Priporočamo turnir

Nagradna žrebanja

Portal turnirji.com bo vsak mesec izvedel nagradno žrebanje med vsemi registriranimi uporabniki portala in podelil 5 nagrad v skupni vrednosti več kot 150 €.
V žrebanjih bodo sodelovali VSI registrirani uporabniki portala, nagrajenci bodo o nagradah in prevzemu le-teh obveščeni po elektronski pošti, seznam nagrajencev pa bo objavljen tudi na našem portalu.

Kelme.siStalne nagrade, ki jih bomo podelili vsak mesec so:Agencija šport mix podarja rafting na Soči za 2 osebi!

RAFTING NA SOČI ZA 2 OSEBI + DODATNI 20% POPUST ZA SPREMLJEVALCE!
Pokrovitelj nagrade je agencija Šport Mix iz Bovca

COPATI ZA FUTSAL KELME K-STRONG! 
Pokrovitelj nagrade je spletna trgovina KELME.SI in Patrick Šport, Ljubljana

 • Znani nagrajenci 1. nagradnega žrebanja

  Kot smo obljubili, vam na portalu ne prinašamo samo podrobnih informacij o prihajajočih ter izčrpnih poročil o minulih turnirjih, temveč tudi nagrajujemo naše registrirane uporabnike. Znana so že imena petih, ki so si razdelili nagrade aprilskih pokroviteljev - ŠPORT MIX Bovec, Kelme.siFUTSAL GOALIES in presenečenja našega portala. 


  Prikaži več


 • Znani nagrajenci 2. nagradnega žrebanja

  Znana so imena petih srečnežev, ki so si razdelili nagrade pokroviteljev meseca maja. 2. nagradno žrebanje so omogočili naši stalni partnerji - ŠPORT MIX Bovec, Kelme.si, ter spletna trgovina www.bamida.si.  Poleg nagrad naših pokroviteljev izžrebanci prejmejo tudi presenečenja našega portala. Poglejte, komu je bila naklonjena sreča tokrat ... 


  Prikaži več


 • Znani nagrajenci 3. nagradnega žrebanja

  Znana so imena petih srečnežev, ki so si razdelili nagrade pokroviteljev meseca junija. 3. nagradno žrebanje so omogočili naši stalni partnerji - ŠPORT MIX Bovec, Kelme.si, ter spletna trgovina www.bamida.si.  Poleg nagrad naših pokroviteljev izžrebanci prejmejo tudi presenečenja našega portala. Poglejte, komu je bila naklonjena sreča tokrat ... 


  Prikaži več
Naključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .