Rezultati

 • 07.08.2017

  ŠRD Doblar prepričljivo najboljši v Kanalu

  Na lep sončni vikend se je v Kanalu odvijal turnir Cafe Libero cup, ki ga je na krilih naj igralca turnirja, Andraža Filipiča, zanesljivo osvojila ekipa ŠRD Doblar, ki je v finalu s kar 4:0 odpravila Pacifik Bar. Domačinom je pripadlo tretje mesto z zmago po kazenskih strelih nad igralci Krofna tima iz vrst katerih prihaja naj vratar Kevin Masten.

 • 30.07.2017

  Poletje pripadlo ekipi Varspoj

  Najvišje stopničke na prenovljenem turnirju Poletje v Cerknem, so se veselili igralci ekipe Varspoj z naj igralcem Nejcom Hozjanom, drugi so bili igralci Simde, tretji SGH Vrhnika z naj vratarjem Nejcom Berzelakom in četrti Bar Novi Svet z naj strelcem Aleksandrom Gorenjcem. Dres s podpisom vratarja slovenske reprezentance in člana Atletika iz Madrida pa je prejel Borut Purgar.

 • 19.07.2017

  Nad Bušečo vas se je znesel Oblak Brege

  ŠD Sušica je minuli vikend organizirala že 39. malonogometni turnir v Bušeči vasi, katerega so letos prepričljivo dobili Oblak Brege z naj igralcem Žigom Ribičem. Drugo mesto je po vrhunskih obrambah naj vratarja Riharda Jankoviča zasedla prva postava ekipe iz Sušic, na tretjem pa so po pristali člani Bar Blondy, ki so bili uspešnejši od Sunderlanda.

 • 13.07.2017

  Sukanović odločil v Dornberku

  V zanimivem sistemu dveh finalnih skupin in končnega obračuna zmagovalcev le teh, je finale med Barom Štrukelj in Lutkami odločil zadetek Sadmirja Sukanovića. Za končno zmagoslavje imata velike zasluge njegova soigralca Matej Kavčič (naj vratar) in Matej Koren (naj igralec). Naj strelec prihaja iz ekipe podprvakom – Tine Koron. Tretji so bili Red@Black, četrti Soccerosi

 • 11.07.2017

  Viki krema zmazala konkurenco v Drežnici

  Na turnirju v vasi pod Krnom je s finalno zmago po kazenskih strelih slavila ekipa Viki kreme. Največ zaslug gre naj igralcu, Gregorju Kosu, ki je s soigralci le ugnal dinastijo Uršič (Boštjan, Rajko, Damjan) s prijatelji in naj vratarjem (Nik Logar) v ekipi Ture. O izenačenosti ekip govori majhno število zadetkov in penalov, 3. mesto je osvojila Mlekarnca pred Livkom

 • 01.07.2017

  Trnovo v Soči slavilo zmago

  V dolini Trente je turnir trojk v konkurenci 14ih ekip splaval nizvodno, v čisto drugo občino, in se ustavil pri zmagovalcih iz Trnovega ob Soči. Slednji so z goloma Školča in Medveša (naj strelec turnirja) preobrnili potek finala v svojo korist in premagali specialiste za trojke iz Kanalskega Loma - Solo lom 2-1. Tretje mesto je pripadlo Žagi, četrti je bil Kovi.  

 • 30.06.2017

  Sosedski finale domačemu Bournemouth

  Že 30. turnir v Velikem Mraševem je z visoko finalno zmago 3-0 proti sosedom iz Kalce-Naklo, ekipi Selo ljubavi, dobil domači Bournemouth. Velike zasluge za lovoriko gredo njihovemu vratarju Kristjanu Kozole, katerega ni uspel ukaniti niti naj strelec turnirja, Rok Grubar iz vrst vicešampionov. Tretje in 4. mesto je šlo v Trbovlje Joker teamu in Pink Panterju.

 • 29.06.2017

  V Gabrniku slavila Okrepčevalnica pri Žigi

  V športnem parku Gabrnik se je med vikendom odvijala nogometna fešta s turnirjema med veterani ter člani. Pri članih si je s pomočjo naj vratarja turnirja, Denisa Zajca, naziv najboljšega pristreljala Okrepčevalnica pri Žigi pred ekipo Alu ograje Guardi, ki je v svojih vrstah imela naj igralca Marcela Vindiša. Tretji po kazenskih strelih Ti amo točeni parfumi.

 • 28.06.2017

  SM teamu premierni turnir v Velenju

  Številni gledalci so v Velenju lahko uživali v mojstrovinah večine najboljših futsal igralcev pri nas. Na koncu je zmagovalni pokal dvignil SM Team z naj vratarjem, Alenom Mordej, saj je v finalu z zadetkoma Fiderška in Simeunovića ugnali domači Remoplast ultra okno z naj igralcem, Goranom Jolićem. Za 3.mesto je v velenjskem obračunu slavila Havana bar proti Korektbau.

 • 27.06.2017

  Kletko v Idrskem preplavila Soča

  Atraktiven turnir trojk v idrski kletki je s finalno zmago 4-2 proti Sola Lom (Levpuščka, Žbogar), pripadel ekipi Soče, za katero je nastopal tudi eden naj igralcev KMN Oplast, Jure Kravanja. Tretje mesto je pripadlo domači Krčwbni (Ručna, Štih, Stres) proti livški Selekciji (Zabreščak, Hrast, Medved). Še atraktivnejša sta bila polfinala ...




Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .