Priporočamo turnir

POPUSTI NA POKALE IN PRIZNANJA Ballpokal

Objavljeno : 31.07.2018
  • Gianni in Mohi s pokalom Ballpokal.com
  • Trgovina Ballpokal.com Portorož

Vedno je lepo biti nagrajen za svoj trud in uspehe. V Ballpokal izdelujemo pokale in priznanja, ki nekaj pomenijo, za vsako priložnost in vsak šport, lahko vam jih izdelamo tudi po meri. Poleg »navadnih« ponujamo tudi KERAMIČNE in STEKLENE, ter številne PRESTIŽNE, zelo atraktivne pokale, ki so prava paša za oči in tudi večji od 1 metra!

Vsem organizatorjem turnirjev v Sloveniji, ki objavijo turnir na portalu Turnirji.com poleg že tako dostopnih cen nudimo še:
- BREZPLAČNO DOSTAVO
- BREZPLAČNO GRAVIRANJE

- DODATEN 5-10% POPUST PRI NAROČILU NAD 100 €
- ZELO KRATKE DOBAVNE ROKE tudi za pokale, ki niso na zalogi

Ob vpisu turnirja dobite na vaš email sporočilo s promocijsko kodo, ki jo uporabite pri spletnem nakupu ali nas pokličete na gsm +386 (0)31 325 830.

V ponudbi imamo raznovrstne pokale. Izbira je pestra, zato smo prepričani, da boste našli zase primeren pokal. Na voljo imamo vse od najbolj preprostih do unikatnih pokalov, prav tako pa lahko naročite komplet. Na pokal se lahko pritrdi 3D nalepka želenega športa ali vaš logotip. Prav tako je možno prilepiti ploščico z gravuro, kamor se vgravira želeno besedilo. Za tekmovanja, ki so povezana z nogometom, lahko izbirate atraktivne figure igralcev, vratarjev in ostalih podob iz nogometnega sveta.

Obiščite nas tudi v naši prodajalni v Portorožu (Lucija), kjer se boste lahko prepričali, da so naši pokali v živo še lepši, kot na fotografijah.

Ballpokal D.M.L. d.o.o.
Obala 114b,
6320 Portorož Slovenija
+386 31 325 830
info@ballpokal.com
www.ballpokal.com

Pssst … pokal je lahko tudi izvirno darilo … Gotovo imate prijatelje, ki so navdušeni športniki – zakaj jih ne bi presenetili s personaliziranim, samo njim namenjenim pokalom? Meja je le vaša domišljija …

Teksti in foto: PRNaključni turnirji

Vitomarci prestavljen turnir 2020  

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .