Klubske ugodnosti

Klub portala turnirji.com prinaša veliko ugodnosti vsem registriranim obiskovalcem. Z BREZPLAČNO in enostavno registracijo ste deležni ekskluzivnih popustov na žoge, pokale in športno opremo, dostopate do koristnih informacij (kontakti licenciranih sodnikov, ...), prenašate osnutke pravil in sistemov tekmovanja za različne turnirje ...

 • POKALI Ballpokal.com - ZASTONJ dostava

  IZKORISTITE POPUST NA POKALE in BREZPLAČNO DOSTAVO ter GRAVIRANJE

  Trgovina www.ballpokal.com in portal turnirji.com vam omogočate ugodne nakupe atraktivnih pokalov, figuric in medalj z enostavnim naročilom iz domačega fotelja.

  Izjemna izbira, kratki dostavni roki, ugodne cene!

  Ob nakupu nad 100 € vam na že tako nizke cene priznajo dodaten 5-10% popust!


  Prikaži več


 • Superge KELME - stalni 30% popust!

  SUPERGE KELME - NAJUGODNEJE  SLOVENIJI!
  <p style=Vsi registrirani uporabniki lahko uveljavite 30% popust na redne cene ob nakupu copatov Kelme, ki so v ponudbi trgovine Patrick Šport na Celovški 34 v Ljubljani (nasproti Hale Tivoli) in spletni trgovini www.kelme.si.
  Če pa so copati ali žoge že v akciji, dobite na akcijsko ceno še dodatnih 5% popusta!

  Vso ponudbo si lahko ogledate na spletu www.kelme.si.


  Prikaži več


 • Žoge SELECT 2+1 GRATIS

  Žoge Select - plačaš 2 dobiš 3
  Vsi organizatorji, ki objavite turnir na portalu lahko za VSE žoge Select izkoristite zelo ugodno akcijo - če kupiš 2, dobiš tretjo žogo ZASTONJ (2+1 gratis)!


  Akcija velja za VSE FUTSAL žoge: Super, Master, Mimas ... (futsal žoge)
  in vse NOGOMETNE ŽOGE: Brillant super, Numero 10, Flash turf, Cosmos, ...(nogometne žoge).


  Prikaži več


 • 10 in več % popusta v Kampu Lebanč Podbela

  Kamp LebančBreginjski kot. Ta najbolj zahodni košček slovenske dežele, odmaknjen od vrveža vsakdana, nudi mir in spokojnost, neokrnjena narava ter kristalno čisti tolmuni Nadiže pa beg in ohladitev pred poletno pripeko. Prav v njegovem najlepšem delu, med dih jemajočimi Koriti z zgodovinskim Napoleonovim mostom in priljubljenim kopališčem za vasjo Podbela, vas bodo prijazno sprejeli v KAMPU LEBANČ.


  Prikaži več


 • Adrenalinske aktivnosti na Soči

  ŠPORT MIX Bovec - športna agencijaV dolini najlepše evropske reke si lahko oddahnete od vsakodnevnega vrveža in se sprostite v najrazličnejših dejavnostih na in ob vodi.
  Partner portala turnirji.com, agencija ŠPORT MIX iz Bovca, vsem registriranim uporabnikom omogoča nižje cene za prav vse dejavnosti iz pestre ponudbe aktivnosti, ki si jih lahko privoščite v Posočju.


  Prikaži več


 • GOFAR tisk - 20% popust in gratis dostava

  V podjetju Gofar tisk vam nudijo celostne usluge na področju tiska - od oblikovanja in kreativnih rešitev do tiskanja in dotiska na najrazličnejše materiale in oblike. Ker v podjetju živijo s športom, so pripravili posebno akcijsko ponudbo prav za naše obiskovalce in organizatorje turnirjev. Omogočajo kar 20% popust in brezplačno dostavo po vsej Sloveniji za materiale, ki jih nujno potrebuje vsak organizator ali sponzor - za plakate in letake, ter transparente iz cerade.


  Prikaži več
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .