Priporočamo turnir

Tudi letos turnir JANA OBLAKA!

Objavljeno : 18.04.2017
  • Jan Oblak na svojem turnirju v Loki

Jana Oblaka pozna ves nogometni svet. Odraščal je v Škofji Loki, kjer je naredil prve nogometne korake v dresu istoimenskega kluba. Podobno kot Tim Matavž in Valter Birsa pred njim, se je mladi reprezentančni vratar odločil, da bo priredil svoj turnir. »Turnir Jana Oblaka«, kot se tekmovanje uradno imenuje, je luč sveta prvič ugledalo leta 2014.

Letos bo potekalo kar dva zaporedna vikenda in sicer 27. in 28.5 na Godešiču ter 3. in 4.6. v Škofji Loki na igrišču Puštal. Novost je vključitev deklet v tekmovanje, sicer pa je turnir namenjen kar šestim različnim selekcijam mladih upov. Tekmujejo dečki iz selekcij U7, U8, U9, U10, U11 in U12. Turnirja se udeležujejo razne nogometne šole iz Slovenije pa tudi iz drugih držav in iz leta v leto zanimanje za turnir raste. Igra se po sistemu 6+1, število ekip pa je neomejeno.

Tekmovanja se seveda udeleži tudi zvezdnik Atletica iz Madrida, ki nagradi vse najboljše tekmovalce, čas pa si vzame tudi za zveste oboževalce. Še zdaleč pa Jan Oblak ni edina znana oseba na tem dogodku. Turnir si pride ogledat kar lepo število aktivnih in upokojenih nogometnih zvezdnikov ter estradnikov. Tako so se recimo, leta 2015, dogodka udeležili tudi Miralem Samardžić, Milenko Ačimović, Sebastjan Cimerotić in Gregor Židan. Od ostalih znanih imen smo lahko opazili tudi domačina Lada Bizovičarja in TV voditelja Tomaža Bratuža.

Kot lahko razberete iz zapisanega je razlogov za obisk in/ali sodelovanje več kot dovolj. Prijavnina znaša 50 € (za U-7) in 70 € za ostale kategorije ter vključuje hrano ter pijačo za vse igralce, najboljše tri ekipe v vsaki selekciji prejmejo pokale in medalje, najmlajši (U-7 in U-8) pa še brezplačen nastop na Lions cupu v Novem mestu.

Prijavite se lahko pri Sandiju (040 525 589), dodatne informacije in pravilnike za vse selekcije pa najdete na uradni spletni strani turnirja http://www.turnir-oblak.si/. Pohitite, saj se rok za prijavo izteče 5. maja, že sedaj pa je prijavljenih kar 171 ekip!

Turnirji.com - ponosni spletni medijski partner tunirjaPortal turnirji.com je ponosni spletni medijski partner tunirja.

Anej Frančeškin
Foto: www.turnir-oblak.siNaključni turnirji

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018 

18.SANDIJEV MEMORIAL 2018

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .