Dravograd osvojil Manar GT

Objavljeno : 27.12.2017
  • Manar GT osvojili Dravograd

Najtežja tekma zmagovalcev turnirja v Dravogradu, ekipe Manar GT, se je odvila že v osmini finala, kjer so šele po šestmetrovkah ugnali Alu ograje. Nato so do finala s teniških 6-0 in 6-2 zlahka preskočili svoje nasprotnike (Torpedo in AC Ravne), v finalu pa še s 4-1 prevladali nad TTG. Ni čudno, da sta naj vratar (Romih) in strelec (Seneković) iz vrst zmagovalcev.

POROČILO ORGANIZATORJEV:
Tradicionalni turnir v malem nogometu Futsal Dravograd 2017, ki se je odvijal to soboto, 23.12. v dvorani Špic D v Dravogradu, je postregel z izvrstnimi tekmami tekom celotnega dneva. S strani organizatorjev Športnega društva Domit je bilo poskrbljeno za odlično izvedbo turnirja. Prijavilo se je maksimalno število ekip (24) s celotne Slovenije. Za vse ekipe je bilo poskrbljeno z brezplačno malico in pijačo. Sodili so sodniki 1. slovenske futsal lige in sicer Gregor Korošec, Rade Kovačić in Dražen Jurić. Čez celoten dan se je zvrstilo veliko gledalcev, praktično je bila dvorana vseskozi polna. Turnir je imel tudi dobrodelno noto, kajti zbirali so prispevke za prijatelja in bivšega soigralca Borisa za operacijo možganskega tumorja v Nemčiji. S prostovoljnimi prispevki so zbrali 540 €. Organizatorji ŠD Domit so se odločili, da znesek zaokrožijo in tudi sami prispevajo 260€ in tako so skupaj zbrali 800 €.

Nagrado 1000 € je prejela ekipa Manar GT z Radencev, ki je v finalu premagala TTG ekipo iz Velenja, ki je prejela 500 €. Nagrado 400 € je prejela ekipa Maki team iz Celja, ki je v boju za 3. mesto premagala domačine Avto center Ravne. S praktičnimi nagradami in pokali je bila nagrajena tudi najboljša peterka turnirja: Tadej Zager Knez (Manar GT), Dem Pljana (TTG), Simon Naglič (AC Ravne), najboljši strelec Uroš Seneković (Manar GT) in vratar turnirja Tadej Romih (Manar GT).

V imenu organizatorjev najlepša hvala vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi turnirja. Predvsem vsem so-organizatorjem, prostovoljcem, sponzorjem in donatorjem. Hvala ekipam za udeležbo in športno igro. Navsezadnje pa hvala vsem gledalcem za obisk in prispevkom za Borisa. Se vidimo na Futsal Dravograd 2018, kjer se vrnemo še boljši.

Tekst in foto: Futsal Dravograd

 

REZULTATI:
OSMINA FINALA:

PEK. TRG .PR. : SVINČENI P.       0:0*
OFSAJD : MEDVODE       6:0
AC RAVNE : DRVARJI     3:1
TTG EKIPA : GIM STEEL S.            1:0
MANAR GT  :  ALU OGRAJE         *0:0
BOSA DAMA  :  KOREKTBAU       0:2
TORPEDO SK. : ŠIC BAR 1:0
MAKI TEAM : GALA CAFFE          2:1

ČETRTFINALE:
SVINČENI P. : AC RAVNE              1:5
OFSAJD : TTG EKIPA       1:3
MANAR GT : TORPEDO SK.         6:0
KOREKTBAU : MAKI TEAM          0:0*

POLFINALE:
AC RAVNE : MANAR GT               2:6
TTG EKIPA : MAKI TEAM              *1:1

ZA 3.MESTO:
AC RAVNE : MAKI TEAM              3:3*

FINALE:
MANAR GT : TTG EKIPA               4:1


KONČNI VRSTNI RED NAJ EKIP:

1.MANAR GT
2.TTG EKIPA
3.AC RAVNE
4.MAKI TEAM

 

NAJBOLJŠI POSAMEZNIKI:
NAJ STRELEC: Marko SENEKOVIĆ
(Manar GT)

NAJ VRATAR: Tadej ROMIH (Manar GT)

NAJ PETERKA:
Tadej Zager Knez (Manar GT), Dem Pljana (TTG), Simon Naglič (AC Ravne), najboljši strelec Marko Seneković (Manar GT) in vratar turnirja Tadej Romih (Manar GT).

POSTAVE NAJBOLJŠIH EKIP:
MANAR GT : Tadej Romih (naj vratar), Tadej Zager Knez (peterka), Marko Seneković (naj strelec), Marko Seneković, Robert Kurež, Bojan Klemenčič

TTG Ekipa: Luka Stepisnik, Daneil Grabovac, Matija Zajc, Dem Pljana (peterka), Admir Ičanović, Anes Cinac, Mitja Smon, Albin Bešić

MAKI TEAM: Edis Kukavica, Rade Rusmir, Uroš Rošer, Peter Čuš, Drago Kugler, Rok Rednak, Aleš Marot

 AVTO CENTER RAVNE: Primož Kanduč, Urban Knez, Matevž Bolha, Simon Naglič (peterka), Tadej Slemenik, Lovro Grušovnik, Tevž Nabernik
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .