Pomagali smo in ste žrtvam poplav

Objavljeno : 01.12.2023
  • Donacija za družino Zager – poplave 2023
  • Pomagate lahko tudi vi
  • Turnirji.com in Caplja doo smo zbrali 600 evrov za družino Zager

Kataklizmične avgustovske poplave so vzbudile močan odziv solidarnosti po vsej Sloveniji in tudi na portalu Turnirji.com, smo se, skupaj z dobaviteljem žog Select, podjetjem Čaplja doo, odločili pomagati po naših močeh. Tako smo celotno provizijo od Select žog, kupljenih preko našega portala, namenili družini Zager blizu Ljubnega ob Savinji.Pomagate lahko tudi vi …

Znesek smo zbrali tako, da smo se na portalu Turnirji.com odrekli vsej proviziji od kupljenih žog in jo v celoti namenili žrtvam poplav, podjetje Čaplja doo pa je doniralo še dodatna lastna sredstva in skupaj smo prišli do zneska 600,00 evrov, katerega smo namenili družini Zager iz okolice Ljubnega ob Savinji, ki je v poplavah izgubila vse – dom in kmetijo:  njihova hiša je porušena, od nje so ostale le ruševine, uničene so tudi preostale stavbe, ki so sestavljale kmetijo, čisto uničeni so delovni stroji in tudi njive.

Tragedija je še toliko večja, ker so v družini trije majhni otroci: 6-letna Saša, 7-letni Aleš in najmlajši 6 mesečni Oskar, ki mora biti zaradi težke redke bolezni priklopljen na aparat, ki mu omogoča življenje.

Tako smo, skupaj z vami, organizatorji turnirjev, ki ste nabavili žoge za futsal ali veliki nogomet preko našega portala v akciji 2+1 gratis, dodali majhen kamenček pomoči žrtvam poplav.

V imenu vseh nas je donacijo izvedlo podjetje Čaplja doo, vam vsem pa se zahvaljujemo in ob tej priložnosti voščimo še srečno in uspešno (malo)nogometno leto 2024.

Če pa imate možnost, lahko za družino Zager tudi vi donirate sredstva z SMS s ključno besedo VJ5 na 1919 ali z nakazilom na TRR Društva Viljem Julijan SI56 0400 1004 6908 898, sklic: SI00 552023 in namen: "Donacija za družino Zager – poplave 2023".

Obširnejši članek o nesreči družine Zager si lahko preberete na tej povezavi: ŽALOSTNA ZGODBA DRUŽINE ZAGER.

Ekipa portala Turnirji.com in Čaplja doo

  • Uničenje pri družini Zager
  • Uničenje pri družini ZagerNaključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .