Priporočamo turnir

Novice

 • 03.03.2020

  Veste kako se napumpa futsal žoga?

  Da navdušenja, katerega v žilah začuti vsak, ki se je kdaj podil za okroglim usnjem, ko v roke dobi novo (pol)odbojno igračko, ne bi prehitro zamenjala slaba volja in žalost zaradi "gumi" defektov, smo s pomočjo proizvajalca žog SELECT, pripravili nekaj nasvetov, kako pravilno napumpati in vzdrževati žoge za daljše igranje. Ste pripravljeni?

 • 22.01.2020

  A in S osvojili Ljutomer

  V rekordni konkurenci 30ih ekip je obilico izkušenj in nesporne kvaliteta unovčila "veteranska" ekipa AinS, ki je v polfinalu in finalu pokazala jeklene živce ter nasprotnike ugnala po kazenskih strelih. Ne čudi, da je naziv naj vratarja pripadel njihovem članu, Edisu Kukavici, naj strelec (Klajnšek) in igralec (U. Senekovič) pa prihajata iz drugouvrščenega ŠIC bara...

 • 08.01.2020

  Vrhničani osvojili močan turnir v Posavju

  Tradicionalni novoletni turnir v Leskovcu pri Krškem je zbral 30 ekip, od tega kar tri iz sosednje Hrvaške. V zbiru najboljših posavskih ekip je slavila Nova 6 doo iz Vrhnike z naj igralcem (Benjamin Tušar) in strelcem (Sašo Kovačević). V finalu so ugnali Duško team, kjer je blestel naj vratar turnirja - Filip Baznik.

 • 29.12.2019

  SREČNO 2020!

  Vsem našim obiskovalcem želimo zabaven prehod v leto 2020, ki naj prinese obilo zdravja, športnih dvobojev, uspehov, lepo izvedenih turnirjev, fair play, bogate nagrade in sponzorje. Izogne pa naj se poškodbam, porazom, tankim živcem, rdečim kartonom, spuščenim žogam, pozabljenim dresom in razmršenim frizuram 😊... pa prvojanuarskemu mačku tudi … SREČNO!

 • 25.12.2019

  Zakaj izpostaviti turnir?

  Naredite svoj turnir bolj OPAŽEN na vseh KLJUČNIH LOKACIJAH protala – namesto brezplačne objave, kjer vaš turnir »ponikne« med množico ostalih, se lahko odločite za IZPOSTAVLJENO objavo turnirja, ki prinaša veliko PREDNOSTI ...

 • 18.12.2019

  Penali osrečili SM (dream) TEAM

  Odlične ekipe in izjemno izenačeni dvoboji so zaznamovali jubilejni, 20. Makoterjev memorial v Ljutomeru. Veliki finale med ptujskim RC Trcko in SM Teamom je razveselilo slednje šele po 10. seriji penalov, 3. mesto so si na enak način pristreljali Kozli proti srbskemu Smederevu. Slednji so imeli naj strelca (Ramadani), zmagovalci pa igralca (Čeh). Naj vratar Miha Pšajd (RC Trcko)

 • 04.12.2019

  V Železnikih zmaga za Bar Albinco

  Miklavžev turnir, ki se je v Železnikih sicer odvijal teden pred prihodom prvega dobrega moža, je v konkurenci 11ih ekip pripadel ekipi Bar Albinca. Finale proti HKUD Komušina se je sicer razpletlo brez zadetkov, a so bili fantje iz Albince bolj zbrani pri penalih in osvojili 1.mesto. Tretje je pripadlo ekipi Soršk.

 • 20.11.2019

  20. turnir v spomin na Janka Makoterja

  KMN Meteorplast deluje že več kot tri desetletja, ustanovitelj in prvi predsednik kluba pa je bil Janko Makoter, ki je druščino sošolcev in prijateljev njegovega sina Saša povezal v dobro organiziran klub. KMN Meteorplast je že v uvodnih letih svojega delovanja dosegal odlične rezultate tako v državnem prvenstvu, kot tudi na domačih in mednarodnih turnirjih. 

 • 22.10.2019

  Otaležu zmaga in 500 €

  Turnir trojk s kar 1.000 evri nagradnega sklada na Bukovem pri Cerknem je pripadel ekipi Otaleža. Slednji so tako ubranili lanski naslov in se razveselili še bogate denarne nagrade. Nesrečno drugo mesto je pripadlo Baru Pr Albinc, ki je v finalu klonil z 0-2. Pokal za tretje mesto so dvignili člani Sole Lom, ki so po penalih ugnali šebreljski Texas 27 ...

 • 13.10.2019

  Odprl se je FutsalGoalies FAN SHOP!

  Priznana spletna in FB skupina, ki že nekaj let deluje pod okriljem njenega ustanovitelja in futsal fanatika Boštjana Šmalcelj, je (končno) doživela dopolnitev – odprl se je uradni FAN SHOP FUTSAL GOALIES. Večino artiklov si lahko ogledate na FB FAN SHOP STRAN, kjer lahko nabavite drese, majice, trenirke, torbe, zastavice, obeske ... vse z logotipom FutsalGoalies.
Naključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .