Rezultati

 • 19.05.2017

  Veliki finale DENARO CUP v Bihaću

  V nedeljo okrog 21:00 bo znan zmagovalec turnirja Denaro futsal cup, ki bo nagrajen s kar 6.000 €! V boju za prestižno lovoriko so še 4 odlične ekipe – med njimi dve slovenski: koprski Konteso, s SLO reprezentanti, ki se bo v derbiju za finale pomeril z GWH Partnerinstallationen s srbskimi reprezentanti ter in SGH Vrhnika proti favorizirani domači ekipi PVC Džaja Autostil. 

 • 18.05.2017

  V finalu treh najboljša Pernica-Kramberger

  Slovenske Gorice so znane po dobrem futsalu in tudi tokrat niso razočarali številčne publike. Finale treh ekip je zaznamoval obračun Manar GT z igralci državnih prvakov iz MB in Pernice-Kramberger z igralci Benedikta – slednji so na krilih Senekoviča in Klemenčiča presenetjivo visoko slavili, naslov pa potrdili proti domačinom iz ekipe CSKA, kjer je blestel vratar Anžel ... 

 • 16.05.2017

  Udine spet povsem ... slovenski Videm

  Naslov je zasluga kobariško-tolminske ekipe Bar Duomo in tolminsko-gorenjskega Fonexa, ki sta zaigrala v finalu turnirja Nebo. Za popoln (jugo)slovanski pridih, so s 3. mestom poskrbeli fantje ekipe KEPS iz Beograda, ki so imeli tudi najboljšega igralca turnirja - Milana Perendija, najboljši vratar pa je bil Branimir Babić Babel iz ekipe Mladost.

 • 15.05.2017

  Naj veteran v finalu boljši od super... Leona :)

  Turnir trojk v Dornberku je prinesel nekoliko nepričakovan finale, ki je korenine vlekel že v četrtfinalih – skoraj neverjetno je, da so se tam kar 3 tekme končale brez golov in je bil zmagovalec znan šele po kazenskih strelih. Kasnejši zmagovalci, Siesta bar, so z naj igralcem, veteranom Andrejem Bricem v finalu 3-1 ugnali Agandijo z naj strelcem (Andraž Filipič) in njegovim neuničljivim očetom, Leonom.

 • 14.05.2017

  Znani polfinalisti Denaro futsal cupa

  Nedeljski četrtfinali so bili uspešni za oba slovenska predstavnika ter PVC Džaja/Autostil, ki je z dvema goloma Delića premagal Walltex in GWH Partnerinstallationen, ki je napredoval brez boja. Vrhničani so ugnali Mini dnevnik 1987 s 4-2, Konteso pa z enakim izidom, v finalu pred finalom med reprezentanti Slovenije in BiH, Gato 1 Ideal Bau s tremi goli Široka

 • 13.05.2017

  SGH Vrhnika in Walltex v četrtfinalu Bihaća

  Danes so na turnirju Denaro futsal cup znani novi četrtfinalisti - slovenska SGH Vrhnika na krilih Admirja Čosića kot zmagovalka skupine in Walltex, ekipa idejnega očeta in ustanovitelja futsal portala 4plus1.ba, Mihajla Trnjaka iz Banja Luke. Nasprotniki bodo igralci PVC Džaja/Autostil in Mini Dnevnik 1987/Intermozaik z dvema zmagama, ostale odločitve pa sledijo jutri.

 • 12.05.2017

  Slovenske ekipe začenjajo turnir DENARO

  V Bihaću že nekaj dni poteka turnir z, za slovenske razmere, nepredstavljivim nagradnim skladom – kar 10.000 €, od tega 6.000 za prvaka. Kopica vrhunskih igralcev, reprezentantje vseh balkanskih držav, Brazilci in tudi slovenski asi, na čelu z naj igralcem vseh časov – Miletom Simeunovićem.

 • 11.05.2017

  Jokerji udarili tudi na Trojanah

  Na tradicionalnem turnirju v zibelki največjih krofov na slovenskem so največ, kot že v Zagorju, pokazali člani Joker Teama in z naj vratarjem (Račič) ter igralcem (Kazič) z zmago 2-0 v finalu proti FC Smlednik razširili meje svojega revirskega kraljestva nevarno blizu domovine hmelja. Tretji je bil zagorski KMN Juventus, četrti z naj strelcem (Kahteran) pa Pink Panter

 • 08.05.2017

  Jazne Bandi Padilavski (in ne kravatarski:))

  Jubilejni turnir trojk na Jaznah so zaznamovala domiselna imena sodelujočih ekip in razburljivi dvoboji, ki so po tesnih polfinalnih zmagah prinesli pričakovan finalni obračun med ŠD Otalež in kasnejšimi zmagovalci Bando Padilavsko. Presenečenje turnirja so bile Udomačene podlasce kot tretje – vas zanima s kakšnimi triki so upravičile svoje ime in kdo se skriva za njimi?

 • 08.05.2017

  Svinjske tace osvojile Vrhpolje

  Ali je psihološka vojna z imenom, ekipi Porco piede prinesla prednost in vnesla zmedo ter strah v vrste nasprotnikov, ne vemo. Gotovo pa je bila pozitivna za njene člane, saj so imeli naj igralca, Roberta Slugo, z zadetkom v zadnjih sekundah finala proti ŠD Otaležu za 3-0 preko Andreja Rijavca, pa tudi naj strelca turnirja. S tretjim mesto so presenetil mladi Toffiesi.
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .