Priporučujemo turnir

Komision Vuk slavio na Murini

Objavljeno : 29.08.2017
  • Pobjednici turnira Murino 2017

Pobjednici 19. memorijalnog turnira na Crnogorskom Murini je ekipa Komision Vuk. Velike zasluge za finalnu pobjedu 5-3 nad Meče komercom imata najbolji igrač (Ivan Asanović) i strijelac turnira (Lazar Ćulafić), dok je za poražene finaliste branio najbolji golman turnira - Haris Agović. Treče mjesto je pripalo ekipi Kafe Polimlje.

IZVEŠTAJ:
Beranci su pred oko 1.000 gledalaca u finalu bili bolji od bjelopoljskog Meče komerca sa 5:3, dok je treće mjesto pripalo domaćoj ekipi Kafe Polimlje

Memorijalni, 19. večernji turnir u futsalu, „Nikada vas nećemo zaboraviti”, završen je na Murini pobjedom beranske ekipe Komision Vuk. Beranci su pred oko 1.000 gledalaca u finalu bili bolji od bjelopoljskog Meče komerca sa 5:3, dok je treće mjesto pripalo domaćoj ekipi Kafe Polimlje.

Turnir je, tradicionalno već, u skoro 20 dana okupljao od 400 do 1.000 gledalaca na tribinama i oko Sportskog centra Murino, a u fer i sportskoj igri u pomen nevinim žrtvama NATO bombardovanja Murine, ekipa Revolucija studio Komatina je po ocjeni organizatora, NVO Nikada vas nećemo zaboraviti, prednjačila u fer-pleju.

Za najboljeg igrača proglašen je Ivan Asanović iz pobjedničke ekipe, dok je njegov saigrač Lazar Ćulafić bio najbolji strijelac. Najbolji golman bio je Haris Agović iz Meče komerca.

Uporedo sa seniorskim, odigran je i turnir u omladinskoj konkurenciji a prošlogodišnji pobjednik, domaća ekipa Dela Maris izgubila je sa 4:3 od podmlatka ekipe Komision Vuk.

„Zahvaljujemo se posjetiocima na brojnosti, fer i sportskom navijanju a ekipama od Gusinja do Kolašina na fer i sportskoj borbi. Grupnu fazu počela je 21 ekipa, a naredne godine u jubilarnom 20. izdanju nadamo se i rekordnom broju ekipa a sigurno je da će biti rekordan nagradni fond”, naglasio je Zoran Knežević, direktor NVO koja organizuje turnir.

Foto i tekst: www.vijesti.me

FINALE:
Komision Vuk - Meče komerc 5-3

KONAČNA TABELA TURNIRA:
1.Komision Vuk
2.Meče komerc
3. Kafe Polimlje

NAJBOLJI IGRAČI:
Naj igrač: Ivan Asanović (Komision Vuk)
Naj strijelac: Lazar Ćulafić (Komision Vuk)
Naj golman: Haris Agović (Meče komerc)
Slučajni turniri

20. SANDIJEV memorial VITOMARCI 2020 

 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .