Priporočamo turnir

Podsreda v znamenju Bizeljčanov

Objavljeno : 27.04.2019
  • Atraktivne akcije v Podsredi
  • Podsreda skupna

Že 19. velikonočni turnir v Podsredi je privabil veliko število ekip, ki so se merile za uvrstitev v finale treh najboljših. Poleg kasnejših zmagovalcev, ŠD Bizeljsko, so troboj igrali še tradicionalno uspešni člani Metalne iz Senovega (na koncu drugi) ter ŠD Oblak, ki so bili tretji - oboji so proti zmagovalcem klonili z golom razlike ...

POROČILO ORGANIZATORJEV: 
ŠTEVILNA UDELEŽBA NA VELIKONOČNEM TURNIRJU

Prekrasna sončna kulisa na velikonočni ponedeljek s temperaturami nad 20 stopinj Celzija je v Podsredo spet privabila številne ljubitelje nogometne žoge od blizu in daleč, ki so se zbrali na tradicionalnem velikonočnem turnirju, ki ga prireja ŠD Podsreda. Tokrat je bil turnir na sporedu že 19. in je eden izmed turnirjev z daljšim stažem. Lepo vreme in venomer dobra organizacija turnirja v Podsredi je tokrat privabila devetnajst ekip, ki so se najprej pomerile v skupinskem delu in nato na izpadanje vse do finala treh ekip. Zmage so se letos veselili člani ŠD Bizeljsko.

Po uvodnih jutranjih formalnostih so ekipe z žrebom razdelili v skupine, kjer so nato igrale vsaka z vsako ter po končnem skupinskem delu igrale naprej dvoboje na izločanje. Čudovita vremenska kulisa, napeti in izenačeni dvoboji v četrtfinalih so dali šest ekip, ki so se pomerile za tri mesta v finalu.
Tako so si prvo finalno vstopnico pridobili člani ŠD Bizeljsko, drugi so se v finale prebili člani ekipe Metalna Senovo in kot tretji so finalisti postali člani ŠD Oblak. V finalu pa so vse tri ekipe odigrale tekme vsaka z vsako in prav vse tekme so bile izjemno izenačene ter odločene v zadnjih trenutkih ali po kazenskih strelih. Največ spretnosti so prikazali v ekipi ŠD Bizeljsko in se zasluženo razveselili prvega mesta. Tradicionalno dobro so se odrezali tudi člani ekipe Metalna Senovo, ki so ponovno v Podsredi prišli med najboljše tri, tokrat so osvojili drugo mesto, najnižjo stopničko pa so osvojili člani športnega društva Oblak.

Turnir, ki se je zaključil s podelitvijo nagrad in pokalov v večernih urah, je odlično uspel, za pomemben dodatek športnemu parku Podsreda pa se je izkazal prireditveni kozolec, ki je tokrat nudil zavetje pred močnim pomladanskim soncem.
Športnikom so ob zaključku spregovorili tudi gostje in organizatorji. Tako sta v družbi predsednika ŠD Podsreda Jerneja Jagriča nogometašem za odlične rezultate čestitali županja Občine Kozje Milenca Krajnc in predsednica KS Podsreda Martina Zupan. Prav vsi pa so bili skupnega mnenja, da se spet snidejo na turnirju prihodnje leto, ko bo ta praznoval jubilej, dvajset let.

Poročilo in foto:
J. Š. in ŠD Podsreda

REZULTATI FINALA:

Metalna - ŠD Bizeljsko 0-1
Metalna - ŠD Oblak 0-0
ŠD Bizeljsko - ŠD Oblak 2-1

KONČNI VRSTNI RED NAJ EKIP:
1.ŠD Bizeljsko
2.Metalna
3.ŠD Oblak

POSTAVE NAJ EKIP:
ŠD BIZELJSKO: Nejc Travnikar, Tim Travnikar, Dorian Malus, Miha Gubenšek, Sandi Omerzu, David Božič, Matija Biruš
METALNA Senovo: Mitja Jagrič, Filip Omerzu, Rok Umek, Bojan Arh, Rok Mihorič, Gregor Umek
ŠD OBLAK: Klemen Oblak, Nejc Arh, Saša Miljanovič, Blaž Milac, Gregor Klemenčič, Žiga Ribič
Naključni turnirji

Vitomarci prestavljen turnir 2020  

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .