Sodelujte na dobrodelnem turnirju za Jana

Objavljeno : 15.05.2022
  • DOBRODELNI TURNIR ZA JANA

Humanitarno društvo Srčni lev z prijatelji organizira - Dobrodelni nogometni turnir SKUPAJ ZA JANA, ki bo 11. junija od 9-ih dalje na Stadionu Vražji Kamen v Črnomlju.
Zbirala se bodo sredstva za Jana Vidica - v sklad gre celotna prijavnina, izkupiček od gostinskih storitev, potekala bo tudi licitacija podpisanih dresov znanih športnikov, lahko boste donirali ... 

Kdo je JAN VIDIC?
Jan Vidic, 3.6.1995 rojen Črnomaljc, srčni nogometaš, pred nesrečo pa kot pripravnik zaposlen v zdravstvenem domu Črnomelj, je v aprilu 2021 s prijatelji doživel hudo prometno nesrečo.
Izmed vseh udeleženih je Jan utrpel najhujše posledice: resne poškodbe možganov, doživel je več vzporednih kapi, okvarjena ima govor in vid, diha s pomočjo traheostome in potrebuje nenehno pomoč oziroma nego najbližjih - po nekajmesečnem zdravljenju v UKC Ljubljana in SB Novo mesto so ga namreč premestili v domačo oskrbo, kjer je zanj prevzela skrb družina. Seveda pa je vse to prineslo visoke stroške njegovi družini, ki ga požrtvovalno in skrbno neguje vsak dan. Potrebno je bilo namreč preurediti njihov dom tako, da se je prilagodil potrebam njegovega zdravljenja in nege, visoki so bili stroški pripomočkov, zdravil, vožnje, opreme in še mnogih drugih stvari, potrebnih v taki situaciji. Kljub trudu njegovih staršev, oče dela v mednarodnem transportu, mama pa je zaradi skrbi za Jana zaposlena le za 4 ure, pa so stroški postali previsoki in zato družina potrebuje finančno pomoč.

Donacijo lahko nakažete na spodnji račun:

Humanitarno društvo Srčni lev

TRR: SI56 6100 0001 3844 672

DELAVSKA HRANILNICA D.D LJUBLJANA

KODA: CHAR

NAMEN :SKUPAJ ZA JANA

 

Vse o turnirju najdete tukaj: DOBRODELNI TURNIR SKUPAJ ZA JANA

 

Potekala bo tudi LICITACIJA PODPISANIH DRESOV znanih športnikov!
Licitacija bo potekala na spletni strani društva Srčni lev, več o tem kmalu!
Jan Oblak,
Primož Roglič,
Jasmin Kurtić,
Tim Gajser,
Miha Zarabec,
Domagoj Duvnjak,
Niklas Landin Jacobsen.

V kolikor se odločite za sodelovanje, lahko znak Vašega podjetja umestimo na majico turnirja in spletno stran. Hkrati vas označimo na družbenih omrežjih in omenimo med medijskimi prenosi radia RADIO KRKA, kateri je tudi medijski sponzor turnirja.  Omenili vas bomo pa tudi na samemu turnirju-obesili vaš transparent.

Vabljeni k sodelovanju!Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .