Priporočamo turnir

Otaležu zmaga in 500 €

Objavljeno : 22.10.2019
  • Turnir trojk Bukovo
  • Turnir trojk Bukovo

Turnir trojk s kar 1.000 evri nagradnega sklada na Bukovem pri Cerknem je pripadel ekipi Otaleža. Slednji so tako ubranili lanski naslov in se razveselili še bogate denarne nagrade. Nesrečno drugo mesto je pripadlo Baru Pr Albinc, ki je v finalu klonil z 0-2. Pokal za tretje mesto so dvignili člani Sole Lom, ki so po penalih ugnali šebreljski Texas 27 ...

POROČILO ORGANIZATORJEV:
V soboto 12. oktobra je potekal 2. turnir trojk Bukovo, kjer se je na lani zgrajenem igrišču pomerilo 10 ekip iz okoliških krajev in sosednje občine Tolmin. Tekme skupinskega dela so se v sončnem vremenu začele po drugi uri in se nadaljevale pozno v noč. Organizatorji, kateri so s pomočjo sponzorjev nabrali za 1000€ nagradnega sklada, so hoteli postreči s čim več zanimivimi tekmami, zato se je naprej uvrstilo kar 8 ekip.
Z nekaj poškodbami a močno željo po zmagi so se v polfinale uvrstile najboljše ekipe in sicer Texas 27 iz Šebrelj, Sola Lom iz Kanalskega Loma, Bar Pr`Albinc iz Cerknega in ekipa Otalež. Nekaj smole so imeli igralci Otaleža, saj se jim je že v prvi tekmi poškodoval igralec Matej Kofol. Kapetanu ekipe, Damjanu Zajcu, ni preostalo drugega, kot da na pomoč pokliče izkušenega Jurija Kikelja.

V polfinalu je tako ekipa Bar Pr`Albinc je presenetljivo izločila nogometaše iz Loma z rezultatom 4:0, Šebreljčane pa so z 0:2 premagali fantje iz Otaleža.

Na tekmi za tretje mesto med Solo Lom in Texas 27 ni bilo zadetkov, zato so po tekmi sledili penali. Pri izvajanju penalov so bili natančnejši igralci Sole Lom, ki so si tako priigrali tretje mesto.

V finalu med ekipo Otaleža in Bara Pr`Albinc pa so se po napetem boju zmage veselili igralci iz Otaleža. Z rezultatom 2:0 so že drugič zapored osvojili turnir Bukovega. Bomo videli ali jim bo uspelo tudi naslednje leto.

Zahvala pa gre seveda vsem udeleženim ekipam in gledalcem, predvsem pa sponzorjem, ki so turnir finančno podprli:

Eta Cerkno,
Raspet d.o.o.,
Elektrostik Bogdan Rupnik s.p.,
Krajevna skupnost Bukovo,
Kovinostrugarstvo Klemen Jeram s.p.,
KSAR Anže Rupnik s.p.,
Elektroline Jernej Črv s.p.,
Bar Grabrijel,
ZID Danijel Mavri s.p.
in Občini Cerkno.

  • Turnir trojk Bukovo
  • Turnir trojk Bukovo
  • Turnir trojk Bukovo


Naključni turnirji

RINOR Berginc

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .