Rezultati

 • 12.01.2018

  Korekt Bau z Bizjakom osvojil Slovenj Gradec

  Z dvema zanesljivima zmagama v finalnem troboju je velenjski Korektbau z naj strelcem, Jako Bizjakom na čelu, osvojil 6. turnir v Slovenj Gradcu. Potem, ko so v polfinalu kot edini že v rednem delu s 6-2 odpravili Kanon futr, so bili Velenjčani zanesljivi tudi v finalu, kjer so slavili tako proti Sports baru kot AC Ravnam. Med laureati sta bila še Oder (vratar) in Borovnik (igralec).

 • 27.12.2017

  Dravograd osvojil Manar GT

  Najtežja tekma zmagovalcev turnirja v Dravogradu, ekipe Manar GT, se je odvila že v osmini finala, kjer so šele po šestmetrovkah ugnali Alu ograje. Nato so do finala s teniških 6-0 in 6-2 zlahka preskočili svoje nasprotnike (Torpedo in AC Ravne), v finalu pa še s 4-1 prevladali nad TTG. Ni čudno, da sta naj vratar (Romih) in strelec (Seneković) iz vrst zmagovalcev.

 • 11.12.2017

  SM Teamu pripadel Makoterjev memorial

  Tradicionalni Makoterjev memorial v Ljutomeru je osvojil SM Team, ki je z dvema zadetkoma najboljšega igralca turnirja, Roka Mordeja, ugnal velenjski Korektbau. Slednji je imel v vratih naj vratarja, Florjana Frasa, s šestimi zadetki pa je lovoriko naj strelca osvojil Uroš Kroflič (SM Team). 3.mesto je pripadlo veržejskemu Meso coop proti AC Mariborska iz Celja.

 • 15.10.2017

  Levpa pripadla domačim Lutkam

  Ob koncu turnirske sezone so v Levpi organizirali tradicionalni turnir sistema 3+1, kjer sta se v finalu za lovoriko najboljšega pomerila stara znanca - domača ekipa Lutke in sosednji TD Kuk. Uspešnejši so bili domačini, ki so zanesljivo dobili srečanje s 3-0, za 3. mesto pa so bili pri streljanju penalov zanesljivi člani Sola Lom proti mladi kobariški ekipi Universal.

 • 25.09.2017

  Adidas zaznamoval Staro goro

  S preobratom v drugem polčasu in tesno finalno zmago je na Stari gori za nekaj časa uradna znamka športne opreme postal Adidas. Tako se je namreč imenovala ekipa zmagovalcev, ki je ugnala Solo Lom. 3. mesto za Lokostrelstvo Kalpa. Naj igralec je postal Denis Levpušček, strelec Valter Furlan, organizatorji pa so izbrali tudi najlepšega igralca turnirja – le koga? 

 • 07.09.2017

  Na Žagi slavje za Gowps an teli

  Tradicionalni nočni turni na Žagi je letos osvojila mešana ekipa iz zgornjega Posočja pod imenom Gowps an teli. V finalu so po boljšem izvajanju kazenskih strelov ugnali Sočo – redni del je minil brez zadetkov. Tudi tretjeuvrščeno ekipo je dalo streljanje penalov, kjer je v »Kotarskem« obračunu Mlekarnca premagala Zuride

 • 27.08.2017

  V Lomu domačini ubranili prvo mesto

  Z velikim preobratom v drugem polčasu je domači ekipi Sola Lom uspelo ubraniti lansko prvo mesto na turnirju sistema 3+1 v Kanalskem Lomu. V vrstah zmagovalcev, ki so s 6-2 ugnali Fonex, je bil tudi naj vratar, Gašper Žbogar, medtem ko so drugouvrščeni pobrali lovoriko za naj strelca - Aljaž Laharnar. Najboljši igralec, Žan Černilogar, pa prihaja iz ekipe Golaso.

 • 24.08.2017

  V Kozjem slavilo Kovinarstvo Plank

  Z visoko zmago v finalu proti ekipi Dubaja s kar 5-1 je zmago in levji delež od 800 evrskega nagradnega sklada na turnirju v Kozjem osvojilo Kovinarstvo Plank. Veliko bolj so se namučili v polfinalnem srečanju proti kasneje tretjeuvrščeni ŠD Bistrica, katero so ugnali s tesnih 2-1. Z enakim izidom je slednja na 4. mesto in tolažilno gajbo pive obsodila ekipo Leistra.

 • 14.08.2017

  Tesko, Tokec, Bauh in Co osvojili Trnovo

  Trnovo ob Soči je poleg kopice turistov in adrenalina željnih ljubiteljev Soče gostilo turnir na travi, ki ga je s kar nekaj sreče dobila (super)veteranska ekipa 35+ z naj igralcem (Saša Leban) in strelcem (Bojan Kovač). V finalu je odpravila domačine z naj vratarjem Markom Melinc. Tretje mesto je pripadlo Livku, ki je bil pri penalih boljši od Žage.

 • 09.08.2017

  Kovi najboljši na Livku

  Na Livku nad Kobaridom je številno občinstvo lahko spodbujalo domačo ekipo vse do finala, kjer pa je morala po kazenskih strelih priznati premoč ekipi Kovi, ki je imela v svojih vrstah kar dva »naj« Tineta – Zornika (igralec) in Kravanjo (strelec). Domačinom v tolažbo ostaja lovorika za naj vratarja (Primož Zabreščak). Tretja je bila ekipa ABC, četrte Savodnje.
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .