PR članki

Seznam zanimivih člankov povezanih s turnirji in akcijami naših pokroviteljev - številne so še vedno aktualne.

.

 • V Destrniku bo nogometni praznik

  25.maja bodo v Destrniku pri Ptuju s pestrim programom in številnimi nogometnimi turnirji za različne starostne kategorije močno obogatili 21. občinski praznik. Članski turnir ima kar 2.500 € nagradnega sklada in se igra na tartanu, prijave pa so možne do 24.maja pri Damjanu (031204913). Igrali bodo tudi veterani in mlajše selekcije, bogat in zabaven bo spremljevalni program


  Prikaži več


 • Zbrcajmo rasizem z naših ulic in igrišč!

  Se ti lušta fuzbala? Takšnega bolj priljudnega, ki na prvo mesto postavlja druženje in ne tekmovalnost, brez fejkanja poškodb, nestrpnih vzklikov s tribun, oderuških cen ter živčne policije za vratom? Pridi na nogometni turnir Brcnimo rasizem, ki se letos z ljubljanskih Poljan seli na Tabor - v soboto 23.6. od 11:00 dalje. Brcnimo rasizem - z žogo proti rasizmu!


  Prikaži več


 • 399 turnirjev, 53 držav - igraj z NEYMARJEM!

  Enaindvajsetega maja Slovenijo obišče nogometni turnir Neymar Jr’s Five. Na njem si bo pot na finale v Brazilijo izborila ena od slovenskih ekip, na drugi strani luže pa se bo v bojih za svetovnega Neymar Jr’s Five prvaka pomerila z zmagovalci iz kar 52 držav! Poglejte VIDEO z igralci ljubljanske Olimpije - Vidmar, Eleke, Jurčevič in Elzan Jusufi!


  Prikaži več


 • AKCIJA - Bamida.si - kjer se šport začne

  Iščete novo športno opremo za vaš klub ali društvo? Potem ste prišli na pravo mesto. Nogomet, rokomet, odbojka, košarka...Spletna trgovina www.bamida.si je namenjena predvsem klubom, društvom in vsem kateri ne morete brez športa. Ponujamo raznoliko ponudbo športnih dresov, športnih torb, športnih trenirk, športnih jaken, prosti čas...


  Prikaži več


 • BRCNIMO RASIZEM - z žogo proti rasizmu!

  Na ljubljanskih Poljanah bo 29.aprila tretjič izveden projekt BRCNIMO RASIZEM! Turnir, ki premika meje v glavah, v resnici pa nas le vrača k temeljnim prvinam športnega FAIR PLAY-a: spoštovanju vsakega nasprotnika, viteškemu nadigravanju in uživanju v igri. Vrednotam, ki si morajo danes, žal, znova izboriti prostor v našem (ne samo športnem) vsakdanu!


  Prikaži več


 • Junija na Lions CUP 2017!

  Tik pred poletnimi počitnicami (10.-11.junij) se bo v dolenjski prestolnici že šestič zapovrstjo odvijal turnir za mlade - Lion's Cup. Udeleženci bodo imeli redko priložnost primerjave z vrstniki iz tujine, saj je napovedanih čez 100 ekip iz vsaj 7-ih držav in, ne glede na končne lestvice, bodo z novimi dragocenimi izkušnjami in poznanstvi zmagovalci prav vsi sodelujoči!


  Prikaži več


 • Junija v Pulo na morje in turnir za 7.000 €

  Od 7.-17.junija se bo v Puli odvijal turnir z najvišjim nagradnim skladom v regiji - Aquacolors Summer festival cup 2017 – zmagovalci bodo prejeli kar 4.000 €. Bogat spremljevalni program in nagradne igre so samo dodaten razlog, da junija zavijete v Istro – ne levo, ne desno – v Pulo! Kaj je lepšega kot združiti prijetno s ... prijetnejšim  :)


  Prikaži več


 • Na turnir v Bistrico ob Sotli

  ŠD Bistrica ob Sotli v soboto 16.6. prireja 37. nočni turnir v malem nogometu za pokal Marije Broz. Turnir organiziramo neprekinjeno že od leta 1981 in vedno poteka v juniju. Za zabavo ekip in ostalih obiskovalcev bo poleg nogometa skrbel DJ Kuky, poskrbljeno pa tudi za hrano in pijačo, zraven pa organiziramo tudi bogat srečelov - glavno nagrado pa podarjajo Slovenske železnice!


  Prikaži več


 • Pet na pet, cel svet!

  Nogometni turnir Neymar Jr's FiveGlobalni malonogometni turnir Neymar Jr's Five se letos spet vrača v Slovenijo. Gre za nogomet s posebnimi pravili in super nagradami za najboljše. Igra se pet na pet, hitro in dinamično, za vsak prejet gol pa ekipa izgubi enega igralca.  Zmaga tista druščina ...


  Prikaži več


 • Turnir NEYMAR preložen na nedeljo 21. maj

  Zaradi slabe vremenske napovedi so organizatorji turnirja Neymar Jr’s Five v ljubljanskih Fužinah prestavili iz sobote na nedeljo 21.5. Zato so tudi podaljšali rok prijav – do kvote 64ih ekip je še nekaj mest, prijavite se lahko do petka (19.5.) do 12:00 na telefon: 031 771 180 (David) ali preko obrazca na uradni strani: http://www.neymarjrsfive.com/sl/SI 


  Prikaži več
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .