Priporočamo turnir

Vse žoge SELECT – 3 za ceno dveh!

Objavljeno : 02.04.2018
  • Akcija Select 2+1 GRATIS
  • Akcija Select 2+1 GRATIS

Nalašč smo počakali, da je 1.april mimo, saj bi drugače mnogi menili, da gre pri akciji Select žog »plačaš 2 dobiš 3 žoge«, za prvoaprilsko potegavščino. A mislimo čisto zares - samo na portalu Turnirji.com lahko  dobite vrhunske žoge Select po najnižji ceni v Sloveniji – za ceno dveh dobite tri žoge!  

Akcija velja za VSE futsal žoge Select  (Super, Master, Mimasin tudi žoge za veliki nogomet (trava Brillant super, Numero 10, Flash turf, Cosmos, ...).

AKCIJA JE ČASOVNO OMEJENA, ZATO POHITITE Z NAROČILOM - ENOSTAVNO SI OGLEJTE PONUDBO DOBAVITELJA, IZBERITE ŽOGE IN POŠLJITE EMAIL NA INFO@TURNIRJI.COM S ŠTEVILOM, TIPOM IN BARVO ŽOG.

V najkrajšem času boste na email prejeli predračun in po opravljenem plačilu bodo žoge v roku dveh dni že na vašem naslovu!

Vkolikor je naročnik/plačnik pravna oseba (društvo, klub, sp, doo ...) nam pošljite še točne podatke o plačniku (skupaj z davčno številko), hkrati pa še točen naslov za dostavo in GSM številko ter ime kontaktne osebe, ki bo dosegljjiva za kurirja dostavne službe.

Akcijska ponudba velja za naročila in dostavo na območju Slovenije.Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .