Priporočamo turnir

Novice

 • 19.06.2023

  Fužine Parketarstvu IK Group

  Tretji turnir v seriji Živjo, nogomet, ki je potekal na ljubljanskih Fužinah, je pripadel ekipi Parketarstvo IK Group, ki je po izenačenem finalu uspela osvojiti turnir po boljše izvajanju kazenskih strelov proti ekipi Vladi Zavaruje. Levji delež zaslug za zmago in poln kombi pijače Pivovarne Union gre najboljšemu posamezniku turnirja, Urbanu Pirnatu

 • 15.06.2023

  FC Ševlje osvojile Bukovico

  Drugi turnir v seriji Za pokal Selške doline v Bukovici, je po finalni zmagi s 3-1 proti ekipi Ko te šiša, pripadel fantom iz FC Ševlje. Slednji so imeli v svojih vrstah naj vratarja (Miha Thaler) in strelca (Marko Mohorič). Mehanotrade je z boljšim izvajanjem penalov osvojil 3.mesto in je vodilni v skupnem seštevku tekmovanja Selške doline.  

 • 13.06.2023

  V Vitomarcih zmaga v BiH

  Letošnji Sandijev memorial je znova postregel s presežniki na vseh področjih - zbral je kar 81 ekip v vseh kategorijah, z dobrodelno akcijo nabral krepkih 8.500 € za fanta Žigo, na futsal turnir pa pritegnil nekaj najmočnejših ekip z Balkana - tako je bosanskem finalu zmago v BiH odnesla ekipa Doborovci, pred DM Montažo ter slovenskima Gostilno pri ovinku in Carmontom.

 • 13.06.2023

  Ambrož najboljši v Vrhpolju

  Tradicionalni turnir v Vrhpolju je postregel z rekordnim številom ekip, izenačenimi obračuni in finalno zmago ekipe Ambrož team, ki sta jo prinesla naj igralec (Uroš Đurić) in strelec (Tod Ciuha). Veselja jima ni mogel preprečiti niti naj vratar Vojislav Visiljević iz drugouvrščene ekipe Ljiljani. Tretje mesto je osvojila ajdovska ekipa Dimnikarstvo Zec pred domačim Vrhpoljem.

 • 02.06.2023

  Balkanski prvaki v Vitomarcih in na Šport TV

  Da Darko Rojs v Vitomarcih že 22ič prireja futsal turnir, ki bo združeval vse generacije, bil dobrodelen (zbiranje sredstev za Žigo), da pride Tavares, ni več novica. Zagotovo pa je novica  prihod futsal prvakov BiH, Srbije in Slovenije na članski turnir v soboto 10.6.2023, kar napoveduje vrhunske predstave najboljših futsal virtuozov Balkana in objava reportaže na Šport TV

 • 01.06.2023

  Drugi Union turnir Dimnikarstvu Zec

  V Ajdovščini si je, kot druga ekipa v seriji Živjo, nogomet, poln kombi pijače Pivovarne Union in nastop na finalu z 2.500 € nagrade, priigrala ekipa Dimnikarstvo Zec, ki je s številnimi slovenskimi futsal reprezentanti in najboljšim igralcem turnirja, Alenom Fetićem, zanesljivo osvojila turnir s finalno zmago nad Analitičari. 3. mesto je pripadlo ekipi Drenice

 • 30.05.2023

  Prvi Union turnir ekipi AVTO AR-TA

  V Velenju se je odigral 1. turnir serije "Živjo, nogomet", kjer najboljši na koncu dobijo kar 2.500 € in piknik za vso sosesko. Tudi zmagovalec vsakega posameznega turnirja v seriji je bogato nagrajen, saj prejme POLN KOMBI pijač Pivovarne Union! V Velenju so se ga razveselili igralci Avto AR-TA, ki so v finalu s 5-2 ugnali Obnovo Stevanović. Rezultati in postave naj ekip pa spodaj...

 • 25.05.2023

  VEDE montaže obranile naslov

  Tradicionalnega turnirja na Blagovni se je udeležilo 15 ekip, med njimi so bili tudi branilci naslova, VEDE Montaže, ki so tudi letos, po razburljivem finalu proti Rođenim, osvojile naslov. Veliko zaslug gre Sebastjanu Tuhtarju, ki je bil najboljši strelec. Enako velja za naj vratarja, Uroša Gorečana, ki je s svojimi obrambami prinesel 3. mesto za Mali Pariz. 

 • 17.05.2023

  Otalež pomalical Kebab na Ledinah

  Tradicionalni 16. turnir trojk na Ledinah, ki se ponaša z najvišjim nagradnim skladom za to zvrst turnirjev , je letos osvojila ekipa ŠD Otaleža. V finalu je šele po kazenskih strelih ugnala Novogoriški Izzy doner kebab, saj se je redni del končal 1-1. Tretja je bila ekipa Flupa, naj igralec pa je postal Dejan Klemenčič  iz vrst zmagovalcev. 

 • 16.05.2023

  Bliža se Union turnir Velenje

  To soboto, 20.5., se bo odvijal premierni turnir Union serije "Živjo, nogomet" v Velenju, na idilični lokaciji ob Velenjskem jezeru. Prijave so možne še do 18. maja, dan kasneje bo žreb. Turnir bi sicer moral biti drugi v seriji, a je bil turnir na Vrhniki zaradi slabega vremena prestavljen na 1.7.2023 in tako je Velenjčanom pripadla čast, da otvorijo serijo.
Naključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .