Novice

 • 23.06.2024

  FC Bytyci rutinirano osvojili Vrhpolje

  15. Binetov memorial v Vrhpolju je zanesljivo dobila ekipa z domicilom v Prištini – FC Bytyci so v finalu gladko premagali Dimnikarstvo Zec, z enako gol razliko (+4) pa so v polfinalu odpravili ljubljanski Fieldo. Malush Qerimi je postal naj igralec, Bajram Ramadaninaj vratarj, Sadmir Sukanović iz Dimnikarstva Zec pa naj strelec turnirja.

 • 18.06.2024

  Ta vikend v Bistrico ob Sotli

  Športno društvo Bistrica ob Sotli prireja že 43. nočni turnir v malem nogometu za pokal Marije Broz. Turnir organiziramo neprekinjeno že od leta 1981, ta pa poteka vedno v juniju. Za zabavo ekip in ostalih obiskovalcev bo kot vedno dobro poskrbljeno, kakor tudi za hrano in pijačo, organiziramo pa tudi bogat dobrodelni srečelov, glavno nagrado pa podarjajo Slovenske železnice! 

 • 11.06.2024

  Ogrevanje Zamuda osvojilo Vitomarce

  23. Sandijev memorial v Vitomarcih je, po boljšem izvajanju penalov tako v polfinalu proti lanskim zmagovalcev iz BiH (Doborovci), kot v finalu proti glavnim favoritom Car mont, pripadlo ekipi Ogrevanje Zamuda na krilih najboljšega vratarja turnirja, Mihe Prijola! Naj igralec Nejc Hozjan (Car mont), strelec pa Žiga Pesjak (ŠD Selan)

 • 10.06.2024

  Futsal Goalies praznujejo 10 let

  FutsalGoalies, stran malonogometnega in futsal zanesenjaka Boštjana Šmalclja, bo avgusta praznovala že 10 letnico obstoja. Ob tej priložnosti so izdelali atraktivne fit majice in tudi promo nahrbtnike, ki jih lahko kupite v spletni trgovini na tej povezavi.

 • 03.06.2024

  Jugadoresom trojke v Vrhpolju

  Z odličnim strelskim učinkom Alena Čavševiča (naj strelec) so Jugadores po kazenskih strelih v finalu premagal lokalno ekipo Toffies, katera je v svojih vrstah imela naj igralca turnirja Erika Krečiča. Tretje mesto so v konkurenci 29ih ekip zasedli Netopirji, ki so bili po penalih boljši od ŠD Otalež

 • 14.05.2024

  Vede Montaže serijski zmagovalci na Blagovni

  ŠD Blagovna je organiziralo tradicionalni turnir, ki se je dne 2.5.2024 odvijal v kraju Proseniško med Šentjurjem in Celjem. Med 13-imi ekipami je pokal za prvo mesto dvignila ekipa Vede montaže, najboljši strelec je bil Uroš Kotnik iz zmagovalne ekipe, vratar turnirja pa Aleš Vrhovšek iz drugo uvrščene ekipe ŠD Jurklošter.

 • 26.04.2024

  Vabljeni na 2. POKAL SELŠKE DOLINE

  Vabimo vas na sklop treh turnirjev v FUTSALU, ki se bodo odvijali na treh različnih lokacijah v Selški dolini – V Dražgošah, Bukovici in Železnikih. Ekipe bodo nagrajene tako na posameznih turnirjih kot tudi zmagovalci skupnega točkovanja. Začne se že 5. maja v Dražgošah. 

 • 24.04.2024

  Vabljeni na 23. Sandijev memorial

  Dogajanje bo v Vitomarcih potekalo od petka, 7. do nedelje, 9.junija s turnirji za mlade, super veterane, veterane (1.000 € nagrad) in seveda člane (3.000 € nagrade). V sklopu turnirja bo potekala tudi humanitarna akcijo IGRAČO PODARI – SREČO USTVARI in okoljevarstveno akcijo VODA JE ŽIVLJENJE. Turnir se igra v spomin na tragično preminulega igralca kluba Sandija Toša.

 • 23.12.2023

  SREČNO 2024

  Vsem obiskovalcem portala Turnirji.com in ljubiteljem malega nogometa želimo, da bi se vam v letu 2024 izpolnile in oplemenitile vse neizpolnjene želje preteklih let, katere naj pospremi kanček sreče in zvrhan koš krepkega zdravja!
  Obilo užitkov in uspehov na in ob športnih igriščih vam želi ekipa portala Turnirji.com. 

 • 01.12.2023

  Pomagali smo in ste žrtvam poplav

  Kataklizmične avgustovske poplave so vzbudile močan odziv solidarnosti po vsej Sloveniji in tudi na portalu Turnirji.com, smo se, skupaj z dobaviteljem žog Select, podjetjem Čaplja doo, odločili pomagati po naših močeh. Tako smo celotno provizijo od Select žog, kupljenih preko našega portala, namenili družini Zager blizu Ljubnega ob Savinji.Pomagate lahko tudi vi …
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .