SVE TURNIRE OBJAVIMO BESPLATNO

Objavljeno : 24.05.2017
  • Besplatni sajt za sve turnire na Balkanu

Na našem sajtu možete svi BESPLATNO OBJAVITI VAŠ TURNIR! Objavimo sve turnire: za sve selekcije (od najmladjih do veterana), na svim podlogama (trava, beton, umjetna trava ...), sve tipove (4+1, 5+1...) u svim regijama sa svim nagradnim fondovima (od pehara pa do 10.000 € i više)! Da nadjete što želite pa vam je na voljo najbolji tražitelj po turnirima ikad.

I što je najlepše - sve na portalu je POTPUNO BESPLATNO!

Tako možete skinuti več pripremljene OBRASCE i PRAVILA za vaš turnir ili se koristiti ugodnostima naših sponzora, koji daju popuste na sportsku opremu i razne druge mogučnosti.

Za SVE IGRAČE i EKIPE je sigurno zanimljivo pročitati IZVEŠTAJE i FOTOREPORTAŽE iz turnira na kojim su igrali – i to je na portalu OBJAVLJENO BESPLATNO!

Ako tražite turnir u vašoj blizini če vam u veliku pomoč biti KARTA S LOKACIJAMA TURNIRA – jednostavno i brzo vidite, gdje u vašoj regiji se igra neki turnir i jednim klikom dobijate sve informacije što trebate!

Kako smo rekli – sve na portalu je BESPLATNO! I TAKO ČE OSTATI!

Da možete KORISTITI SVE UGODNOSTI na portalu i dobiti sve informacije o turnirima se morate samo BESPLATNO REGISTROVATI!

UredništvoSlučajni turniri

Benijev memorial v Sobenji vasi 

RINOR 

 

 

 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .