Priporočamo turnir

Novice

 • 25.05.2023

  VEDE montaže obranile naslov

  Tradicionalnega turnirja na Blagovni se je udeležilo 15 ekip, med njimi so bili tudi branilci naslova, VEDE Montaže, ki so tudi letos, po razburljivem finalu proti Rođenim, osvojile naslov. Veliko zaslug gre Sebastjanu Tuhtarju, ki je bil najboljši strelec. Enako velja za naj vratarja, Uroša Gorečana, ki je s svojimi obrambami prinesel 3. mesto za Mali Pariz. 

 • 17.05.2023

  Otalež pomalical Kebab na Ledinah

  Tradicionalni 16. turnir trojk na Ledinah, ki se ponaša z najvišjim nagradnim skladom za to zvrst turnirjev , je letos osvojila ekipa ŠD Otaleža. V finalu je šele po kazenskih strelih ugnala Novogoriški Izzy doner kebab, saj se je redni del končal 1-1. Tretja je bila ekipa Flupa, naj igralec pa je postal Dejan Klemenčič  iz vrst zmagovalcev. 

 • 16.05.2023

  Bliža se Union turnir Velenje

  To soboto, 20.5., se bo odvijal premierni turnir Union serije "Živjo, nogomet" v Velenju, na idilični lokaciji ob Velenjskem jezeru. Prijave so možne še do 18. maja, dan kasneje bo žreb. Turnir bi sicer moral biti drugi v seriji, a je bil turnir na Vrhniki zaradi slabega vremena prestavljen na 1.7.2023 in tako je Velenjčanom pripadla čast, da otvorijo serijo.

 • 15.05.2023

  Mehano trade zasluženo osvojil Dražgoše

  Tradicionalni turnir v Dražgošah je postregel z odličnimi predstavami izenačenih ekip. To je bilo očitno tudi na finalni tekmi, katero je odločilo šele streljanje penalov, kjer je naj vratar turnirja, Indir Murić, snel odločilni penal igralcem Pile teama. 3. mesto je pripadlo ekipi Ko te šiša, naziv naj igralca pa članu zmagovalcev - Alu Mahiču.

 • 11.05.2023

  Union turnir na Vrhniki PRESTAVLJEN!

  13. maja bi na Vrhniki moral biti prvi iz serije turnirjev Union "Živjo, NOGOMET". Na žalost je vremenska napoved za ta vikend zelo slaba, zato so se organizatorji odločili, da turnir prestavijo na 1. julij 2023. Potekal bo na istem prizorišču!

 • 09.05.2023

  Ferpley najboljši v Vrhpolju

  Turnir trojk v Vrhpolju je prinesel zmago ekipi Ferpley iz Kudićev. Z odličnimi predstavami naj igralca turnirja, Ibrahima Mujezinovića, je Ferpley po kazenskih strelih v finalu premagal domačine Porco piede, katera je v svojih vrstah imela naj strelca turnirja Aleksandra Bratino. Tretje mesto pa je zasedla prav tako domača ekipa Millennium.

 • 17.04.2023

  Serija Union z bogatimi nagradami

  Tudi letos bo potekala serija turnirjev Pivovarne Union »Živjo, nogomet«, kjer se sodelujoče ekipe potegujejo za privlačne nagrade – poln kombi pijače Pivovarne Union prejmejo zmagovalci vsakega »kvalifikacijskega« turnirja (Vrhnika, Velenje, Ajdovščina, Ljubljana), najboljše na finalnem turnirju pa čaka kar 2.500 € in piknik za celotno sosesko! 

 • 14.04.2023

  POKAL SELŠKE DOLINE - serija

  V Selški dolini bo letos potekala povezana serija turnirjev (Dražgoše, Bukovica, Železniki), kjer se bodo točkovale uvrstitve na vseh sodelujočih turnirjih. Najboljša ekipa v skupnem seštevku bo prejela prehodni pokal in še dodatno nagradno v višini 500 evrov! 

 • 30.03.2023

  Na turnirji.com žoge Select 2+1 GRATIS

  Tudi v letu 2023 nadaljujemo sodelovanje z ekipo Čaplja doo, zastopniki vrhunskih futsal žog Select – vsem organizatorjem turnirjev, ekipam in igralcem samo za naročila na našem portalu turnirji.com omogočamo ekskluzivno akcijo žog Select po najugodnejši akciji v Sloveniji - AKCIJI 2+1 žoga ZASTONJ! 

 • 11.01.2023

  V Velenju zmaga za TTG/BV7

  Na odlično organiziranem mednarodnem (po)novoletnem turnirju v Velenju, so številni obiskovalci v Rdeči dvorani lahko spremljali izvrstne tekme med 24imi ekipami. Na koncu je s 5-2 nad ekipo MI-JAM slavila ekipa TTG/BV7 iz Ljubljane, ki je imela v svojih vrstah vse 3 najboljše posameznike (Đeković, Jandrić, Kovačević), svoje pa je prispeval tudi Amir Dervišević.
Naključni turnirji

Vitomarci SANDIJEV MEMORIAL 2023
Turnir Vrhpolje 2023
Vitomarci VETERANI 2023


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .