Novice

  • 19.09.2023

    ŽIVJO, NOGOMET! veliki finale serije

    Ljubljansko igrišče Forca Bežigrad je v soboto, 9. septembra, gostilo veliki finale serije Union turnirjev 'Živjo, nogomet', ki si ga bomo zapomnili po prvem ženskem turnirju, napetih bojih, glasnih navijačih in super nagradah. Piknik za celotno sosesko in 2.500 € nagrade so si priigrali igralci AM Kamnik, ki so v finalu ugnali IKA Group, tretje mesto pa je pripadlo Obnovi Stevanović.

  • 06.09.2023

    Finale serije UNION za Bežigradom

    Bliža se veliki finale serije malonogometnih turnirjev ŽIVJO, NOGOMET!, ki so potekali celotno poletje pod pokroviteljstvom Pivovarne Union. To soboto, 9. septembra, se bodo najboljše ekipe iz kvalifikacijskih turnirjev pomerile v velikem finalu za vrhunske nagrade - 2.500 evrov in piknik s hrano in pijačo za celotno sosesko! 

  • 06.08.2023

    Odpovedani turnirji in pomoč prizadetim

    Zaradi apokaliptičnih poplav, ki so doletele večino Slovenije, bo velko turnirjev odpovedanih. Preverite pri organizatorjih, saj mnogi nimajo časa obveščati javnosti, medtem ko sanirajo poškodbe na svojih domovih in igriščih. Za vse, ki bi želeli pomagati prizadetim, pa objavljamo organizacije, ki zbirajo humanitarno pomoč in načine doniranja finančnih sredstev.

  • 04.07.2023

    Ora mai prvi v Soči

    Minuli vikend se je v zgornji Soški dolini, v vasici Soča, odvijal tradicionalni malonogometni turnir trojk. V konkurenci desetih, bolj ali manj domačih ekip, je zmago slavila favorizirana ekipa Ora mai, ki je imela v svojih vrstah tudi naj strelca, Denija Krivec, sicer vratarja KMN Oplast. V finalu so ugnali domačo Sočo s 4-0, kjer je prednjačil igralec turnirja - Jure Kravanja

  • 28.06.2023

    Union turnir na Vrhniki PRESTAVLJEN!

    1. julijja bi moral biti na Vrhniki že prestavljen prvi turnir iz serije turnirjev Union "Živjo, NOGOMET". Na žalost je vremenska napoved tudi za ta vikend slaba, zato so se organizatorji odločili, da turnir prestavijo na SOBOTO 2. septembra 2023. Potekal bo na istem prizorišču! 

  • 19.06.2023

    Fužine Parketarstvu IK Group

    Tretji turnir v seriji Živjo, nogomet, ki je potekal na ljubljanskih Fužinah, je pripadel ekipi Parketarstvo IK Group, ki je po izenačenem finalu uspela osvojiti turnir po boljše izvajanju kazenskih strelov proti ekipi Vladi Zavaruje. Levji delež zaslug za zmago in poln kombi pijače Pivovarne Union gre najboljšemu posamezniku turnirja, Urbanu Pirnatu

  • 15.06.2023

    FC Ševlje osvojile Bukovico

    Drugi turnir v seriji Za pokal Selške doline v Bukovici, je po finalni zmagi s 3-1 proti ekipi Ko te šiša, pripadel fantom iz FC Ševlje. Slednji so imeli v svojih vrstah naj vratarja (Miha Thaler) in strelca (Marko Mohorič). Mehanotrade je z boljšim izvajanjem penalov osvojil 3.mesto in je vodilni v skupnem seštevku tekmovanja Selške doline.  

  • 13.06.2023

    V Vitomarcih zmaga v BiH

    Letošnji Sandijev memorial je znova postregel s presežniki na vseh področjih - zbral je kar 81 ekip v vseh kategorijah, z dobrodelno akcijo nabral krepkih 8.500 € za fanta Žigo, na futsal turnir pa pritegnil nekaj najmočnejših ekip z Balkana - tako je bosanskem finalu zmago v BiH odnesla ekipa Doborovci, pred DM Montažo ter slovenskima Gostilno pri ovinku in Carmontom.

  • 13.06.2023

    Ambrož najboljši v Vrhpolju

    Tradicionalni turnir v Vrhpolju je postregel z rekordnim številom ekip, izenačenimi obračuni in finalno zmago ekipe Ambrož team, ki sta jo prinesla naj igralec (Uroš Đurić) in strelec (Tod Ciuha). Veselja jima ni mogel preprečiti niti naj vratar Vojislav Visiljević iz drugouvrščene ekipe Ljiljani. Tretje mesto je osvojila ajdovska ekipa Dimnikarstvo Zec pred domačim Vrhpoljem.

  • 02.06.2023

    Balkanski prvaki v Vitomarcih in na Šport TV

    Da Darko Rojs v Vitomarcih že 22ič prireja futsal turnir, ki bo združeval vse generacije, bil dobrodelen (zbiranje sredstev za Žigo), da pride Tavares, ni več novica. Zagotovo pa je novica  prihod futsal prvakov BiH, Srbije in Slovenije na članski turnir v soboto 10.6.2023, kar napoveduje vrhunske predstave najboljših futsal virtuozov Balkana in objava reportaže na Šport TV
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .