Priporučujemo turnir

Krenula je serija turnira TROFEJ DINAMO

Objavljeno : 08.06.2017
  • Trofej Dinamo publika
  • Trofej Dinamo Logo

S današnjim turnirom Keglić 2017 počinje serija od 5 malonogometnih turnira u Zagrebu - TROFEJ DINAMO, koji če veliki finale doživjeti 1.-2.9. na Šalati gdje če igrati 8 najboljih ekipa iz svih turnira. Ukupni nagradni fond je više od 15.000 €, pobjednici finala če primiti 2.700 €, a promotori serije su Dinamove legende (S. Marić, T.Šokota, H. Čale ...) 

 

Traži se najbolja malonogometna ekipa Grada Zagreba – pokreće se Trofej Dinamo

U promociju natjecanja bit će uključene Dinamove legende Silvio Marić, Tomislav Šokota, Hrvoje Čale i drugi…

Od kada je Futsal Dinamo predstavljen široj javnosti na kultnoj zagrebačkoj Šalati, klub se svojim ponašanjem i primjerom trudio sačuvati duh Zagreba i Dinama te okupljati mlade Zagrepčane i približiti ih sportskim terenima.

Futsal Dinamo je, stoga, povezao najbolje zagrebačke kvartovske malonogometne turnire u jedinstveni sustav natjecanja pod nazivom “Trofej Dinamo”. U sklopu ovog natjecanja, priključila su se tri tradicionalna zagrebačka turnira – Malonogometni turnir Dubrava, Malonogometni turnir Dugave i Malonogometni turnir Jarun. Uz njih će se odigrati turniri Westgate (na krovu shopping centra) i turnir na Kegliću, legendarnom igralištu Zagrepčana.

Osam najboljih ekipa iz svih turnira odigrat će završnicu početkom devetog mjeseca na zagrebačkoj Šalati, a finale će se održati neposredno prije početka revijalne utakmice na kojoj Futsal Dinamo svake godine tradicionalno predstavljanja momčadi za predstojeću sezonu.

Ekipa koja na Šalati podigne Trofej Dinamo bit će se najbolja u Zagrebu, budući da će Trofej Dinamo biti jedan od najbrojnijih turnira u Republici Hrvatskoj (više od 200 utakmica) na kojem će sudjelovati vrhunski nogometaši i malonogometaši (više od 1000 igrača) i odlične malonogometne ekipe (više od 100 momčadi sveukupno).

Cjelokupni nagradni fond iznosi više od 100.000 kuna.

Što se tiče sustava natjecanja, igra se 5+1 prema modificiranim futsal pravilima s loptom peticom reduciranog odskoka.

Pobjednička momčad upisat će se na Trofej Dinamo, izrađen od metala u obliku štita s malim slovom “d” u sredini. Dok će donji dio pehara izgledati kao replika postolja spomenika Banu Josipu Jelačiću kao simbolu Zagreba. Pobjednici će dobiti male replike trofeja kao stalne nagrade.
U promociju Trofeja Dinamo i kvartovskih turnira bit će uključene legende Dinama i zagrebačkog nogometa. Tako će turnir u Dugavama promovirati Silvio Marić, turnir na Jarunu Tomo Šokota, turnir u Dubravi Eddy Bosnar, turnir Westgate Hrvoje Čale i turnir na Kegliću Antonio Franja.

1. Centar – Keglić
Datum: 8.-11. lipnja
Mjesto: Keglić
Promotor: Antonio Franja

2. Dubrava
Datum: 15.-18. lipnja
Mjesto: Osnovna škola Vjenceslava Novaka
Promotor: Eddy Bosnar

3. Jarun
Datum: 20.-25. lipnja
Mjesto: Osnovna škola Ivana Meštrovića
Promotor: Tomislav Šokota

4. Westgate
Datum: 30. lipnja – 2. srpnja
Mjesto: Westgate (krov shopping centra)
Promotor: Hrvoje Čale

5. Dugave
Datum 25.-27. kolovoza
Mjesto: Osnovna škola Dugave
Promotor: Silvio Marić

VELIKI FINALE -Završnica: Šalata
Datum: 1.-2. rujna
Lokacija: SRC Šalata

PR DinamoSlučajni turniri

20. SANDIJEV memorial VITOMARCI 2020 

 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .