov ni bila dorasel tekmec ekipi Fonex, ki jih je premagal s teniških 6 : 0.

Za uvrstitev v finale je najprej Sola Lom premagal ekipo BVB Kamno s 4 : 2, bilo je že 4 : 0, a so na koncu Kamenci znižali zaostanek, v drugem polfinalu pa je bila odložitev bolj tesna, saj je Varspoj tako kot v četrtfinalu zmagal šele po streljanju kazenskih strelov. Za tretje mesto sta tako ''penale'' streljali ekipi BVB Kamno ter Fonex. Natančnejši so bili igralci BVB Kamno.

Finale je bil od samega začetka zelo razburljiv. Najprej je Sola Lom kmalu povedla, nato je Varspoj še v prvem polčasu po nezbranosti domačinov izenačil in tudi povedel. V drugem polčasu so domačini trmasto iskali gol za izenačenje ter ga dobro minuto do konca tudi dosegli a je Varspoj že v naslednjem napadu po lepo odigrani akciji ponovno povedel. Rezultat se do konca ni spremenil in ekipa Varspoja se je veselila zmage. Poraženi domačini pa niso bili kej preveč razočarani, kar so pokazali tudi na podelitvi, ki je bila navijaško bučna.

REZULTATI:

ČETRTFINALE:
Vrhpolje : Sola Lom   2 : 2 /0 : 2/
ŠD Otalež : Varspoj   0 : 0 /0 : 2/
BVB Kamno : Lutke   2 : 1
Gamsi : Fonex   0 : 6

POLFINALE:
Sola Lom : BVB Kamno   4 : 2
Varspoj : Fonex   1 : 1 /2 : 1/

ZA 3. MESTO:
BVB Kamno : Fonex   /3 : 2/

FINALE:
Sola Lom : Varspoj   2 : 3

POSTAVE NAJ EKIP:
VARSPOJ: Nejc Hozjan, Jaka Sovdat, Aleš Hvala
SOLA LOM: Andrej Levpušček, Borut Levpušček, Gašper Žbogar, Janez Žbogar
BVB KAMNO: Klemen Ivančič, Dušan Kuštrin, Klemen Kobal
FONEX: Aljaž Laharnar, Blaž Laharnar, Klemen Grahelj, Jurij Kikelj, Matej Bevk

 
Naključni turnirji

Futsal turnir Velenje 2019

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .