Priporočamo turnir

Znani nagrajenci 3. nagradnega žrebanja

Objavljeno : 10.07.2017

Znana so imena petih srečnežev, ki so si razdelili nagrade pokroviteljev meseca junija. 3. nagradno žrebanje so omogočili naši stalni partnerji - ŠPORT MIX Bovec, Kelme.si, ter spletna trgovina www.bamida.si.  Poleg nagrad naših pokroviteljev izžrebanci prejmejo tudi presenečenja našega portala. Poglejte, komu je bila naklonjena sreča tokrat ... 

1. Nagrada – JERNEJ GOMBOŠI, Zenkovci 
(rafting na Soči za 2 osebi, majica portala turnirji.com, brisača portala Turnirji.com, nalepke in pisala portala Turnirji.com)

2. Nagrada – SANDI FONOVIĆ, Poreč, Hrvaška
(Športna trenirka Bamida.si, majica portala Turnirji.com, nalepke in pisala portala Turnirji.com)

3. Nagrada – URBAN SENEKOVIČ, Pernica 
(športni copati KELME K-Strong, majica portala Turnirji.com, nalepke in pisala portala Turnirji.com)

4. Nagrada – DANE ŽIKIĆ, Mačvanski Pričinović, Srbija 
(Športna torba Bamida.si, majica portala Turnirji.com, nalepke in pisala portala Turnirji.com)

5. Nagrada – ALJAŽ KAMENŠEK, Rogatec
(Športna žoga Bamida.si, majica portala Turnirji.com, nalepke in pisala portala Turnirji.com)

   ČESTITKE VSEM NAGRAJENCEM!

Tisti, ki tokrat niste bili med izžrebanimi, pa boste imeli še priložnosti - v rednih mesečnih nagradnih žrebanjih sodelujete vsi, ki ste se od 1.4.2017 dalje registrirali na portalu Turnirji.com.

Z registracijo dobite tudi poln dostop do vseh vsebin portala – še posebej koristen je ISKALNIK po turnirjih: določite različne kriterije (tip, regijo, datum, ključne besede...) in takoj se vam pokažejo samo tisti turnirji, ki vas zanimajo.

Tudi zemljevid z vsemi lokacijami turnirjev postane viden in lahko takoj preverite turnirje, ki se bodo odvijali v bližini vašega domačega kraja.

Pa dostop do številnih Klubskih ugodnosti dobite – tudi več kot 40% popusta na oblikovanje in tiskanje plakatov za turnir, na športno opremo, pokale, žoge ... - Poglejte meni »KLUBSKE UGODNOSTI« 

Organizatorjem  zagotovo pridejo prav pripravljeni obrazci za prijavo in vodenje turnirja ter tudi številne urejene propozicije (pravila) za različne vrste turnirjev. Vse si lahko brezplačno prenesete na vaš računalnik v word datotekah. Poglejte meni »ZA ORGANIZATORJE«.

Naslednje žrebanje bo že 2. avgusta 2017.

Uredništvo
Naključni turnirji

Brcnimo rasizem Ljubljana

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .