Priporočamo turnir

Za reprezentanco prehud Ovinek

Objavljeno : 06.06.2018
  • Ovinek slavil v Vitomarcih
  • Naj ekipe v VItomarcih 2018

Sandijev memorial v Vitomarcih je spet navdušil: veliko ekip, gledalcev in članski finale s presenetljivim razpletom - skoraj pol slofutsal reprezentance je moralo priznati premoč ekipi Ovinek, z nepremagljivim vratarjem Tjažem Lovrenčič, ki v izločilnih tekmah sploh ni prejel zadetka in ekipo 2x popeljal do penalov in prestola ob asistenci naj igralca Senekoviča.

Poročilo organizatorjev:
VITOMARŠKI TURNIR JE POSTAL POLNOLETEN!

 Tradicionalni turnir v Vitomarcih, ki je letos dočakal polnoletnost je bil spet pravi malonogometni  praznik z obilico obiska in zabave. Na dveh igriščih je bilo na delu skupaj 65 ekip v vseh kategorijah. Pester štiri dnevni program je ponudil veliko odličnih tekem, bilo je obilo spremljevalnega programa, zabave in dobre volje. Še posebej veličasten je bil zaključek z velikim ognjemetom in finalom, ki je ponudil vse kar Slovenski futsal premore. 

 Člani - Ovinek prvi na cilju

V članski konkurenci 16-ih ekip, kolikor so jih sprejeli organizatorji, so gledalci so spremljali odlične tekme, največ znanja pa sta pokazali ekipi Ovinek in Car Mont-Fasaderstvo Toš, ki sta se pomerili v finalu.  

A tesno je bilo že v polfinalu - najprej so drugič na turnirju po penalih napredovali kasnejši zmagovalci Ovinek.
Domači matadorji pa so kazali odličen odpor proti favorizirani ekipi Car mont, a na koncu tesno izgubili, saj so bili ob dveh mojstrovinah Simeunovića prekratki za gol.
Za favorite so gotovo veljali »Carji« (v postavi skoraj cele slovenske sutsal reprezentance - brata Mordej, Fetić, Totošković, Marot, Duščak ter zimzeleni velemojster Milivoje Simeunović), ki pa so morali priznati premoč ekipi Ovinek - bilo je 1-0.

V finalu smo videli vse kar lahko ponudi futsal. Mojstrske poteze, odlično igro, fanatično obrambo ekipe Ovinek ter bravurozne obrambe vratarja Tjaža Lovrenčica, ki je Ovinek držal v igri do konca. Nekaj minut pred koncem so igralci Car monta pričeli z igro z vratarjem v polju, si pripravili nekaj lepih priložnosti a jim žoga nikakor ni hotela v gol, ali pa jih je v obup spravljal odlični vratar Ovinka.
Tvegana igra Car monta z vratarjem je prinesla tudi napako - praktično edino, a so jo igralci Ovinka kaznovali z odločilnim finalnim golom, ki je bil dosežen v prazen gol čez celotno igrišče.

Ob tem naj dodam zanimivost, da Miletu Simeunoviću, že v nevem katerem poskusu ni uspelo osvojiti turnirja v Vitomarcih. Verjetno tako za igralca, ki je pobral skoraj vse na področju bivše Jugoslavije, ostaja resen izziv za prihodnje leto, kako biti najboljši v Vitomarcih?


Postava zmagovalcev: brata Senekovič, Klemenčič, Petek, Vindiš in naj golman Tjaž Lovrenčič, ki je s svojimi obrambami gotovo najzaslužnejši za osvojitev turnirja v Vitomarcih.

Vse tekme so sodili  priznani malonogometni sodniki Uroš Hozjan, Robert Markež, Gorazd Kodrič in Dušan Turk.

Naj igralec turnirja je postal Urban Senekovič iz zmagovalnega moštva, ob njem že prej omenjeni vratar Tjaž Lovrenčič, najboljši strelec pa prihaja iz domače ekipe Vitomarcev Čupič Marko.

V peterki turnirja sta še Žan Krajnc (Nasvet Franc Selinšek s.p.) in Mile Simeunovič z drugouvrščene ekipe Car mont -fasaderstvo Toš. Vsi našteti so prejeli lepe pokale in bogate praktične nagrade.

 REZULTATI MALI NOGOMET:
ČETRTFINALE:
Zvone team ŠP.Gabrnik- Franc Selinšek s.p. 0-3
Ovinek -
Manar GT 0-0 (po penalih zmaga Ovinek 8-7)
Vitomarci Plindom –
Pernica 3-1
Montevideo – Car mont Fasaderstvo Toš 0–5

POLFINALE:
Ovinek: Nasvet Selinšek Franc s.p.  0 : 0 (po penalih 2:1)
Car mont – fasaderstvo Toš : Vitomarci Plindom  2:1

Za 3. MESTO:
Nasvet Selinšek Franc s.p. - 
Vitomarci Plindom 1-0

FINALE:
Ovinek  : Car mont – fasaderstvo Toš  1: 0

KONČNI VRSTNI RED NAJ EKIP:
1. Ovinek
2. Car mont – fasaderstvo Toš
3.  Nasvet Selinšek Franc s.p
4. Vitomarci Plindom 
5. Manar GT
6. Montevideo 
7. Zvone team ŠP.Gabrnik
8. Pernica

NAJBOLJŠA PETERKA TURNIRJA:
Naj igralec: URBAN SENEKOVIČ (Ovinek)
Naj strelec: MARKO ČUPIČ (Vitomarci Plindom)
Naj vratar: TJAŽ LOVRENČIČ (Ovinek)
Član naj peterke: Mile Simeunović (Car mont -fasaderstvo Toš)
Član naj peterke: Žan Krajnc (Nasvet Franc Selinšek s.p.)

POSTAVA 4 NAJBOLJŠIH EKIP:
Ovinek:Timi Petek, Urban Senekovič, Marko Senekovič, Bojan Klemenčič, Marcel Vindiš, Tjaž Lovrenčič 
Car mont – fasaderstvo Toš : Alen Mordej, Rok Mordej, Mile Simeunovič, Denis Totoškovič, Alen Fetič, Aleš Marot, Klemen Duščak.
KMN Vitomarci: Renato Hrašovec, Marko Čupič, Dominik Čeh, Grega Ilešič, Dejan Brotšnajder, Mario Zorman, Uroš Ilešič, Borut Kosec.
Nasvet Franc Selinšek s.p.: Žiga Zupanič, Žan Krajnc, Thomas Pihler, Marko Pajnkiher, Darko Domjan, Goričan Urban

Vse sodelujoče ekipe (16 ekip): Manar GT, Zvone Team ŠP Gabrnik, Vitomarci Plindom, Car mont – Fasaderstvo Toš, ŠD Juršinci, Nasvet Franc Selinšek s.p., Vitomarci, Ovinek, Pernica, Kavarnica Lipa, Sveta Trojica, Fc Maheri, Stork, Šrc Cerkvenjak, Dobovec, Montevideo.

REZULTATI 18. Sandijev memorial – OSTALI NASTOPAJOČI PO KATEGORIJAH

MLADINSKE kategorije
V mladinski konkurenci 10 ekip do 19 let so bili najprepričljivejši igralci kavarnica Lipa, ki so se izkazali pred ekipo sladoledov STORK in Monte-video. Najboljši v kategoriji U17 so bili igralci KMN Slovenske gorice Voličina ,U15 so osvojili NK Tikvani, zmago v kategorijah U12 in U8 so dosegli igralci FC hiša daril Ptuj, domačini pa so bili prepričljivi v kategoriji U10.

KMN Cerkvenjak prvič med veterani 
Med veterani so bili najprepričljivejši igralci ekipe KMN Cerkvenjak pred Prijatelji »29« in ekipo KMN Domino. Spremljali smo kvalitetne boje, najboljši mož na igrišču v vseh tekmah pa je bil igralec Cerkvenjaka Šimunek Martin, ki je bil nerešljiva uganka za nasprotnike.

Dobrava na vrhu občine
Turnir med zaselki občine je tokrat potekla v konkurenci 7 ekip. Zmagovalci so postali igralci Dobrave, ki so v velikem finalu opravil iz Hvaletinci. Tretje mesto so osvojili Drbetinci pred Novinci.

Vitomarci in Talci prijateljsko kot zmeraj
V okviru 18. Sandijevega malonogometnega memoriala v Vitomarcih so se že po tradiciji zadnjih let znova srečali veterani, tokrat KMN Vitomarci in KMN Branik Talci. Kluba že od njunega ustanovnega leta 1984 veže športno prijateljstvo. Talci eden najuspešnješih klubov malega nogometa so se vedno odlično počutili v Vitomarcih.

Na včerajšnji veteranski tekmi je bilo neodločeno, 1:1. Za domače je zadel Danilo Pučko, za goste kapetan Drago Štraus. Za Vitomarce so igrali Danilo Pučko, Albin Druzovič, Davorin Toš, Željko Žmavc, Mitja Kovačec, Aleš Korez, Dolinar Srečko, Marjan Nedeljko,Boris Kocuvan, Slana Danilo ekipo sta vodila Jože Braček in Vlado Toš . Talci so nastopili v postavi Dejan Srabotnik, Darko Daljević, Borut Kolar, Peter Breznik, David Najvirt, Boštjan Zemljič, Drago Štraus, Bojan Zrnko in Aleksander Brunšek.

Poročilo pripravil:Darko Rojs

 

DEČKI DO 6 LET – revijalna tekma Vitomarci in Cerkvenjak .

DEČKI DO 8 LET (5 ekip) Vitomarci, Cerkvenjak, FC hiša daril Ptuj, Benedikt, Slovenske gorice
1.mesto: Hiša Daril Ptuj

DEČKI DO 10 LET (6 ekip) Vitomarci, KMN Slovenske gorice, NK Jurovski Dol, Benedikt, Vitomarci 2, Hiša daril Ptuj
1.mesto: KMN Vitomarci

DEČKI DO 12 LET (4 ekipe) Sveta Trojica, Vitomarci, Hiša daril Ptuj, Slovenske gorice
1.mesto: NK Cerkvenjak

DEČKI IN DEKLICE DO 15 LET (4 ekipe) ŽNK Sveta Trojica , Cerkvenjak,  Vitomarci, KMN Slovenske gorice
1.mesto: Hiša daril Ptuj

ZASELKI OBČINE SV.ANDRAŽ (7 ekip) Novinci, Drbetinci, Drbetinci , Dobrava, Monte Negro, Slavšina, Vitomarci graba.
1.mesto: Dobrava.

MLADINCI U19 (10 ekip) Stork sladoledi, Vitomarci, Mladi Upi, Jagoda Všečka Juršinci, kavarna Trunk, Monte video, Tiamo točeni parfumi, Zelena dolina, Kavarnica Lipa, FC Strumfi.
1.mesto: Kavarnica Lipa

REVIJALNA TEKMA ŽENSKI EKIP (2 ekipi) ŽNK Cerkvenjak :  KMN Slovenske gorice
1.mesto.KMN Slovenske gorice

VETERANI (5 ekip) KMN Vitomarci, Prijatelji Gostilna 29, , Donje voče (Hr), Domino, KMN Cerkvenjak.
1.mesto.KMN Cerkvenjak
Naključni turnirji

Destrnik na tartanu

Turnir Vitomarci 2019 - 2.100 € nagradni sklad 

Turnir Vitomarci 2019

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .