Levpa pripadla domačim Lutkam

Objavljeno : 15.10.2017
  • Levpa 2017

Ob koncu turnirske sezone so v Levpi organizirali tradicionalni turnir sistema 3+1, kjer sta se v finalu za lovoriko najboljšega pomerila stara znanca - domača ekipa Lutke in sosednji TD Kuk. Uspešnejši so bili domačini, ki so zanesljivo dobili srečanje s 3-0, za 3. mesto pa so bili pri streljanju penalov zanesljivi člani Sola Lom proti mladi kobariški ekipi Universal.

POROČILO ORGANIZATORJEV:

ŠKT Društvo Levpa in KMN Lutke smo letos že  šestnajstič organiziral turnir. Na prelep in sončen vikend se je letos zbralo žal majhno število ekip. Kajti na turnir se je prijavilo samo 6 ekip.

Turnir smo razdelili na 2 skupini, ki so igrale v soboto popoldne z napredovanjem prvih dveh v skupini v polfinale.  V naslednji krog so napredovale ekipe: Lutke, Sola Lom, TD Kuk Ravne Bate, Universal.

Prva polfinalna tekma se je odvijala med večnimi rivali Lutke in Sola Lom. A tokrat je dvoboj suvereno pripadel domačinom iz Levpe z rezultatom  3:1.

Druga polfinalna tekma se je odvijala med Kobariško ekipo Universal in ekipo združeno iz treh krajev TD Kuk Raven Bate, ki so jo odločile zadnje minute srečanja, ko je po samostojni akciji zadel Sašo Jerkič in svojo ekipo popeljal v finale z rezultatom 4:3.

Za tretje mesto med ekipama Sola Lom in Universal so se izvajali kazenski streli. Ekipi sta bili zelo izenačeni, vendar je ekipa iz Loma vnovčila svoje izkušnje in z mirnejšimi živci premagala mlade fante iz Kobarida z rezultatom 7:6.

V finalu so člani ekipe Lutk nadigrali rivale TD Kuk, saj so so že v uvodnih minutah prvič zadeli in že lažje zadihali, pred koncem prvega polčasa pa so se veselili še drugič in tako sta ekipi šli na odmor z razliko 2:0 v korist domačinom.
V 2. polčasu se je začel pričakovan pritisk ekipe iz Raven.  Precej mlajša zasedba Lutk se ni pustila zmesti in je iz protinapada zabila še tretji gol in tako  finale mirno pripeljala do konca, za končno zmagoslavje na domačem turnirju z rezultatom 3:0.

Prispevek: Boštjan Bavdavž in ŠKT Društvo Levpa in KMN Lutke

REZULTATI:

POLFINALE:
Lutke - Sola Lom 3-1
TD Kuk Raven Bate – Universal 4-3

Za 3. mesto penali:
Sola Lom – Universal 7-6

FINALE:
Lutke - TD Kuk Raven Bate 3-0

 
KONČNI VRSTNI RED NAJ EKIP:

1.Lutke
2.TD Kuk Raven Bate
3.Sola Lom
4.Universal
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .